Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

selam arkadaşlar .. bende salı günü kan testi yaptırdım devlet hastanesinde beta hcg değerim 909 çıktı bugün tekrar yaptırdım ama maalesef poliklinikteki cihaz 1000 üstünü okumadığı için >1000.0 den (binden büyüktür ibaresi) var ama tam net sonuç söyleyemediler.. acaba artış tam olarak ne bilmiyorum.. ne kadar artması gerekiyor ki tam olarak düzgün bir gebelik için....

Minimum 2 katı olması gerekiyor. 1818 olması gerekir minimum yani canım.

evet tokoyay, kevok 08 ve diğer hanımlar
SAT 16 Ağustos
18 Eylül B Hcg 37,9
20 eylül B HcG 119
26 eylül B Hcg 2105

ne diorsunuz, sanki çok mu artmış?

6. haftaya göre normal aralıkta görünüyor canım... ama istiyorsan inşallah ikiz bebişlerin olur

cevabın için teşekkür ederim.dediğin gerçekten doğru çok büyük sabır gerekiyor benimde ilk gebeliğim olduğu için inan sabırdan çatlıyor insan yarın kontrole gidecem 10.50 de inşallah güzel haberler alırım.inşallah tüm anne adayları doktorlarından duymak istediği haberleri duyarlar....

bana kalırsa çok erken kan testi yaptırmışsın, geç döllenmede olmuş olabilir tabiki en doğrusu biraz beklemek derim. =) inş güzel sonuçlar alırsın

Kizlar benim degerim 8694 ckti ama 26 agustosta evlendim sizce normlmi kac haftalik olabilir ?

SAT (Son Adet Tarihi) ne zamandı güzelim? Böyle yüksek bir değerde çoğul gebelik söz konusu olabilir hazırlıklı ol

bana kalırsa çok erken kan testi yaptırmışsın, geç döllenmede olmuş olabilir tabiki en doğrusu biraz beklemek derim. =) inş güzel sonuçlar alırsın

çok teşekkür ederim supreme.. artık beklicem walla başka şansım yok:18:
herkes için hayırlısı.. ama ilk ay ve ilk denemem ya böyle bi heyecan oluştu içimde

benim adetimden 3 gün geçti beta 1.1 çıktı negatifmidir...daha evveldende her ay yaptırıyorum 0 lı şeyler çıkıyordu hani buda düşük büyük ihtimal gebe değilim ama yükselme olurmu olabilirmi ?bana bu konuda yorum yapabilecek bilgili arkadaşlar varsa çok sevinirim.ona göre dikkat edeceğim ben asırı hareketli biriyim yani evin içinde temizlikti vs vs ne bileyim belki yükselirmi 15gün sonra falan.halen adet görmedim zaten görmeme gibi problemim vardı ama geçen ay farlutal verdi doktorum oldum yani o sıralar işte hesaplıyorsunuz ya ben 2 günde bir ilişkiye girdim eşimle tutmuş olma ihtimalide varmıdır bilemedim.hafif mide bulantm var adet görememekdende olabilirmi böle çok uykum geliyor.onun dışında sık idrar a çıkma var başkada öle göğüste ağrım vs yok.her insanda bu göğüs ağrısı olrmu hamile iken.

Son artış 6 gün için epeyce fazla gibi sanki :) İkiz mi ki acaba :)

6. haftaya göre normal aralıkta görünüyor canım... ama istiyorsan inşallah ikiz bebişlerin olur

valla ikiz istemek biraz yürek ister sanki? hahaha:) ama dün artık annemlere söledim, mutluyum Çarşamba da dr. a gidip görürsem bişiler daha mutlu olucam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…