Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım yorumlarınızı okudukça zaten ferahladım birde dün akşam tekrar idrar testi yaptım bir gün önceki teste göre baya koyulmuştu bu sanırım hcgnin yükseldiği anlamına geliyor. bir iki gün sonrada kan testi yaptırıcam.
bugün diş doktoruna gidiyorum diş temizletmek için biraz araştırdım ama sanırım bebek için bir sakıncası yokmuş fikriniz varmı sizinde

bu konuda bir bilgim yok canım ama sen yinede biraz bekle istersen diş temizletmek için.

Ben de dişimi yaptıracaktım,ama henüz hamile değilim ama çalışıyorum. Doktoruma sordum dişimi yaptırayım mı diye, doktor bebeğin kalp atışlarını duymadan ve ilk üç ay önermiyoruz dedi. Ben de vazgeçtim. Bence siz de bekleyin.

yorumlarınızı okuyamadan doktora gitmiştim doktor izin almış yoktu yaptıramadan geldim
. Dİş yaptırmak için belki narkoz verirler ama temizletirken igne falanyapmadıkları için birşey olmaz demişlerdi bana .neyseki yaptırmdım acelesi yok nasılsa

Kizlar Slm Bende 24 eylul son adet tarihim ilk degerim 99.1 cikti 2 gun sonra 184 cikti 1 hafta sonra 715 cikti bu deger gecen hafta sali gunuydu bugun 6483 cikti normalde 6+3 bugun ama Dr Kese nin sekli güzel ama kucuk dedi 5+3 gibi dedi normalde bugun 10binlerde cikmasi gerekiyomus bhcg Dr daha gostermedim yarin ne dicek bilmiyorum sizce bebeğim benimlemi yoksa gelisimini surduremedimi böyle Olan varmi nolur yardim edin

degerin baya yükselmiş bence benim pazartsi 27 bugüm143 çıktı son adet tarihim 8 ekim di.
sen hamile olduğunu ögrendikten sonra hemen gittinmi doktora ben nezaman doktora görünmem gerektigine karar veremedim kesenin görünmesini beklemelimiyim

En son adet tarihin 26 eylül 19.10 da beta 14.91 çıkmıştı 30.10 da 1977 çıktı yarın tekrar gidicemde artış var mi diye sizce nasil

benim de 27 eylüldü son adet tarihim.08.11 de beta yaptırdım 174 çıktı.doktora göründüm,kese bile gözükmedi. bugünde adetmişim gibi kan parçaları geldi iç çamaşırıma.çok korkuyorum.yarın tekrar kan testi yaptıracağım ve doktora görüneceğim.
bakalım hayırlısı artık...
sizin durumunuz nasıl?umarım benim yaşadığım sorunu yaşamıyorsunuzdur.
Allah yardımcımız olsun...

Kızlarr,

Son adet tarihim 3 Ekim;

B-HCG değerlerim; 4 Kasımda 366,4 mUI/ml, 6 Kasımda 888,3 mUI/ml, 8 Kasımda 1442 mUI/ml’dir. (6 - 8 kasım arası artış az mı?)
Genel olarak bu değerler nasıl? Endişeliyim, geçen günde yazmıştım, ilk gebeliğim 1 ağustosta kürtajla sonuçlandı. Şimdi benzer şeyleri yaşarım diye aklım çıkıyo..

İlk ultrason muayenesine 12 Kasımda gideceğim.

ne oldu arkadaşım gittinmii doktora merak ettim inş bebegin seninledir
son adet tarihine göre hcg en düşük geldibana yumurtlaman geçmi oluyor

çok üzüldümya allah sabrını versin az öncede başka bir arkadaşın düşük haberini okudum . çok sevinirim dua edersen bende çok korkuyorum böyle bir şey olacak diye bebegim inşallah terketmezbenide

Arkadaşlar merhaba;

meraktan duramadığım için yazıyorum..

Sat 6 ekim

31 ekimde test yaptım çift çizgi çıkınca gidip hemen beta hcg verdim 71 çıktı
6 kasımda beta hcg yaptırdım 1134 çıktı. Doktor 8 kasımda gel keseye bakalım beta hcg yapalım dedi. şimdilik herşey yolundaymış
8 kasımda beta hcg sonucum 1501 çıktı az yükselmiş... Belki tam 48 saat geçmediği için olabilir dedi. (45 saat sonra vermiştim) keseye baktı gördü ama iyi düşünelim yinede dedi.. Pazartesi gel yine bakalım dedi. Ama moralim çok bozuk. Sizce durum nasıl nedir ??

canım telaşa kapılma içini korkuyla doldurma iyi düşün iyi olsun.bence normaldir.bu gittiğinde bebeğini de görebilirsin artık belkide.benim 1375 ken kan değerim kese bile görünmemişti düşün artık.doktor korkutmayayım ama dış gebelik olabilir korktuğumuz başımıza gelir dedi.bir hafta sonra gel demişti o bir hafta nasıl geçti hatırlamıyorum bile o kadar sitresliydim çok ağladım ama bir hafta sonra gittiğimde bebeğimde göründü.sonra üzüldüm niye bu kadar ağladım bebeğimi üzdüm diye.şimdi allaha şükürler olsun çok iyiyiz 3 ayımız kaldı doğuma.yine de sitres hamileliğin her ayında devam ediyo yani :) aman kese göründü mü aman kalp atışını duycam mı haraketini hissedemedim neden çok haraketli birşey mi oldu erken doğar mı falan birsürü şey

ya elimde değil içim içimi yiyooo 2200 olması gerekirken 1500.. pazartesiye kadar sabretmek zorundayım. kimisi keseyi gördüğün için sıkıntı yapma diyor. kimisinin 72 saatte yükseliyormuş.. bu tarz şeyler duyuyorum ama bilmiyorum işte off

ARKADAŞLAR MERHABA YENİYİM BEN bi sorum olacak adetime 3 gün kala kanda bhcg baktırdım 5.8 çıktı sizce gebemiyim gerçekten bebiş gelecekmi nasipse :S pazartesi doktora gitcem kaç çıkması gerekiyo bilen varmı lütfenn

kıslar bana kimse cevap vermeyecekmi???? bi eczaneye sordum 5.50 sonucu ne demek diye hamile değilsiniz dedi ben bu işten bişi anlamadım yaaaa

normalde bazı kişilerin bünyesi bu hormondan çok az üretebiliymus ondan 5 cıkmıs olabilir sende ama yine de supheleniyorsan gun asırı ölçtür artıyorsa normaldir yani pozitiftir.
ben adetimin geçtği ikinci gün ölçtürdüğümde 298 cıktı ertesi gün tekrar ölçtürdü doktor 420 cıktı. bunun üzerine normal dedi ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…