kızlar cok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin.son adet tarihim 15 eylül.bu değerlere ne kadarlık olur.pazartesı gıtcem doktora ama aklıma takılan bişey oldu bebeğim bi aylıksa ben ayın 5inde doktora gittim ulturasondan da bakmıstı bıde testler yapmstı bana hıc bısey söylemedı ama ..kafam karıstı şimdi.
canım 6 gün kala yaptırdım 23 çıktı yani sonuç negatif sonra dedim ki kendime bekliycem geçene kadar yaptırmıycam bilmiyorum ya beklemek zor ewet ama yinede heycan oluyo nolcak diye haber veririm son 2 gün hayırlısı olsun Rabbim.
23 negatif bir sonuç değilki.. bence testi tekrarlayın derim.. bence 6 gün kala için 23 güzel bir değer. 5 ve üstü pozitiftir ..
5+1 günlüksun.. cumartesiden cumartesiye haftan doluyor.. hafta olayı bhcg ye göre değil sata göre hesaplanır ... ozaman daha kese oluşmamıştır o yüzden dr bunu görmemiştir ama bugün gitsen kesen oluşmuş bayram sonrasındaki haftada kalp atışın duyulur canım ..
bende 3 gün sonra doğum yapuıcam inşşallah rabbim o günleri sanada görmeyi sağ salim bebeğin kucaklamayı nasip etsin ...
cnm 5+1 gunluk yanı nekadarlık oluyor.ben ayın 5inde doktora gtmıstım artık bebk istiyrum degerlerım nasıl demıstım.gayet güzel dedi gönderdı.eger 5 haftalıksa nasıl kanda cıkmadı.hadı ulturasonda cıkmaz bunu anlarım ama ya kan..kafam karıstı(( bılgısı olan varsa yardım etsinn lütfennn
Ha bide o gittiginizde beta hcg bakildimi size?
Eger sadece bebek istiyorum dediyseniz bazi hormon testleri yapmis olabilir... Bhcg bakilmis olsaydi ozaman mutlaka bir deger cikardi...
5 hafta 1 gun hesabi klasik Dr hesabi... Son adetin ilk gunu itibariyle hesaplar ona gore hafta soylerler ... Egerki bir gec dollenme varsa gelisime gore haftayi duzeltirler... Suanki degerin zaten gayet yuksek gec dollenme olmayabilir...
Nezaman kanda baktirmistinizki? Burda 5 hafta denilen aslinda 3 hafta olmus oluyor daha...
15 de regli olduysan 30 u gibi dollenme olmus oluyor... Dr hesabi bu sekilde kanamanin ilk gunu baz aliniyor...
Mesela ben 1 subatta regl oldum 29 subatta 4+1 hafta dedi... Drlarin ay hesabi 28 gunmus yani 4 hafta 7 gunden hesaplaninca oyle... Mesela 9 ay 10 gun hamilelik diye biliyoruz oysa 40 hafta 10 ay ediyor... Takvime gorede 9 ay 10 gun... Buda ayin 30 veya 31 gun bazen 29 gun olmasindan kaynaklaniyor...
Umarim anlatabilmisimdir sana suan 5 hafta dedigimiz aslinda 3 haftada olusmus bir gebelik...
onu bilmiorum cnm zaten doktorun sonuclarına son anda yetişmiştim pcden baktı gayet güzel degerlerın gun asırı ilişki dedi sadece..eger sımdı 5 haftalıksam neden görmedı acaba üzüldüm şimdi.2 3 tüp kan almıstı.benden.vede idrar..ama şüphe için degil sadece degerlerıme bakması için.peki değerlerim yüksek mi.dıs gebelık falan yoktur demi çok korktum suan((
ayın 5inde baktırmıstım yani 16 gün öncee.
Sen bos ver kafani daha fazla yorma bence sana ogun durduk yerde bhcg yapmamisyir zaten...
Degerler herkezde ayni olmaz herzaman kisiden kisiye degisir... Suanki haftana gore gayet iyi bir deger.. yarin mutlaka kese gorunur Dr sana zaten kesenin boyutu gorunumune gore kalp atisi icin cagirir...
Hemen oyle bos gebelik yok oyle boyle diye dusunme.. olumsuz,dusunceleri at kafandan onlar extrem durumlardir herkezin basina gelecek diye bisey yok...
Sen yarina odakla kendini mucizeni gormeye gideceksin... Muhtemelen bayram sonrasi pir pit atan kalbinide goreceksin mutluluktan gozlerin dolacak... Bunlari dusun olumsuz dusunceleri at bu sekilde devamedersen o 40 hafta burnundan gelir hamileliginin keyfini suremezsin.. Amin yasak tadini cikart mutlulugunu yasa.... Birak olumsuz dusunceleri.. bhcg ne gore gayet yolunda giden bir gebeligin var...
ayın 5inde baktırmıstım yani 16 gün öncee.
Ozaman hic sorun yok cok erken bir donem 1 haftalik bi dollenme vinyl Dr usg de goremez... Diyorumya olusali 3 hafta oldu daha o iki hafta adet itibariyle yumurtlama vs donemi vinyl drlar 5 hafta sayiyor .... Ogun sana bence bhcg bile yapilmamis belliki yumurtalatin olgundu iliski onerdi vs bilemicem...
Yeni gitmis olsan zaten kesenigorurdu direk....
cnm cok sagol içimi rahatlattın yaa haklısın..sonucta burası hakkri kız dediği erkek cıkıo doktorda güvenmeyın ulturasona dıo..sen haklısın coom tesekkur ederım cnm allah sana hayırlı buı dogum nasıp etsın ınsallah.
amin cnm allah saglıklı bi şekilde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp etsin.Icini ferah tut Ben 4 gebelik yasadim 2 dusuk yaptim...oyuzden biraz bilgi sahibi oldum bu konularda...
Bana gore hic bir sorunun yok yarin zaten kendinde gittiginde goreceksin bunu....
Umarim saglikli bir hamilelik gecirirsin... Degere takilma olmasi gerektigi gibi gayet guzel... Dusuk olsaydi bir problem olurdu...
amin cnm allah saglıklı bi şekilde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp etsin.
Amin Insallah... Biz sali gunu kavusuyoruz allahin izniyle darisi. Senin basina Insallah...
Yarin dr dan gelince sonucunu yaz mutlaka...
kızlar benım son adet tarihim 16 eylüldü 18 ekimde kan testi yaptırdım 196.84 cıktı doktor ccok az deger dedı ölü bebek yada dış gebelık olabılır dedi sımdı tekrar test yaptım 2 saat sonra alıcam.baska bı doktorda bence 196 dusuk bı deger degıl normal dedı kafam karıstı sizce nedir durum.idrardada pozitif cıkıyo
bana da aynı şeyi dedi ben pzt tekrar gtcem kaç haftlk seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?