Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Doktora bikaç kez gittim ama henüz ultrasondan bakılmadı en son ağrım olduğu için düşük ihtimaline karşı ilaç verdi doktor demir hapı falan verdi. folik asiti ben zaten iki aydır kullanıyordum.. Yarına randevu aldım bu kez ne olacak bilmiyorum inşallah bebeğimi görürüm. Senin ki daha minik o görünmezde bizim ki biraz büyümüştür hazar. O kadar yedik içtik

Benim geçen sefer 6 haftada kese görünmüştü 7. haftada da kalp atışları duyulmuştu, her ikiside vajinal ultrason ile.

Hiç yapılmadı mı daha önce sana, yaa kendini çok sıkmadığın sürece ağrılı değil. Tabi doktorunun hassasiyetine ve inceliğinede bağlı biraz

Yapılmadı yarın yapılırsa ilk olacak. Ben normal doğum istiyorum yavaştan zorluklarına alışsam iyi olacak zaten

merhaba kızlar benimde c.tesi dr kontrolüm var mucizemizi göreceğiz inşallah.Mucizemiz çünkü tüp bebek tedavisini başlayacaktık önümüzdki ay hamile olduğumu öğrendim. Dr şuan folik asite başladı. Bakalım c.tesi başka ilaçlar vereck mi ve bebişim kalp atışını da duyabilecek miyim

Haklısın fena değil galiba:) Çok teşekkür ederim, yaşadıklarımdan sonra çok temkinliyim gerçi ama içime su serpildi yinede:)

gözünaydın cnm ınsallah saglıkla al kucagınaa aklına kotu seyler getırmee hersey guzel olcak ınsallahh cok sevındım senın adına..

dilammm;]canım bende kan testi yaptırdım benimde 0.6 çıktı sonra evde kendim idrar testi yaptım ama çıkmadı 1 ay olacak 7 kasımda senin hamilelik varmı şimdi:????]benim adetim 2 gün sonra olmam lazımm

lütfen yorum yapın arkadaşlar
abah iidrar testi yaptım silik çift çizgi çıktı kan testi yaptırdım sonuç 27,91 ADET olmama en az 3- 4 gün var yükselirmi dersiniz doktor var yada yok diyemem dedi

abah iidrar testi yaptım silik çift çizgi çıktı kan testi yaptırdım sonuç 27,91 ADET olmama en az 3- 4 gün var yükselirmi dersiniz doktor var yada yok diyemem dedi

Tebrik ederim canım büyük ihtimalle hamilesin çünkü sende benim yaşadıklarımı yaşamışsın. Bende dayanamayım reglime 3-4 gün kala test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Koştur koştur gidip tahlil yaptırdım sonuç 21.1 çıktı. Doktor temkinli davranıp ''ne var ne de yok diyemem'' demişti. Bugün aradan 15 gün geçti ve bebeğimin kesesini gördük çok şükür:) İstersen 2 gün sonra tekrar test yaptır sonuç ikiye katlamışsa daha fazla emin olabilirsin:)

Tebrik ederim canım büyük ihtimalle hamilesin çünkü sende benim yaşadıklarımı yaşamışsın. Bende dayanamayım reglime 3-4 gün kala test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Koştur koştur gidip tahlil yaptırdım sonuç 21.1 çıktı. Doktor temkinli davranıp ''ne var ne de yok diyemem'' demişti. Bugün aradan 15 gün geçti ve bebeğimin kesesini gördük çok şükür:) İstersen 2 gün sonra tekrar test yaptır sonuç ikiye katlamışsa daha fazla emin olabilirsin:)

teşekkür ederim canım inşallah katlanır degerlerim.sağlık ocağında yaptırmıştım bana 10- 15 gün sonra tekrar gel dedi ama okadar bekleyemem devlet hastanelerinde de yaparlarmı acaba kan testi en geç cumaya tekrar giderim

Heryerde yaptırabilirsin. Banada bayramdan sonra gel demişti doktor ama sabredilmiyor ki. Biran önce emin olmak istiyorsun:) Kendi kendini yiyip bitireceğine git artış olup olmadığını gör. Hatta sonra bikaç gün sonra bir kez daha git. Değerlerin artışı normal mi görmüş olursun:) Hayırlı olsun:)

gözünaydın cnm ınsallah saglıkla al kucagınaa aklına kotu seyler getırmee hersey guzel olcak ınsallahh cok sevındım senın adına..

2 gündür diğer topicte sizlerden birilerine bakıp duruyorum, çünkü dertleri sizle paylaştım, bu herneyse bunuda paylaşmayı çok istedim ama kimseyi göremedim:)

benimde 18 çıkmıştı canım bende senin gibi telaşa kapıldım şükür yükseliyor ama 2 günde bir test yaptırdım iki katına katlıyor benim adet olmam gereken gün 18 çıktı senin 3-4 gün var daha böyle çıkmış kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…