Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inşallah canım yaa ...senın adetın gecmeden once cıkmıs ama o sonuc ..benim adetimde geçti dün yaptırdım daha testi kac gun gectı dersen sanırım 1 gun gesmısdı yada tam adet gunumdu cunku ben hap kullanmadan once 30-31 gunde olurdum yanı aslında cok da gecmıs sayılmıyor herhalde .. bu ay benım ilk hap kullanmadıgım ayy oyuzden belkıde bı umut vardırrrrr hala adet olmadıgıma gore pazartesiye kdar bekleycegım olmazsa gene yaptırırımm artık

Son düzenleme:
bu arada bende tatlıyı pek sevmem ama bu ay ömrümde bu kadar cok tatlı canım ıstedıgını ve bu kadar cok yedıgımı bılmem desem yerıdırrrr

Merhaba arkadaslar,bi sorum olacak sizlere.Kendimi bildim bileli adetlerim düzenlendir 28. Gün adet olurum hep
SAT 1 Ekim ve Pazartesi adet olmam gerekiyordu olmadım, salı gunü kan verdim sonuc negatif
Ama hala adet olmadım ve çok akıntım var , kasıklarımda da ağrı var ama adet sancısı gibi değil
Sizce ne yapmalıyım.kafaya takmayayım diyorum ama engel olamıyorum.Pazar gunüne kadar olmazsam bır daha kan versem mi acaba ?

benim gecen ham,leliğim 1 ekimdi yani normalde 2 gün önce olmam gerekiyodu bugün beta hcg testi yaptırdım 2415 cıktı??? cokmu yüksek yaa mol gebelik olabilirmii cok korkuyorum gerci cogu kimse cogul gebelikte olabilir diyo ama korkuyorum işte

Allah tamamına erdirsin canım.Bence ilk kan değerinden yorum yapmak yanlış olur.Takip kan değerlerin ve ultrasonun çok önemli...

En son adet tarihin 26 eylül 19.10 da beta 14.91 çıkmıştı 30.10 da 1977 çıktı yarın tekrar gidicemde artış var mi diye sizce nasil

Merhaba arkadaslar dun kese gorunume gittik ve kese 9mm icinde yolk sac vardi
kan degerim 5000 bhcg cikti icinde bebek gorunemedi acaba daha gorunmesine zaman varmi yoksa
korkmamiz gereklimi (tup bebek)

Merhaba arkadaslar dun kese gorunume gittik ve kese 9mm icinde yolk sac vardi
kan degerim 5000 bhcg cikti icinde bebek gorunemedi acaba daha gorunmesine zaman varmi yoksa
korkmamiz gereklimi (tup bebek)

canım daha erken bence bende bugun gıttım benmde 7 mm dr hersey normal dmıstı...

canım bende kan testi yaptırdım benimde 0.6 çıktı sonra evde kendim idrar testi yaptım ama çıkmadı 1 ay olacak 7 kasımda senin hamilelik varmı şimdi:????

benim adetim 3 gün gecti son adetim 1 ekimdi...dün beta hcg testimde 2415 cıktı sabahta gebelik testinde ikinci cizgim gayet belirgin cıktı ..ama okuyorumda biyerlerden yok degerlerr yüksek olursa mol gebelik falan olurmus(( 3 ay önce bebegim karnımda öldüü yaa(( sizce degerim nasıll

canım benim keseyı gorunce dr kan testıne gerk duymamıs yapmadı normal her sey dedı pazar gunu 1433 u bugune 5000 6000 cıvarındadır..bu dgerlerde daha kese gorunur dıye okudum burdan ben hep bebek ıcın erken 1 hafta onra faln belkıde leblei kadar benim kesem bebeği düşün bide o kadar küçük görünmez..sıkma canını sen bekle biras daha..

Kızlar merhaba,

bana hemen cevap verebilecek biri var mı?

Son adet tarihim 3 Ekim, bugün (04 kasım) b_hcg 364,4 çıktı. Bana sanki biraz düşük gibi geldi.

1 ağustosta 11 haftalık gebeliğim kalbinin durması sonucu kürtajla alınmıştı. 2 ay korundum, korunmayı bıraktığım ay sanırım hamileyim. Önceki gebeliğimde 5 günlük adet gecikmesinde 2144 çıkmıştı. Şimdi onunla mukayese edince düşük geldi gözüme

Öncelikle tebrik ederim inşallah bu kez bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur. Bana değerlerin gayet iyi gibi geldi ben sana kendi tahlil tarih ve sonuçlarımı yazayım belki sana fikir olur.

Benim son adet tarihim 23 eylül
tahlillerim
23 ekim = 237,84 benim bu tahlilimle senin ki arasında 1 gün var. Bir gün sonra bende tahlil yaptırsam senin sonucuna yakın çıkardı diye düşünüyorum.
30 ekim = 6327,4 bu da benim ufaklığın edet gecikmesinden 8 gün sonraki değerleri.Sen 5. gün tahlil yaptırdığına göre kaybettiğin bebeğinle değerlerimizde çok yakın...

Haklısın fena değil galiba:) Çok teşekkür ederim, yaşadıklarımdan sonra çok temkinliyim gerçi ama içime su serpildi yinede:)

Haklısın fena değil galiba:) Çok teşekkür ederim, yaşadıklarımdan sonra çok temkinliyim gerçi ama içime su serpildi yinede:)

Bu benim ilk hamileliğim ben bile akşama kadar araştırıyorum şöyle olsa nasıldır bu mudur şu mudur diye:) Ama şimdilik sağlıklı beslenme dışında yapıcak pek fazla bişeyimiz yok. Bebeklerimiz Allah'a emanet.

Aslında fazla kurcalayıp çok araştırmamak lazım, ama elimizde değil işte, artık bana neredeyse fahri doktora ünvanı verecekler:) O kadar okudum yani, Doktora gittin mi? ben bu sefer çok erken gitmek istemiyorum aslında ama yine de geciktirmemekte lazım, bilmiyorum ki belki önümüzdeki ctesi giderim,
Hımm bu arada sağlıklı beslenmekten de öte bol bol su içmek, bol bol istiirahat etmek ve mutlaka folik asit almak gerekiyor bu aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…