selam arkadaşlar .. bende salı günü kan testi yaptırdım devlet hastanesinde beta hcg değerim 909 çıktı bugün tekrar yaptırdım ama maalesef poliklinikteki cihaz 1000 üstünü okumadığı için >1000.0 den (binden büyüktür ibaresi) var ama tam net sonuç söyleyemediler.. acaba artış tam olarak ne bilmiyorum.. ne kadar artması gerekiyor ki tam olarak düzgün bir gebelik için....
evet tokoyay, kevok 08 ve diğer hanımlar
SAT 16 Ağustos
18 Eylül B Hcg 37,9
20 eylül B HcG 119
26 eylül B Hcg 2105
ne diorsunuz, sanki çok mu artmış?
merhaba canım seni çok iyi anlıyorum..benim de sat 26temmuzdu, 7 eylülde 63 gibi bişey çıkmıştı 10 eylülde 240 larda ve 14 eylüldede 2470 çıktı..bu değerler her iki günde bir en az iki katına katlanmalı..bu değerlere rağmen doktorlar dış gebelik, düşük, boş gebelik gibi tüm ihtimaller olabilir çünkü bebek olması gerektiğinden çok küçük diyorlardı..14 eylülde ultrasonda kese göründü..yine bana tam ümit vermediler..ve 22 eylülde karnımdan keseyi ve embriyoyu gördüler 10 gün sonra kalp atışını duymaya çağırdılar..yani canım maalesefki bu zamanlar böyle büyük sabırlarla geçiyor..doktorlar sonradan üzülmeyelim diye bize hiç ümit vermiyorlar..kalp atışını duyana kadar bekliyorlar..ama bence senin değerin sandığından daha yüksek gelecek.şu an hamilesin çok stres yapma..gebeliği erken öğrendiğin zaman maalesefki kalp atışını duyana kadar ve bebeği görene kadar asla emin olamıyorsun..bende 1 ekimde kalp atışını duymaya gideceğim bakalım..
kızlar reglıme 14 gun.kan testi yaptırsam çıkarmı acaba?
Kizlar benim degerim 8694 ckti ama 26 agustosta evlendim sizce normlmi kac haftalik olabilir ?
merhabalarr...
başına gelen var mı bilmiyorum ama deneyimli arkadaşlarımdan cevap vermelerini rica ediyorum..
benim adet günüme yaklaşık 8 gün var.dün kan testi yaptırdım ve bhcg negatif çıktı.
doktor henüz test sonucu için erken olduğunu, adet tarihinden sonra tekrar test yaptırmamı önerdi.
ama kimisi diyo ki 3 gün de bile belli olur , kimisi de diyo ki geç döllenme olabilir miş.
böyle bir deneyim yaşayan ya da duyan var mı kızlar?
gerçi bizim ilk denememiz ama ne bilim bi garip oldumm:18:
öpüyorumherkesiii
Kizlar benim degerim 8694 ckti ama 26 agustosta evlendim sizce normlmi kac haftalik olabilir ?
Senin ağrın, kanman ya da başka bir şikayetin var mıydı?
Bugün gittiğim doktor telaşlanacak bir durum yok 12 gün sonra gel dedi
bana kalırsa çok erken kan testi yaptırmışsın, geç döllenmede olmuş olabilir tabiki en doğrusu biraz beklemek derim. =) inş güzel sonuçlar alırsın
SAT (Son Adet Tarihi) ne zamandı güzelim? Böyle yüksek bir değerde çoğul gebelik söz konusu olabilir hazırlıklı ol[/COL
sanırım ilk geceden hamile kalmışsın :)
reglıme 14 gun var...
Son artış 6 gün için epeyce fazla gibi sanki :) İkiz mi ki acaba :)
6. haftaya göre normal aralıkta görünüyor canım... ama istiyorsan inşallah ikiz bebişlerin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?