hayırlı akşamlar kızlar 11 gün önce kan testi yaptırmıştım beta hcg 2.0 çıkmıştı yarın adet günüm hala adet olmadım kanda negatif dediler ama erken yaptırdığım için inşallah değerim yükselmiştirrrr dualarınızı bekliyorum kızlarrr
hayırlı akşamlar kızlar 11 gün önce kan testi yaptırmıştım beta hcg 2.0 çıkmıştı yarın adet günüm hala adet olmadım kanda negatif dediler ama erken yaptırdığım için inşallah değerim yükselmiştirrrr dualarınızı bekliyorum kızlarrr
canım allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bi bebiş versin inşallah değerlerin yükselir... dualarım bebek isteyen herkesle
23 negatif bir sonuç değilki.. bence testi tekrarlayın derim.. bence 6 gün kala için 23 güzel bir değer. 5 ve üstü pozitiftir ..
ya doktor hamile değilsin dedi ben çok üzüldüm sadece 23 benim değerim 0 falan yok bilmiyorum eğer negatif değilse çok sevinirim
ya doktor hamile değilsin dedi ben çok üzüldüm sadece 23 benim değerim 0 falan yok bilmiyorum eğer negatif değilse çok sevinirim
testi tekrarlayın yükselme varsa gebelik yolunda gidiyor demektir .. 23 değeri6 gün kala için iyi bir değer . 2 günde değerin 2 ye katlaması lazım .. testi kaçgün önce yaptırdınız ve nerde yaptırdınız? aynı yerde tekrarlayın testi..
pardon 0.23 müş bilmiyorum HAYIRLISI OLSUN 2-3 gün sonra günüm geçmesini bekliycem artık ama doktor nie öle dediki
pardon 0.23 müş bilmiyorum HAYIRLISI OLSUN 2-3 gün sonra günüm geçmesini bekliycem artık ama doktor nie öle dediki
0.23 ise ozaman negatif doğru söylemiş dr .. ama 23 olsaydı dediğim gibi ozaman pozitif olurdu.. yani baştaki 0 önemli gebelik olmayanlar 4. da olsa negatif .. mesela benim 33 tü değerim başında sıfır yok yani...
testi tekrarlayın yükselme varsa gebelik yolunda gidiyor demektir .. 23 değeri6 gün kala için iyi bir değer . 2 günde değerin 2 ye katlaması lazım .. testi kaçgün önce yaptırdınız ve nerde yaptırdınız? aynı yerde tekrarlayın testi..[/
2 gün var adetime beklesemmi bilmiyorum bayramda giriyo araya yarın 5 gün olucak testi yaptıığım özel hastanede yaptırdım ve 2 saat içinde sonucu aldım korkuyorum tekrar yaptırmaya tedirginim doktor neden negatiif dedi öyleyse hiç umut vermedi.
kızlar benım son adet tarihim 16 eylüldü 18 ekimde kan testi yaptırdım 196.84 cıktı doktor ccok az deger dedı ölü bebek yada dış gebelık olabılır dedi sımdı tekrar test yaptım 2 saat sonra alıcam.baska bı doktorda bence 196 dusuk bı deger degıl normal dedı kafam karıstı sizce nedir durum.idrardada pozitif cıkıyo
testi tekrarlayın yükselme varsa gebelik yolunda gidiyor demektir .. 23 değeri6 gün kala için iyi bir değer . 2 günde değerin 2 ye katlaması lazım .. testi kaçgün önce yaptırdınız ve nerde yaptırdınız? aynı yerde tekrarlayın testi..[/
2 gün var adetime beklesemmi bilmiyorum bayramda giriyo araya yarın 5 gün olucak testi yaptıığım özel hastanede yaptırdım ve 2 saat içinde sonucu aldım korkuyorum tekrar yaptırmaya tedirginim doktor neden negatiif dedi öyleyse hiç umut vermedi.
başında 0.23 olduğu için negatif .. değerim 23 dediniz ben ona göre yorum yapmıştım sıfırla başlayan hatta 4 le bile başlayan değerler negatiftir . positif olması için en az 5 ile başlaması lazım değerin...
başında 0.23 olduğu için negatif .. değerim 23 dediniz ben ona göre yorum yapmıştım sıfırla başlayan hatta 4 le bile başlayan değerler negatiftir . positif olması için en az 5 ile başlaması lazım değerin...
anladım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için yine de şansım yok mu yani:)
anladım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için yine de şansım yok mu yani:)
Onun orasini allah bilir elbette bu ay icin yok gibi...
Insallah en yakin zamanda hamile kalirsiniz...
Duzenli adet goruyorsaniz adet baslangicindan sonraki 12', 14, 16, 18. Gunleri mutlaka degerlendir.. hamile kalabilmen icin en ideal gunler bunlar.... Insallah cok beklemeden gelir bebisin...
Duzenli adet goruyorsaniz adet baslangicindan sonraki 12', 14, 16, 18. Gunleri mutlaka degerlendir.. hamile kalabilmen icin en ideal gunler bunlar.... Insallah cok beklemeden gelir bebisin...
hayırlısı olsun teşekkür ederim...amin isteyen herkese inşallah nasip etsin Rabbim.
merhaba fburak bi kaç zamandır göremiyordum seni buralarda en son gelişmelerden haberdar edeyim seni 18 ekimde doktora gittim keseyi gördü 5mm çok küçük ama pazartesi yine gel dedi ve şöyle bir durum daha var pazar günü peçeteye çok az bir kanama geldi çok korktum hemen bi acile gittim progestanın dozunu artırdı ama o peçeteye gelenden başka gelen bişey yok. bu saate kadar çok korkuyorum sanki yine aynı şeyleri yaşayacağım dua ediyorum sürekli
merhaba fburak bi kaç zamandır göremiyordum seni buralarda en son gelişmelerden haberdar edeyim seni 18 ekimde doktora gittim keseyi gördü 5mm çok küçük ama pazartesi yine gel dedi ve şöyle bir durum daha var pazar günü peçeteye çok az bir kanama geldi çok korktum hemen bi acile gittim progestanın dozunu artırdı ama o peçeteye gelenden başka gelen bişey yok. bu saate kadar çok korkuyorum sanki yine aynı şeyleri yaşayacağım dua ediyorum sürekli
merhaba canim telasim vardi benim... Dogumum bayram sonrasiydi agirdan aliyordum biraz... Gecen kontrolde kasilmalar baslamis bayram sonrasini beklemez dedi dr... Yarin gidecegim doguma o yuzden eteklerim tutustu tabi eksiklerimi bitirdim... Temizligimi hallettim vs... Simdi yarinu bekliyorum... Nasipse yarin bebegime kavusacagim insallah...
Canim benimde 5. Haftamda kanamalarim basladi ama ufak tefek pede peceteye gelen kimi kirmizi kimi kahve kanamalarim oldu.. bazende az yogun oldu... En son 14. Haftamda bi hayli oldu ama Kahve rengiydi Dr durmus bir kanama dedi aktif olsa kirmizi olurdu dedi....
Bol bol Su ic ve duz bir sekilde yat tek kanamani engelleyecek sey yatak istirahati... Cok yogun sakir sakir kanama baslamadiktan sonra korkma tabi baslamamasi icinde yatman sart....
Biraz zor biliyorum surekli yatmak ben 2 dusuk yaptim o sebepten bundada kanama olunca hic kalkmadim daha dogrusu Dr yat dedi.. yaklasik 20. Haftama kadar yattim mecburen...
Dikkat edersen bol bol suyuda ihmaletmezsen korkma bisey olmaz Allah'in izniyle....
Insallah sende benim gibi bu Gunleri gorursun.. sadece sabir biraz... Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah...
amiiiiiinn canım inşallah yükselir ALLAH razı olsun yaa bu değere göre yükselme ve hamile olma ihtimelim var mı acaba çok merak ediyorumm
Amin Insallah... Biz sali gunu kavusuyoruz allahin izniyle darisi. Senin basina Insallah...
Yarin dr dan gelince sonucunu yaz mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?