0.23 ise ozaman negatif doğru söylemiş dr .. ama 23 olsaydı dediğim gibi ozaman pozitif olurdu.. yani baştaki 0 önemli gebelik olmayanlar 4. da olsa negatif .. mesela benim 33 tü değerim başında sıfır yok yani...
Merhaba ben adetime 4 gün kala yaptırdım değer 11.81 çıktı sizce nasıldeneyimli biri olarak bana da yardımcı olabilirmisiniz son adetim 28eylüldu 24ekimde idrarda silik kanda 11.81 ?
Merhaba ben adetime 4 gün kala yaptırdım değer 11.81 çıktı sizce nasıldeneyimli biri olarak bana da yardımcı olabilirmisiniz son adetim 28eylüldu 24ekimde idrarda silik kanda 11.81 ?
adete 4 gün kala 11 çok güzel bence.arkadaşlarımda adet günü daha düşük çıkanlar vardı ama gittikçe yükseldi.şuan bebekleri doğdu.adet gününden sonra iki günde bir tahlil yaptırman lazım ikiye katlanarak artması gerekiyor.inş allah tamamına erdirir.hayırlı olsun:)
adete 4 gün kala 11 çok güzel bence.arkadaşlarımda adet günü daha düşük çıkanlar vardı ama gittikçe yükseldi.şuan bebekleri doğdu.adet gününden sonra iki günde bir tahlil yaptırman lazım ikiye katlanarak artması gerekiyor.inş allah tamamına erdirir.hayırlı olsun:)
TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNLENDİĞİN İÇİN ALLAHIM SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSN... RABBİM İNŞALLAH NASİP EDECEK YAVRUMU:)
kızlar ben adetımden 6 gu once yaptrmıstım 1,8di adetım 4 gun gectı ıdrarda cıktı kan tetındede bugun 1433,9 cıktı umıdınızı yıtrmeyın derım ben..tabı bu arada korkuyorumda ıns her sey yolundadr..salı dr a gıdıcem kese gorunurmukı?
benim de adetime 6 gün var acaba bu ay olur mu....Umutla bekliyoruz
henüz çıkmaz diye testleri yaptırmadım...Ama merak etmiyor da değilim :) her ay negatif olunca bu ay günüm geçsin öyle yaptırayım diyorum
kızlar 2 gün önce kan tahlili yaptırdım 18,50 çıktı ve negatif yazıyodu. burda bazı arkadaslar olabilir gibisinden konusmus. adetim 10 gün gecikti ne yapmalıyım lütfen yardım edin kafam cok karıştı
canım testi bir daha tekrarlarsan daha ıyı sonuç alırsın
hmm bekle canım bende gunu gcmede yaptım negatıf dedıle bekle gecsın..düşünme çok oyalncak ısıler bul zaman cabuk gecer
merhaba kızlar ya benim son adetten beri 32 gün gecti sat tarihim 30 eylül hala olmadım dün kan testi yaptırdım 1.34 cıktı 1 hafta sonra bıdaha yaptır dedıler bu deger cok dusuk aslında hamıle olabilirmiyim acaba tecrübeli arkadaslar siz ce bu deger yükselirmi
kızlar 2 gün önce kan tahlili yaptırdım 18,50 çıktı ve negatif yazıyodu. burda bazı arkadaslar olabilir gibisinden konusmus. adetim 10 gün gecikti ne yapmalıyım lütfen yardım edin kafam cok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?