Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hcg değerim pazartesi 172 çıktı bugün ise 283. Artış çok yavaşmış, dış gebelik olabilirmiş. Bu başlıkta benim gibi olup da sağlıklı gebelik yaşayanlar var sanırım. Bakalım ne olacak

gözünaydın arkadaşım bebişin sana sımsıkı sarılır inşallah :) bana da dua eder misin 7 ekimde gelmezse kırmızılar evlilik yıldönümümüze bebişim olur inşallah

sevgili hamişler hepinizin içten bir duasını bekliyorum aynı duyguları tatmak için:13: inşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız sizlerde

Son düzenleme:

okadar kolayki doktorlar için bunları söylemek o canı taşıyan biliyor.Bende kalp atımı için gittim önce bebeği göremedi kesede sonra buldu bende öldü sandım diyo.Neyseki duydumda rahatladım.Şimdide düşük riskim oldugunu söyledi raporluyum yatıştayım.Sen canını sıkma tekrar test yaptır için rahat etsin.

m kimma se benim soru

tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istedik ama iki gündür bakıyorum kimse benim soruma cevap vermemiş çok teşekkür ediyorum kadınlar külübüne...

gözünaydın arkadaşım bebişin sana sımsıkı sarılır inşallah :) bana da dua eder misin 7 ekimde gelmezse kırmızılar evlilik yıldönümümüze bebişim olur inşallah

Teşekkür ederim canım. Bugün ikinci kan testimi yaptırdım.

24 Eylül: 92,37
26 Eylül: 249,1

Çok şükür Rabbime. Bebek isteyen herkese dua ediyorum ben yattığımda. Ama söz sana özel dua edicem bu akşam. İnşallah kabul olur.

m kimma se benim soru

tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istedik ama iki gündür bakıyorum kimse benim soruma cevap vermemiş çok teşekkür ediyorum kadınlar külübüne...

merhaba canım seni çok iyi anlıyorum..benim de sat 26temmuzdu, 7 eylülde 63 gibi bişey çıkmıştı 10 eylülde 240 larda ve 14 eylüldede 2470 çıktı..bu değerler her iki günde bir en az iki katına katlanmalı..bu değerlere rağmen doktorlar dış gebelik, düşük, boş gebelik gibi tüm ihtimaller olabilir çünkü bebek olması gerektiğinden çok küçük diyorlardı..14 eylülde ultrasonda kese göründü..yine bana tam ümit vermediler..ve 22 eylülde karnımdan keseyi ve embriyoyu gördüler 10 gün sonra kalp atışını duymaya çağırdılar..yani canım maalesefki bu zamanlar böyle büyük sabırlarla geçiyor..doktorlar sonradan üzülmeyelim diye bize hiç ümit vermiyorlar..kalp atışını duyana kadar bekliyorlar..ama bence senin değerin sandığından daha yüksek gelecek.şu an hamilesin çok stres yapma..gebeliği erken öğrendiğin zaman maalesefki kalp atışını duyana kadar ve bebeği görene kadar asla emin olamıyorsun..bende 1 ekimde kalp atışını duymaya gideceğim bakalım..

arkadaşlar bana da yardım eder misiniz ne olur.
burada tecrübeli annecikler var. benim SAT 16 Ağustos. geçen hafta beta hcg yaptırdım 1.si 37, 2.si 120. dün yine yaptırdım bugün sonucunu alacağım. kendimi hiç kaptırmıyorum, kimseye de söylemedim durumu. hamileyim sanırım ama benim sorum şu. şimdi ultrasonla gebeliğin görünmesi sanırım 5. haftada filan oluyor normal durumlarda, kalp atışı da 8. hafta gibi okudum peki ama 2 veya 3 haftalık gebeliği olduğunu söyleyen hamiş arkadaşlar bunu nereden öğreniyorlar? ultrasonda görünmüyorsa nasıl öğreniyorsunuz, doktora gidecektim ama dr. arkadaşım gitsen de görünmez bişey dedi.ben bugün değerim yüksek çıkarsa inşallah aileme söylemek istiyorum ama nasıl hesaplanıyor gebelik haftası? beta hcg değerlerine baksam o değerler çok geniş aralıklı anlaşılmıyor ki, bana yardımcı olabilir misiniz?

SAT tarihine göre dolu dolu 6 haftalıksın. Daha doğrusu yarın 7. haftanın içine giriyorsun yanlışım yoksa. Doktorlar gebelik haftasını son adet tarihin üstünden hesaplıyorlar.
Eltimin değeri 3009 iken karından zor olsa da göründü keseye benzer bir şeyler :) Vajinal ultrasyonla çok daha rahat göründü ama.
Bildiğim kadarıyla değerler 1500 ün üstüne çıkınca vajinal ultrasonla kesecikler görünüyor :)

3 haftalıkken öğrenenler muhtemelen adet siklusları kısa olanlar ve erken yumurtlayanlar canım. Kan testinde hemencecik çıkıyor bebiş rahme yerleştiği an :)

canım senin 6 haftalık görünüyor sat a göre hesaplıyorlar sat 16 ağustos ise 27 eylüldeyiz çarşambadan çarşambaya 1 hafta ilerliyorsun takvimden takip edebilirsin hadi hayırlısı sağlıkla alırsın kucağına inşallah...

Tokoyay ve Kevok08 yorumlarınız, yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. SAT a göre hesaplama aklıma geldi ama n bileyim geç döllenme filan diye şey ettim...:)

Bugün sonucumu alınca belki bir daha rahatsız ederim sizi sorularımla, haftaya da görünür belki bişiler :)

çoook sağ olun, isteyen herkese allah hayırlısını nasip etsin inşallah:)

merhabalarr...
başına gelen var mı bilmiyorum ama deneyimli arkadaşlarımdan cevap vermelerini rica ediyorum..
benim adet günüme yaklaşık 8 gün var.dün kan testi yaptırdım ve bhcg negatif çıktı.
doktor henüz test sonucu için erken olduğunu, adet tarihinden sonra tekrar test yaptırmamı önerdi.
ama kimisi diyo ki 3 gün de bile belli olur , kimisi de diyo ki geç döllenme olabilir miş.
böyle bir deneyim yaşayan ya da duyan var mı kızlar?
gerçi bizim ilk denememiz ama ne bilim bi garip oldumm:18:
öpüyorum herkesiii

ben pek deneyimli sayılmam canım ama baya kurcaladım bu konuyu... canım bhcg denen hormon döllenmeden sonra değil bebek uterusa yerleştikten sonra salgılanıyor yani döllenmeden 6-7 gün sonraya denk geliyor senin çok erken henüz geç döllenme olduysa ya da adet döngün kısaysa daha yerleşmemiştir bile bebiş o yüzden umudunu kaybetme sabret tatlım inş gönlüne göre olur herşey...

kevok08 çok teşekkür ederim cnm
yemin ederim yazdıklarını okurken gözlerim doldu.. iyi dileklerin çok mutlu etti beni..:2:
hayırlısı inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
adet tarihim 5 ekim.. benim 31-32 gün sürüyo döngüm..
artık 5 ekimi beklicem.ona göre bilgi vericem herkese. belki benim gibi düşünenlere faydam olur sonrası için

rica ederim canım baktım takvime de şimdi senin yumoş oluşalı ( zamanında ise ) daha 1 hafta olmamış canım çook erken henüz sen gönlünü ferah tut olumlu düşün güzel olur herşey...

Hcg değerim pazartesi 172 çıktı bugün ise 283. Artış çok yavaşmış, dış gebelik olabilirmiş. Bu başlıkta benim gibi olup da sağlıklı gebelik yaşayanlar var sanırım. Bakalım ne olacak

arkadaşım seni üzmek istemem ama çok umutlanma 2 ye katlamayınca sorun çıkıyor genekde bende ilk 165le başkaldım 302 oldu 490 oldu doktor muhtemelen düşer dedi ve pazartesi düşük yaptım umarım senin öyle olmaz sık sık takip et değerlerini

Senin ağrın, kanman ya da başka bir şikayetin var mıydı?
Bugün gittiğim doktor telaşlanacak bir durum yok 12 gün sonra gel dedi

evet tokoyay, kevok 08 ve diğer hanımlar
SAT 16 Ağustos
18 Eylül B Hcg 37,9
20 eylül B HcG 119
26 eylül B Hcg 2105

ne diorsunuz, sanki çok mu artmış?

selam kizlar,kan testinin fiyatlari nedir? Saglik ocaklari be devlet hastanesi ucretsiz diye biliyorum ama sabah uyanamayacak kadar tembelim ben. Evime yakin florence nightingale var acaba ne kadardir bilgisi olan var mi?

slm bende orda yaptırdım kan testini ama şöyle bir uygulama yapıyolar daha önce den orda bir dr a muayne olman lazım yoksa normal fiyat alıyolar 50 tl sgk fiyatı,eger oranın hastasıysan 40 tl alıyolar,,,,,, inşallah hayırlı haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…