Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

sat 1 ekım bugun kan testı yaptırdım 1.57 değerım aşılama yaptırdım bugun 14 gunum acaba değerım ıyı mı

cnm hamilelik için beta hCGNİN 5 ve üzeri olması gerekir.tekrar kan testi yaptır 2ye katlanıo mu ona bak.umarım herşeyin dilediğince olur.ve hamilesindir inşallah.

inşş ama ben 24 gunde bır adet oluyorum yarın olmam lazım .hiç bir belirti de yok.ben daha öncede test yaptırdım 0 çokmıştı.

cnm hamilelik için beta hCGNİN 5 ve üzeri olması gerekir.tekrar kan testi yaptır 2ye katlanıo mu ona bak.umarım herşeyin dilediğince olur.ve hamilesindir inşallah.

inşş ama ben 24 gunde bır adet oluyorum yarın olmam lazım .hiç bir belirti de yok.ben daha öncede test yaptırdım 0 çokmıştı.

merhaba arkadaşlar adetim 3 gün geçikti idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, hamile olabilir miyim, testte silikde olsa pozitif yazıyor, bunu aileme söylemek için sizce erken mi, çok heyecanlıyım

selam kızlar. B-HCG değerlerim dün çıktı. 173 çıktı. Doktorla daha görüşmedim. Laborant 1-2 haftalık dedi. Ama 2-3 haftalık değer 101 ile 4870 arasındaymış 2,5 haftalık falan hamileyim galiba. Çok mutluyum inşallah Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu. Allah'ın izniyle bebeğimi kucakladığım günler de gelsin hayırlısıyla...

merhaba arkadaşlar adetim 3 gün geçikti idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, hamile olabilir miyim, testte silikde olsa pozitif yazıyor, bunu aileme söylemek için sizce erken mi, çok heyecanlıyım

Hayırlı uğurlu olsun. Benim de idrar testi çok silik çıktı gidip kan verdim. Bende şüphelenmiştim acaba olmayabilir mi diye. Silik çıkmasının sebebi daha hormonun az salgılanıyor olmasıymış. Hemen git test yaptır kaç günlük olduğunu öğren. Çok sevindim senin için de...

cnm öncelikle ikiniz içinde hayırlısı olsun..hemen acilden girip bi kan testi yaptır.benim iki çizgide belirgin çıktı adetım 5 gun gecmıstı ınsan ne olursa olsun emın olamıyo kan testı yaptır hemen.rabbım ısteyen herkese nasıp etsın co guzel bı duygu

zaten gelmezse ondan snra gt cnm beklle bıraz daha stresde yapma bukadar allah gönlüne göre versin.

gögüslerde bişey yok ama gazım var karnım şişiyor.sık sık ıdrara gıdıyorum ve normalde üşümem lazım üşüme yok progestan kullanıyorum ondan mı oldu 24 gunde bır adet olurum hıç geçikmez.sat 1 ekım

peki gögüslerde hassasiyet varmı bnde bı o olmustu

gögüslerde hassasıyet yok ama karnım şiş gaz var sık sık ıdrara çıkma var gunum hiç geçmez vücut ısısı düşer oda yok.progestan kullanıyorum acaba ondan mı oldu.anlamadım tecrubelı olanlar yorum yaparsa sevınırım böle beklemek daha çok strwese sokuyor.daha önce 2defa test yaptırdım hep sıfır çıktı bu ıyı mı bılemedım.

ben yaşadım tam 1 ay önce moralini bozmak gibi olmasın ama bebek gelişmiyo demişti doktor artışlar az olduğu için ve çok geçmeden bi kaç gün sonra kanamam başlamıştı düşük yaptım.adetin ilk günü 165 2 gün sonra 302 sonra 490 4 gün sonra 1390 olduu kese görünmedi doktor düşer dedi 3 gün sonrada düştü zaten umarım senin böyle olmaz

Son adet günüm 19 eylüldü. Bu ay aşılama yaptıracaktım ama adet günümde meraktan test yaptım pozitif çıktı umutlandım inanamasamda. Pazartesi günü kan testim 195 çıktı yine inanamadım ama umutlarım dahada arttı. Dün doktora gittim erken olduğu için kese görünmedi tabi. Testi tekrarladık ve değerim 228 çıktı. Yükselme çok az. Bayrama ağlayarak girdim yani. yarın tekrarlayacağım testi. Sonradan yükselir mi bir mucize olur mu bilmiyorum. Pek ihtimal vermiyorum tabi. Zor elde edilmiş bir gebelik olacaktı benim için ama oda olmadı sanırım. Yinede bir umut işte değerleri sonradan yükselen oldu mu? Ve benim ne ağrı ne sızı nede başka türlü bir belirtim yok.

Arkadaşlar kan testide yaptırdım 544 çıktı sonuç, doktor 2-3 haftalık hamilesiniz ama sağlı bir gebelik olup olmadığını öğrenmemiz için 10 gün sonra tekrar gelin ultrasonla bakılsın dedi, malum dış gebelik olma ihtimali felanda var. Ben şidilik kendimi hamile kabul ediyorum, inşallah bir problem olmaz. Allah isteyen herkeze nasip etsin.

benim 9. günde kan sonucum 11800 çıktı çok yüksek değil mi bu? bi de çok aadet sancısı çekiyorum. korkuyorum. çoğul gebelik olamaz. ikimizin alesinde de ikiz çocuk yok. normal yolla hamileyim.doktora da gidemedim bayramdan dolayı 29 ekimde açık biyer bulabilir miyim acaba???

hayırlı bayramlar kızlar adetim 4 gün geçti bugün kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı adetten 12 gün önce yaptırdığımda 2.0 çıkmıştı kafam çok karıştı yaa idrar testlerinde hep silik çıkmıştı bu nasıl iş anlamadım yaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

cnm bnmde 1.57 çıktı adetım 2 gun gwçtı ve sonrada kanamam başladı.rabbim hayırlısını versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…