- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
- 118
canım olabılır tabı bem adetım 6 gu n varken 1,8 cıktı dr yok ddı ama umudumu hıc kaybetmedım belırtılerımde vardıo karnım agrıyordu gazm vardı tatlıyı cok severım hıc canım ıstemedı hep eksı ıstedım sora adetım 3 gun gecıkınce kanda testım 1433 olmustu cuma dr a gıdıcem bakalım umarım artmıstr saglıklı gebelıktr..senınde ole olabılır ama degerı bole cıkıp sonra dusende var inş hamilesinidr canım..
benim gecen ham,leliğim 1 ekimdi yani normalde 2 gün önce olmam gerekiyodu bugün beta hcg testi yaptırdım 2415 cıktı??? cokmu yüksek yaa mol gebelik olabilirmii cok korkuyorum gerci cogu kimse cogul gebelikte olabilir diyo ama korkuyorum işte
Merhaba arkadaslar dun kese gorunume gittik ve kese 9mm icinde yolk sac vardi
kan degerim 5000 bhcg cikti icinde bebek gorunemedi acaba daha gorunmesine zaman varmi yoksa
korkmamiz gereklimi (tup bebek)
Inan varya bu doktorlar insanlari korkutmaya birebircanım daha erken bence bende bugun gıttım benmde 7 mm dr hersey normal dmıstı...
Canim senin degerlerin cok guzel masAllah4+4 de kan tahlili yaptırdım 5421 çıktı normalmi acaba?
Kızlar merhaba,
bana hemen cevap verebilecek biri var mı?
Son adet tarihim 3 Ekim, bugün (04 kasım) b_hcg 364,4 çıktı. Bana sanki biraz düşük gibi geldi.
1 ağustosta 11 haftalık gebeliğim kalbinin durması sonucu kürtajla alınmıştı. 2 ay korundum, korunmayı bıraktığım ay sanırım hamileyim. Önceki gebeliğimde 5 günlük adet gecikmesinde 2144 çıkmıştı. Şimdi onunla mukayese edince düşük geldi gözüme
Öncelikle tebrik ederim inşallah bu kez bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur. Bana değerlerin gayet iyi gibi geldi ben sana kendi tahlil tarih ve sonuçlarımı yazayım belki sana fikir olur.
Benim son adet tarihim 23 eylül
tahlillerim
23 ekim = 237,84 benim bu tahlilimle senin ki arasında 1 gün var. Bir gün sonra bende tahlil yaptırsam senin sonucuna yakın çıkardı diye düşünüyorum.
30 ekim = 6327,4 bu da benim ufaklığın edet gecikmesinden 8 gün sonraki değerleri.Sen 5. gün tahlil yaptırdığına göre kaybettiğin bebeğinle değerlerimizde çok yakın...
Haklısın fena değil galiba:) Çok teşekkür ederim, yaşadıklarımdan sonra çok temkinliyim gerçi ama içime su serpildi yinede:)
Bu benim ilk hamileliğim ben bile akşama kadar araştırıyorum şöyle olsa nasıldır bu mudur şu mudur diye:) Ama şimdilik sağlıklı beslenme dışında yapıcak pek fazla bişeyimiz yok. Bebeklerimiz Allah'a emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?