sat 1 ekım bugun kan testı yaptırdım 1.57 değerım aşılama yaptırdım bugun 14 gunum acaba değerım ıyı mı
cnm hamilelik için beta hCGNİN 5 ve üzeri olması gerekir.tekrar kan testi yaptır 2ye katlanıo mu ona bak.umarım herşeyin dilediğince olur.ve hamilesindir inşallah.
inşş ama ben 24 gunde bır adet oluyorum yarın olmam lazım .hiç bir belirti de yok.ben daha öncede test yaptırdım 0 çokmıştı.
merhaba arkadaşlar adetim 3 gün geçikti idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, hamile olabilir miyim, testte silikde olsa pozitif yazıyor, bunu aileme söylemek için sizce erken mi, çok heyecanlıyım
Hayırlı uğurlu olsun. Benim de idrar testi çok silik çıktı gidip kan verdim. Bende şüphelenmiştim acaba olmayabilir mi diye. Silik çıkmasının sebebi daha hormonun az salgılanıyor olmasıymış. Hemen git test yaptır kaç günlük olduğunu öğren. Çok sevindim senin için de...
zaten gelmezse ondan snra gt cnm beklle bıraz daha stresde yapma bukadar allah gönlüne göre versin.
peki gögüslerde hassasiyet varmı bnde bı o olmustu
ben yaşadım tam 1 ay önce moralini bozmak gibi olmasın ama bebek gelişmiyo demişti doktor artışlar az olduğu için ve çok geçmeden bi kaç gün sonra kanamam başlamıştı düşük yaptım.adetin ilk günü 165 2 gün sonra 302 sonra 490 4 gün sonra 1390 olduu kese görünmedi doktor düşer dedi 3 gün sonrada düştü zaten umarım senin böyle olmazarkadaşlar son adet tarihim 20 eylül,tedaviden sonraki 12.gün değerim 64çıktı.doktorum 3 gün sonrasına yani 15. gün değerim 92 çıktı herhangi bir kanamam olmadı.3 gün sorasına tekrar test yapıcak değerim 2 katına çıkmadı çok üzgünüm, bu durumu veya benzerini yaşayan arkadaşlar varmı ? lütfenn acill cevapp.
Hayırlı uğurlu olsun. Benim de idrar testi çok silik çıktı gidip kan verdim. Bende şüphelenmiştim acaba olmayabilir mi diye. Silik çıkmasının sebebi daha hormonun az salgılanıyor olmasıymış. Hemen git test yaptır kaç günlük olduğunu öğren. Çok sevindim senin için de...
hayırlı bayramlar kızlar adetim 4 gün geçti bugün kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı adetten 12 gün önce yaptırdığımda 2.0 çıkmıştı kafam çok karıştı yaa idrar testlerinde hep silik çıkmıştı bu nasıl iş anlamadım yaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
amin canm amiinn yaa ben adette olmadım halaa doktorumda izne ayrılmış gidemedim de bilmiyorum napcam yaaacnm bnmde 1.57 çıktı adetım 2 gun gwçtı ve sonrada kanamam başladı.rabbim hayırlısını versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?