kızlar ben adetimin 2. günü ilk testimi yaptırdım beta hcg 165 ti 2 gün sonra 302 ,2 gün sonra 490 ve 4 gün sonra 1320 çıktı doktor çok artılın olmadığını düşük olucağını olmazsa gebeliği sonlandırabiliriz dedi çok üzüldük sizce durum bu kadar kötümü lütfen yorumlarınız bekliyorumm(
Selamlar arkadaşlar umarım birileri sesimi duyar.
ben 2 yıllık evliyim ama bebek düşünmüyordum ilk yıllarımda ama hapla korunmadım, eşim korundu. geçen ay korunmayı kestik. 16 ağustos ta son adetimi olmuştum. benim adet dönemlerim hep ağrılı geçerdi ama bu sefer sol kasığımda ve alt karın bölgemde ağrılarım var ve memelerimdeki hassasiyet çok fazla, dokunamıyorum bile ben de 17 eylül de ve 18 eylül de 2 tane idrar testi yaptım kendim ve silik çizgi çıktı ama çok silik ve 2. dakikada değil de 5. dakikada filan sonra merakımdan duramadım 18 inde beta hcg yaptırdım 37 çıktı değerim, dün yine yaptırdım bugün sonucunu alacağım. hamile miyim değil miyim anlayamadım, sevinemiyorum sobradan üzülmemek için ama bilen birilerinden tavsiyeye ihtiyacım var, ne olur yardım edin?
kızlar ben adetimin 2. günü ilk testimi yaptırdım beta hcg 165 ti 2 gün sonra 302 ,2 gün sonra 490 ve 4 gün sonra 1320 çıktı doktor çok artılın olmadığını düşük olucağını olmazsa gebeliği sonlandırabiliriz dedi çok üzüldük sizce durum bu kadar kötümü lütfen yorumlarınız bekliyorumm(
merhaba arkadaşlar, bugün adet olmam gerekiyordu. dün beta hcg yapıldı kan tahliliyle ve sonuç 638,70 ama doktor iki gün daha bekleyelim dedi.dış gebelik olup olmadığını görelim dedi.bir test daha yapacakmış.tanıya erken gebelik yazdı. ben şimdi hamilemiyim dedim belli değil dedi. anlamadım. sizce normal mi iyice kafam karıştı sevineyim mi üzüleyim mi??
kızlar normalde batım 21 eylüldü.. 19unda hafiften lekelenmem oldu ve bir gün sürdü lekelenmemin olduğu gün test yaptım ikinci çizgi çıkmıştı kan verdim 28. 30 çıktı ve kitle vardı ultrasyonda bakınca doktor.doktor dış gebelik dedi ve beni ile sevk etti bende maraşa gelip kendi doktoruma göründüm.o da alttan muayene etti küçük bir kitle var dedi ve dış gebelik olabilir düşüncesindeydi. Maraşa geldiğim günün akşamı kan verdim 272 çıktı değerim. Dün sabah tekrar kan verdim değerim 468 e yükselmiş. doktor normal gebelik gibi duruyor dedi. dış gebelikte değer bu kadar yükselir mi?o kitle ne anlama geliyor bilen biri yardımcı olsun lütfen...
gebelik var ama dış gebelik olabilir diye 1000 in altındakilere 48 saat sonra tekrar test yapıorlar.48 saatin sonunda değerin en az1200 çıkarsa gebelik normal demektir.dış gebelikte bu seviye azar azar ilerliyo yada geriliyo.Ama bayağı yüksek çıkmış bende normal bir gebelik yaşıyorsun.Hayırlı olsun.
teşekkürler canım yarın sabah tekrardan test istedi inşallah değerim yine yükselmiştir...normal bir gebelik gibi görünüyor.dış gebelikte azar azar artar yada gerileme olur.o kitlede her adet döneminde görüebilen bir kitle var yumurtalıklar atılmadan önce.Muhtemelen o kitlede odur.İyi düşü iyi olsun
Arkadaşlar herkese merhaba,
Eğer benim durumuma da cevap verirseniz çok sevinirim.
2009 yılında boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum.
Sonrasında bebek için tedavi oldum maalesef sonuç olumsuz oldu. 1 aşılama ve 2 tüp bebek denememin hepsi maalesef olumsuz sonuçlandı. En son Mayıs ayında tüp bebek denemiştim.
Şimdi sorum şu;
En son SAT tarihim 15 Ağustos. Bugün itibariyle 5+5
19 Eylülde tahlil yaptırdım (adetimin 36. günü) Beta HCG 117,76 çıktı. 21 Eylül de yaptırdığımda (adetimin 38. günü) Beta HCG 101,01 çıktı. Bugün tahlili tekrarladım ama henüz sonucu almadım, saat 17:00 de alacağım.
Doktorum kimyasal gebelik gibi görünüyor dedi.
Aranızda hiç değeri birden yükselen arkadaşlar var mı? Ben hala umudumu kaybetmedim, sizce şansın var mı?
cuma günü doktora gittik, keseyi gördü ama 3 haftalık gibi görünüyor dedi..benim sat 26 temmuz o yüzden 6-7 haftalık olması gerekirmiş..her ihtimali göz önünde bulunduruyoruz şimdilik(dış gebelik, düşük, geç döllenme)..bu cuma tekrar gideceğim hayırlı bir sonuc alırım inşallah.
sanırım en güzeli insanın gebeliğini biraz geç öğrenmesi çünkü bu aşamalarda her ihtimal olduğundan ne müjde verebiliyoruz nede düşünmeden yapabiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?