Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hayırlı akşamlar kızlar 11 gün önce kan testi yaptırmıştım beta hcg 2.0 çıkmıştı yarın adet günüm hala adet olmadım kanda negatif dediler ama erken yaptırdığım için inşallah değerim yükselmiştirrrr dualarınızı bekliyorum kızlarrr

canım allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bi bebiş versin inşallah değerlerin yükselir... dualarım bebek isteyen herkesle

canım allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bi bebiş versin inşallah değerlerin yükselir... dualarım bebek isteyen herkesle

testin tekrarını yaptınmı? 2 günde değerin ikiye katlıyorsa sorun yok demektir .. yükselişin az ise ozaman sağlıksız bir gebelik yaşıyorsun demektir...

amiiiiiinn canım inşallah yükselir ALLAH razı olsun yaa bu değere göre yükselme ve hamile olma ihtimelim var mı acaba çok merak ediyorumm

canım bence ümitsizliğe kapılma benim ilk testim 11,21`di. sonraki testim daha yüksekti. ikinci kan testinde 2 katı olursa gebeliğin iyi gidiyordur. adet günün geçince üç günde bir testi tekrar yaptır. ben öyle yaptım. hamilelik belirtilerin varmı ? inşallah herşey dilediğin gibi olur.

Amin Insallah... Biz sali gunu kavusuyoruz allahin izniyle darisi. Senin basina Insallah...

Yarin dr dan gelince sonucunu yaz mutlaka...

canım bugun doktora gittim kesesi olusmus bebişimin.ama cok yeni zaten dedi.4 4.5 haftalıksın dedi.2 hafta sonra kalp atısı dinlemeye çagirdi

arkadaşlar son adet tarihim 20 eylül,tedaviden sonraki 12.gün değerim 64çıktı.doktorum 3 gün sonrasına yani 15. gün değerim 92 çıktı herhangi bir kanamam olmadı.3 gün sorasına tekrar test yapıcak değerim 2 katına çıkmadı çok üzgünüm, bu durumu veya benzerini yaşayan arkadaşlar varmı ? lütfenn acill cevapp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…