Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Moralinizi bozmayın. Bazen yükselişlerde istenildiği olmayabiliyor,okuduğum yorumlarda bunu gördüm. İçinizi ferah tutun.

İnşallah sağlıklı bir bebişiniz olur.

Benim hcg sıfır çıkıyo böyle bir değer var mı?
Yanien azından 0-5 arası olması gerekmezmi?Adetimde gelmiyo anlamadım bu ne iş

hayırlı olsun tatlım darısı bizlere :) hcg 5 in üzerinde ise hamilesin demektir. :)

arkadaşlar aynı durumu yaşayıp bana moral verebilecek kimse yokmu lütfen yorumlarınızı beekliyorum

kızlar normalde batım 21 eylüldü.. 19unda hafiften lekelenmem oldu ve bir gün sürdü lekelenmemin olduğu gün test yaptım ikinci çizgi çıkmıştı kan verdim 28. 30 çıktı ve kitle vardı ultrasyonda bakınca doktor.doktor dış gebelik dedi ve beni ile sevk etti bende maraşa gelip kendi doktoruma göründüm.o da alttan muayene etti küçük bir kitle var dedi ve dış gebelik olabilir düşüncesindeydi. Maraşa geldiğim günün akşamı kan verdim 272 çıktı değerim. Dün sabah tekrar kan verdim değerim 468 e yükselmiş. doktor normal gebelik gibi duruyor dedi. dış gebelikte değer bu kadar yükselir mi?o kitle ne anlama geliyor bilen biri yardımcı olsun lütfen...

merhaba arkadaşlar, bugün adet olmam gerekiyordu. dün beta hcg yapıldı kan tahliliyle ve sonuç 638,70 ama doktor iki gün daha bekleyelim dedi.dış gebelik olup olmadığını görelim dedi.bir test daha yapacakmış.tanıya erken gebelik yazdı. ben şimdi hamilemiyim dedim belli değil dedi. anlamadım. sizce normal mi iyice kafam karıştı sevineyim mi üzüleyim mi??

gebelik var ama dış gebelik olabilir diye 1000 in altındakilere 48 saat sonra tekrar test yapıorlar.48 saatin sonunda değerin en az1200 çıkarsa gebelik normal demektir.dış gebelikte bu seviye azar azar ilerliyo yada geriliyo.Ama bayağı yüksek çıkmış bende normal bir gebelik yaşıyorsun.Hayırlı olsun.

normal bir gebelik gibi görünüyor.dış gebelikte azar azar artar yada gerileme olur.o kitlede her adet döneminde görüebilen bir kitle var yumurtalıklar atılmadan önce.Muhtemelen o kitlede odur.İyi düşü iyi olsun

canım çok teşekkür ederim.kafam çok karışmıştı hem hamilesin diyor hem de dış gebelik ihtimali vardır belki diyor. ondan gerilmiştim.vardır değil mi bebiş ?? darısı isteyenlerin başına.... :)

teşekkürler canım yarın sabah tekrardan test istedi inşallah değerim yine yükselmiştir...

Arkadaşlar herkese merhaba,

Eğer benim durumuma da cevap verirseniz çok sevinirim.
2009 yılında boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum.
Sonrasında bebek için tedavi oldum maalesef sonuç olumsuz oldu. 1 aşılama ve 2 tüp bebek denememin hepsi maalesef olumsuz sonuçlandı. En son Mayıs ayında tüp bebek denemiştim.

Şimdi sorum şu;
En son SAT tarihim 15 Ağustos. Bugün itibariyle 5+5
19 Eylülde tahlil yaptırdım (adetimin 36. günü) Beta HCG 117,76 çıktı. 21 Eylül de yaptırdığımda (adetimin 38. günü) Beta HCG 101,01 çıktı. Bugün tahlili tekrarladım ama henüz sonucu almadım, saat 17:00 de alacağım.
Doktorum kimyasal gebelik gibi görünüyor dedi.
Aranızda hiç değeri birden yükselen arkadaşlar var mı? Ben hala umudumu kaybetmedim, sizce şansın var mı?

sen zaten sonucu almılşsındır ama bende bu düşüş kimyasal gebelik olmuştu umarım sende çooooooook daha güzel bi sonuç olur yani mucizeler yok diil

selanm herkese ....bugün doktora gittim cmts hcg 1145 di doktor keseyi görürüz dedi ve gördüm boş değil dış gebelik değil gayet sağlıklı bir gebelik dedi darısı tüm bekleyenlere dualrım hepinize......

herkese merhaba,
bir sorun olacak yanıtlarsanız sevinirim.
sat 16 agustos,21 eylülde cuma günü aldığım idrar testinde sonuç pozitif çıktı.aynı günün öğleni kanda beta hcg testi 156 çıktı.bugün doktora gittik hormon testleri falan yaptı bir daha beta hcg testi yaptık.usg bakıldığında kese görülmedi doktor duvar kalınlaşmaya başlamış dedi.kan sonuçlarım hormon seviyelerimde sıkıntı yok beta hcg 550 çıktı doktor bu cumaya randevu verdi.
Şimdi benim sorum normal gebelik mi yaşıyorum 3 günde 150 den 550 e çıkmış acaba cuma günü 2000 leri bulur mu ???

SAT 29 Ağustostu. BAT 23 Eylül. Bugün önce idrar testi yaptım. Çok belirgin çift çizgiyi görünce kan testi yaptırdım ve değerim 92,37 çıktı. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah. 2 gün sonra 2. evlilik yıl dönümüm. Daha güzel bir hediye alamazdım sanırım :)

kızlar cumartesi günü doktora gittik nihayet minik embriyomuz göründü..sadece kalp atışlarını duymak kaldı..benim sat 26 temmuz..ve bebek 5 haftalık görünüyordu yani sanırım oldukça geç bir döllenme olmuş..darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..

arkadaşlar merhaba...benim 4,5 yaşında bir kızım var çok şükür sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçirdim..asıl sorun 1 sene önce başladı..geçen sene temmuz ayında 2.bebeğime(!) hamile olduğumu öğrendim ama boş gebelikmiş.sonuç kürtaj...daha sonra 5 ay sonra tekrar hamile kaldığımı öğrendim onunda 8 haftalıkken kalp atımı duyulmadı..yine kürtaj...ve bugün 25 eylül...yine hamileyim 4+6 haftalık..bhcg değerim 798.94 çıktı..sağlık ocağında tahlil yaptırdım..yarın dr.gideceğim..sizce değer nasıl?bir de bugün evlilik yıldönümümüz 7 sene bitti hayırlısıyla...bugünün hatrına inşallah güzel şeyler yaşarım...Allah herkesin gönlündekileri hayırlısıyla versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…