Aslında fazla kurcalayıp çok araştırmamak lazım, ama elimizde değil işte, artık bana neredeyse fahri doktora ünvanı verecekler:) O kadar okudum yani, Doktora gittin mi? ben bu sefer çok erken gitmek istemiyorum aslında ama yine de geciktirmemekte lazım, bilmiyorum ki belki önümüzdeki ctesi giderim,
Hımm bu arada sağlıklı beslenmekten de öte bol bol su içmek, bol bol istiirahat etmek ve mutlaka folik asit almak gerekiyor bu aylarda
Doktora bikaç kez gittim ama henüz ultrasondan bakılmadı en son ağrım olduğu için düşük ihtimaline karşı ilaç verdi doktor demir hapı falan verdi. folik asiti ben zaten iki aydır kullanıyordum.. Yarına randevu aldım bu kez ne olacak bilmiyorum inşallah bebeğimi görürüm. Senin ki daha minik o görünmezde bizim ki biraz büyümüştür hazar. O kadar yedik içtik
Benim geçen sefer 6 haftada kese görünmüştü 7. haftada da kalp atışları duyulmuştu, her ikiside vajinal ultrason ile.
vajinal ultrason zor mu ağrılı mı?
Hiç yapılmadı mı daha önce sana, yaa kendini çok sıkmadığın sürece ağrılı değil. Tabi doktorunun hassasiyetine ve inceliğinede bağlı biraz
Yapılmadı yarın yapılırsa ilk olacak. Ben normal doğum istiyorum yavaştan zorluklarına alışsam iyi olacak zaten
Haklısın fena değil galiba:) Çok teşekkür ederim, yaşadıklarımdan sonra çok temkinliyim gerçi ama içime su serpildi yinede:)
lütfen yorum yapın arkadaşlar
abah iidrar testi yaptım silik çift çizgi çıktı kan testi yaptırdım sonuç 27,91 ADET olmama en az 3- 4 gün var yükselirmi dersiniz doktor var yada yok diyemem dedi
abah iidrar testi yaptım silik çift çizgi çıktı kan testi yaptırdım sonuç 27,91 ADET olmama en az 3- 4 gün var yükselirmi dersiniz doktor var yada yok diyemem dedi
teşekkür ederim canım inşallah katlanır degerlerim.sağlık ocağında yaptırmıştım bana 10- 15 gün sonra tekrar gel dedi ama okadar bekleyemem devlet hastanelerinde de yaparlarmı acaba kan testi en geç cumaya tekrar giderim
bende çok sabırsızımdır zaten muhakkak giderim:) çin takvimine görede kızım olacak yüzde doksan doğru çıkıyormuş.
eltim için denedim erkek dedi onunda erkek bebeği oldu tesadüf olabilr tabiki link aşağıda denemek istersen
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi
gözünaydın cnm ınsallah saglıkla al kucagınaa aklına kotu seyler getırmee hersey guzel olcak ınsallahh cok sevındım senın adına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?