Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar dr yok dedi ama içime sinmiyor 0 degılkı deger adetın gecerse gel dedı suan yok dedı..1,8 e

benim adetim geciktikten 1-2 gün sonra yaptırdım, 2.75ti ve adet oldum... herkeste 0 çıkmazmış bu değer. kendinizi umutlandırmayın. ama 6 gün de uzun bir süre, neden olmasın...Yani her iki ihtimalde mevcut

aslında cevabını biliyorum ama yine sormak istiyorum sat 30 eylül olmam gereken regli tarihi 26 ekim.yani 7 günüm var ve ben bugün tahlil yaptırdım 0.100 çıktı.tekrarlamalımıyım acaba...???pazartesi lazer epilasyonum var tereddütüm var....

13 ekimde bhcg :53,01 20 ekim bhcg:342,8 artış 2 günde bir 2 kat olmalıymış benim gibi bu durumla karşılaşan var mı? bana da yardımcı olur musunuz

kızlar benim beta hCG sonucum 4275,22 referans aralıgı da 0,5 bu ne anlama geliyor.acilll yardımmm..hamileysem ne kadarlıgım.

cnm merhaba ben bgn kan testı yaptrdım hamılesın dedı doktor..bata hCG değerim 4275.22 cıktı.ben şimdi nekadarlık hamileoluyrum degerlerım nasıl sennce

kızlar benim beta hCG sonucum 4275,22 referans aralıgı da 0,5 bu ne anlama geliyor.acilll yardımmm..hamileysem ne kadarlıgım.

Gozun aydin hamilesin.. son adet tarihini yazarsan haftanida soylerim sana...

17 ekimde kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 8456 çıktı ertesi günde ultrasonda bakıldı ve kese göründü 5 haftalık hamileymişim 2 kasımda da kalp sesini duymak için tekrar gideceğim.sizce bu değer normal mi

13 ekimde bhcg :53,01 20 ekim bhcg:342,8 artış 2 günde bir 2 kat olmalıymış benim gibi bu durumla karşılaşan var mı? bana da yardımcı olur musunuz

benimde aynen senin gibiydi ilk ölçüm 33 5 gün sonrada 77 sonradan tam 2 kat arttı kesede gözüktü fakat kalp atışı için bayramdan sonra gel dedi doktor ..

canm benimde hcg 0.6 çıktı yani gebelikmi oluo ama doktor şu anda deilsin dedi ama olabilirmişim sence evde yaptım idrarda çıkmadı ne zaman belli olur benim şimdiden tşkler..

adetime 11 gün varken beta hcg 2.0 çıkmıştı,pazartesi adet günüm hala olmadım acaba hamilemiyim kızlar testi çok erken yaptırdım değer yükselmiş midir kiiiiii

Gozun aydin hamilesin.. son adet tarihini yazarsan haftanida soylerim sana...

kızlar cok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin.son adet tarihim 15 eylül.bu değerlere ne kadarlık olur.pazartesı gıtcem doktora ama aklıma takılan bişey oldu bebeğim bi aylıksa ben ayın 5inde doktora gittim ulturasondan da bakmıstı bıde testler yapmstı bana hıc bısey söylemedı ama .. kafam karıstı şimdi.

cnm allah kucagına almayı nasıp etsin öncelikle..benim bhcg 4275,22 ben tahmını kac haftalık oluyorum sen anlıyo msun hesaptan.ben 4 5 demıstım ama sen degerlerını yazınnca tahmın edemedım pztsı gtcem ınsallah ama ınsan cok merak edıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…