Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar 19.10.2012 yani gecen cuma embriyo transferim gerceklesti. 3. Gun embriyosu 1. Kalite ve 8 hucreli tek embriyo koyuldu. Fakat gun gectikce inanilmaz bir istah artisi oldu bende ve merak ettim ne oluyor diye ) bugun transfer gunumu saymazsak 8. Gunumdeyim, neyse gittim kan testi yaptirdim sonuc pozitif hamileymisim yani ama degerim cok yuksek 6178. Cogul gebelik olabilir dedi merkezdeki kisi ama ikiz gebelik icin de deger cok yuksek. Ucuz ya da dorduz gebelikte deger ne oluyor acaba bilen var mi ?? Ya da benim daha transferimin 8.gunu ve neden sizce bu kadar yuksek ???
Dis gebelikte bildigim adriyla deger cok dusuk olmasi gerekiyor dimi?
Ve mol gebelik diye birsey varmis o da tup bebekte olmayan birsey anladigim kadariyla cunku mol gebelik spermin yumurtayi dollerken olusan genetik hata sonucu ortaya cikan bir gebelikmis ve tup bebekte de en iyi mbriyoyu sectiklerine gore ve hastalikli olanlari elediklerine gore bu da mantiken olmayacak birsey, yaniliyormuyum sizce??

Ya neden deger boyle yuksek bilen nolur bisey yazsin, ucuz ya da dorduz hamile olan var mi degerleriniz nedir ????? ;((

kızlar ben adetımden 6 gu once yaptrmıstım 1,8di adetım 4 gun gectı ıdrarda cıktı kan tetındede bugun 1433,9 cıktı umıdınızı yıtrmeyın derım ben..tabı bu arada korkuyorumda ıns her sey yolundadr..salı dr a gıdıcem kese gorunurmukı?

benim de adetime 6 gün var acaba bu ay olur mu....Umutla bekliyoruz

henüz çıkmaz diye testleri yaptırmadım...Ama merak etmiyor da değilim :) her ay negatif olunca bu ay günüm geçsin öyle yaptırayım diyorum

arkadaşlar fikrinize çoook ihtiyacım var...3 gün önce hastaneye gittiğimizde bthcg değerim 426 çıkmıştı. bugün yine değerime baktırdım 2222 çıktı 3 günde bu kadar artması normal mi acaba? cuma günü doktora gidecez ama nasıl geçecek günler bilmiyorum acaba ikiz olabilir mi ki çoook merak ediyorum...

kızlar 2 gün önce kan tahlili yaptırdım 18,50 çıktı ve negatif yazıyodu. burda bazı arkadaslar olabilir gibisinden konusmus. adetim 10 gün gecikti ne yapmalıyım lütfen yardım edin kafam cok karıştı

mrb kızlar dün doktoruma gittim adetim 1 hafta geçmişti kan da negatif çıktı ultrasonla baktı doktor küçük küçük kis oluşmuş dedi geçen sene de vardı ama d.kontrol hapını 6 ay kullandıktan sonra eriöişti şimdi yine oluşmuş.doktorum da söktürücü ve klomen verdi.adetimin 10. günü kontrole gitcem lütfen dualarınızda bana da yer verinn

merhaba kızlar ya benim son adetten beri 32 gün gecti sat tarihim 30 eylül hala olmadım dün kan testi yaptırdım 1.34 cıktı 1 hafta sonra bıdaha yaptır dedıler bu deger cok dusuk aslında hamıle olabilirmiyim acaba tecrübeli arkadaslar siz ce bu deger yükselirmi

canım olabılır tabı bem adetım 6 gu n varken 1,8 cıktı dr yok ddı ama umudumu hıc kaybetmedım belırtılerımde vardıo karnım agrıyordu gazm vardı tatlıyı cok severım hıc canım ıstemedı hep eksı ıstedım sora adetım 3 gun gecıkınce kanda testım 1433 olmustu cuma dr a gıdıcem bakalım umarım artmıstr saglıklı gebelıktr..senınde ole olabılır ama degerı bole cıkıp sonra dusende var inş hamilesinidr canım..

negatif olcagini sanmiyorum canim, belkide cok cok gec yumurtlamis olabilirsin, ben mesela bu ay adet gunumde yumurtladim simdi 9 gun gecti beklemedeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…