kızlar dr yok dedi ama içime sinmiyor 0 degılkı deger adetın gecerse gel dedı suan yok dedı..1,8 e
aslında cevabını biliyorum ama yine sormak istiyorum sat 30 eylül olmam gereken regli tarihi 26 ekim.yani 7 günüm var ve ben bugün tahlil yaptırdım 0.100 çıktı.tekrarlamalımıyım acaba...???pazartesi lazer epilasyonum var tereddütüm var....[/QUOTE
canım tereddüt varsa gitme lazeri ertelem bi kaç gün bende aynı tereddüte düştüm erteledim sonra baktım hamileyim :)
aslında cevabını biliyorum ama yine sormak istiyorum sat 30 eylül olmam gereken regli tarihi 26 ekim.yani 7 günüm var ve ben bugün tahlil yaptırdım 0.100 çıktı.tekrarlamalımıyım acaba...???pazartesi lazer epilasyonum var tereddütüm var....[/QUOTE
canım tereddüt varsa gitme lazeri ertelem bi kaç gün bende aynı tereddüte düştüm erteledim sonra baktım hamileyim :)
merhaba essam_027 yazılarını okudumda bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum 1 senelik evliyim şimdiye kadar düşünmüyoduk korunuyoduk ama bu ay bebişimiz olsun istedik ve denedik şuanda yumurtlamamdan 12 gün geçti ve adetime 3 gün var ilk günlerde kasıklarımda yanarak ağrı hisettim bu 2-3 gün sürdü bu aralarda belimde şiddetli bi ağrı var ara ara kasıklarıma da vuruyo,çok gazım var ve yoruluyorum çok uyuma isteği var,akıntım da var,ama göğüslerimde bi acıma yok,çalışıyorum çalıştığım yerde ne kadar çok bebk isteğimi bildikleri için bana psikolojik diyolar çok sıkılıyorum.bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktıoff sende nasıl belirtiler oldu
merhaba essam_027 yazılarını okudumda bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum 1 senelik evliyim şimdiye kadar düşünmüyoduk korunuyoduk ama bu ay bebişimiz olsun istedik ve denedik şuanda yumurtlamamdan 12 gün geçti ve adetime 3 gün var ilk günlerde kasıklarımda yanarak ağrı hisettim bu 2-3 gün sürdü bu aralarda belimde şiddetli bi ağrı var ara ara kasıklarıma da vuruyo,çok gazım var ve yoruluyorum çok uyuma isteği var,akıntım da var,ama göğüslerimde bi acıma yok,çalışıyorum çalıştığım yerde ne kadar çok bebk isteğimi bildikleri için bana psikolojik diyolar çok sıkılıyorum.bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktıoff sende nasıl belirtiler oldu
canım aslında bir yandan doğru söylüyorlar psikolojik olabilir adete 3 gün kala bende yaptırdım idrarda çıktı ama bazen de idrarda göstermeyebiliyor istersen yani çok merak ediyorsan bir de kan testi yaptır ama ben senin yerinde olsam günümün geçmesini beklerim birde şöyle bir durum var daha korunmayı yeni bırakmışsınız bazı insanlar ilk ayda tutar bazılarında ise bir kaç ay geçer ama senin belirtilerinin aynısını bende geçirdim bu belirtiler bazen adet bazende gebelik belirtisi olabiliyor. sana tavsiyem gününü bekle biliyorum beklemek çok zor ama bazende beklemek durumundayız.
Pazartesi sabahtan tekrar yaptırıcam hiç yükselme yoksa sonuç belli demektir . Teşekkür ederim ilgilendiğin için
amin canım inşallah sorunsuz olarak bebeğini kucağına alırsın allah bebek isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinnn. bence kalp atışını duyacaksın ben buna canı gönülden inanıyorum. annelik böyle bişey galiba sürekli bi endişe var
kızlar benim beta hCG sonucum 4275,22 referans aralıgı da 0,5 bu ne anlama geliyor.acilll yardımmm..hamileysem ne kadarlıgım.
13 ekimde bhcg :53,01 20 ekim bhcg:342,8 artış 2 günde bir 2 kat olmalıymış benim gibi bu durumla karşılaşan var mı? bana da yardımcı olur musunuz
benimde aynen senin gibiydi ilk ölçüm 33 5 gün sonrada 77 sonradan tam 2 kat arttı kesede gözüktü fakat kalp atışı için bayramdan sonra gel dedi doktor ..
Gozun aydin hamilesin.. son adet tarihini yazarsan haftanida soylerim sana...
17 ekimde kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 8456 çıktı ertesi günde ultrasonda bakıldı ve kese göründü 5 haftalık hamileymişim 2 kasımda da kalp sesini duymak için tekrar gideceğim.sizce bu değer normal mi
canım aslında bir yandan doğru söylüyorlar psikolojik olabilir adete 3 gün kala bende yaptırdım idrarda çıktı ama bazen de idrarda göstermeyebiliyor istersen yani çok merak ediyorsan bir de kan testi yaptır ama ben senin yerinde olsam günümün geçmesini beklerim birde şöyle bir durum var daha korunmayı yeni bırakmışsınız bazı insanlar ilk ayda tutar bazılarında ise bir kaç ay geçer ama senin belirtilerinin aynısını bende geçirdim bu belirtiler bazen adet bazende gebelik belirtisi olabiliyor. sana tavsiyem gününü bekle biliyorum beklemek çok zor ama bazende beklemek durumundayız.
canım 6 gün kala yaptırdım 23 çıktı yani sonuç negatif sonra dedim ki kendime bekliycem geçene kadar yaptırmıycam bilmiyorum ya beklemek zor ewet ama yinede heycan oluyo nolcak diye haber veririm son 2 gün hayırlısı olsun Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?