SAT 29 Ağustostu. BAT 23 Eylül. Bugün önce idrar testi yaptım. Çok belirgin çift çizgiyi görünce kan testi yaptırdım ve değerim 92,37 çıktı. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah. 2 gün sonra 2. evlilik yıl dönümüm. Daha güzel bir hediye alamazdım sanırım :)
canım çok teşekkür ederim.kafam çok karışmıştı hem hamilesin diyor hem de dış gebelik ihtimali vardır belki diyor. ondan gerilmiştim.vardır değil mi bebiş ?? darısı isteyenlerin başına.... :)
m kimma se benim soruherkese merhaba,
bir sorun olacak yanıtlarsanız sevinirim.
sat 16 agustos,21 eylülde cuma günü aldığım idrar testinde sonuç pozitif çıktı.aynı günün öğleni kanda beta hcg testi 156 çıktı.bugün doktora gittik hormon testleri falan yaptı bir daha beta hcg testi yaptık.usg bakıldığında kese görülmedi doktor duvar kalınlaşmaya başlamış dedi.kan sonuçlarım hormon seviyelerimde sıkıntı yok beta hcg 550 çıktı doktor bu cumaya randevu verdi.
Şimdi benim sorum normal gebelik mi yaşıyorum 3 günde 150 den 550 e çıkmış acaba cuma günü 2000 leri bulur mu ???
gözünaydın arkadaşım bebişin sana sımsıkı sarılır inşallah :) bana da dua eder misin 7 ekimde gelmezse kırmızılar evlilik yıldönümümüze bebişim olur inşallah
m kimma se benim soru
tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istedik ama iki gündür bakıyorum kimse benim soruma cevap vermemiş çok teşekkür ediyorum kadınlar külübüne...
arkadaşlar bana da yardım eder misiniz ne olur.
burada tecrübeli annecikler var. benim SAT 16 Ağustos. geçen hafta beta hcg yaptırdım 1.si 37, 2.si 120. dün yine yaptırdım bugün sonucunu alacağım. kendimi hiç kaptırmıyorum, kimseye de söylemedim durumu. hamileyim sanırım ama benim sorum şu. şimdi ultrasonla gebeliğin görünmesi sanırım 5. haftada filan oluyor normal durumlarda, kalp atışı da 8. hafta gibi okudum peki ama 2 veya 3 haftalık gebeliği olduğunu söyleyen hamiş arkadaşlar bunu nereden öğreniyorlar? ultrasonda görünmüyorsa nasıl öğreniyorsunuz, doktora gidecektim ama dr. arkadaşım gitsen de görünmez bişey dedi.ben bugün değerim yüksek çıkarsa inşallah aileme söylemek istiyorum ama nasıl hesaplanıyor gebelik haftası? beta hcg değerlerine baksam o değerler çok geniş aralıklı anlaşılmıyor ki, bana yardımcı olabilir misiniz?
arkadaşlar bana da yardım eder misiniz ne olur.
burada tecrübeli annecikler var. benim SAT 16 Ağustos. geçen hafta beta hcg yaptırdım 1.si 37, 2.si 120. dün yine yaptırdım bugün sonucunu alacağım. kendimi hiç kaptırmıyorum, kimseye de söylemedim durumu. hamileyim sanırım ama benim sorum şu. şimdi ultrasonla gebeliğin görünmesi sanırım 5. haftada filan oluyor normal durumlarda, kalp atışı da 8. hafta gibi okudum peki ama 2 veya 3 haftalık gebeliği olduğunu söyleyen hamiş arkadaşlar bunu nereden öğreniyorlar? ultrasonda görünmüyorsa nasıl öğreniyorsunuz, doktora gidecektim ama dr. arkadaşım gitsen de görünmez bişey dedi.ben bugün değerim yüksek çıkarsa inşallah aileme söylemek istiyorum ama nasıl hesaplanıyor gebelik haftası? beta hcg değerlerine baksam o değerler çok geniş aralıklı anlaşılmıyor ki, bana yardımcı olabilir misiniz?
merhabalarr...
başına gelen var mı bilmiyorum ama deneyimli arkadaşlarımdan cevap vermelerini rica ediyorum..
benim adet günüme yaklaşık 8 gün var.dün kan testi yaptırdım ve bhcg negatif çıktı.
doktor henüz test sonucu için erken olduğunu, adet tarihinden sonra tekrar test yaptırmamı önerdi.
ama kimisi diyo ki 3 gün de bile belli olur , kimisi de diyo ki geç döllenme olabilir miş.
böyle bir deneyim yaşayan ya da duyan var mı kızlar?
gerçi bizim ilk denememiz ama ne bilim bi garip oldumm:18:
öpüyorumherkesiii
ben pek deneyimli sayılmam canım ama baya kurcaladım bu konuyu... canım bhcg denen hormon döllenmeden sonra değil bebek uterusa yerleştikten sonra salgılanıyor yani döllenmeden 6-7 gün sonraya denk geliyor senin çok erken henüz geç döllenme olduysa ya da adet döngün kısaysa daha yerleşmemiştir bile bebiş o yüzden umudunu kaybetme sabret tatlım inş gönlüne göre olur herşey...
kevok08 çok teşekkür ederim cnm
yemin ederim yazdıklarını okurken gözlerim doldu.. iyi dileklerin çok mutlu etti beni..:2:
hayırlısı inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
adet tarihim 5 ekim.. benim 31-32 gün sürüyo döngüm..
artık 5 ekimi beklicem.ona göre bilgi vericem herkese. belki benim gibi düşünenlere faydam olur sonrası için
Hcg değerim pazartesi 172 çıktı bugün ise 283. Artış çok yavaşmış, dış gebelik olabilirmiş. Bu başlıkta benim gibi olup da sağlıklı gebelik yaşayanlar var sanırım. Bakalım ne olacak
Senin ağrın, kanman ya da başka bir şikayetin var mıydı?arkadaşım seni üzmek istemem ama çok umutlanma 2 ye katlamayınca sorun çıkıyor genekde bende ilk 165le başkaldım 302 oldu 490 oldu doktor muhtemelen düşer dedi ve pazartesi düşük yaptım umarım senin öyle olmaz sık sık takip et değerlerini
evet tokoyay, kevok 08 ve diğer hanımlar
SAT 16 Ağustos
18 Eylül B Hcg 37,9
20 eylül B HcG 119
26 eylül B Hcg 2105
ne diorsunuz, sanki çok mu artmış?
selam kizlar,kan testinin fiyatlari nedir? Saglik ocaklari be devlet hastanesi ucretsiz diye biliyorum ama sabah uyanamayacak kadar tembelim ben. Evime yakin florence nightingale var acaba ne kadardir bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?