benimde 18 çıkmıştı canım bende senin gibi telaşa kapıldım şükür yükseliyor ama 2 günde bir test yaptırdım iki katına katlıyor benim adet olmam gereken gün 18 çıktı senin 3-4 gün var daha böyle çıkmış kötü düşünme
canım yorumlarınızı okudukça zaten ferahladım birde dün akşam tekrar idrar testi yaptım bir gün önceki teste göre baya koyulmuştu bu sanırım hcgnin yükseldiği anlamına geliyor. bir iki gün sonrada kan testi yaptırıcam.
bugün diş doktoruna gidiyorum diş temizletmek için biraz araştırdım ama sanırım bebek için bir sakıncası yokmuş fikriniz varmı sizinde
canım yorumlarınızı okudukça zaten ferahladım birde dün akşam tekrar idrar testi yaptım bir gün önceki teste göre baya koyulmuştu bu sanırım hcgnin yükseldiği anlamına geliyor. bir iki gün sonrada kan testi yaptırıcam.
bugün diş doktoruna gidiyorum diş temizletmek için biraz araştırdım ama sanırım bebek için bir sakıncası yokmuş fikriniz varmı sizinde
Ben de dişimi yaptıracaktım,ama henüz hamile değilim ama çalışıyorum. Doktoruma sordum dişimi yaptırayım mı diye, doktor bebeğin kalp atışlarını duymadan ve ilk üç ay önermiyoruz dedi. Ben de vazgeçtim. Bence siz de bekleyin.
En son adet tarihin 26 eylül 19.10 da beta 14.91 çıkmıştı 30.10 da 1977 çıktı yarın tekrar gidicemde artış var mi diye sizce nasil
benim de 27 eylüldü son adet tarihim.08.11 de beta yaptırdım 174 çıktı.doktora göründüm,kese bile gözükmedi. bugünde adetmişim gibi kan parçaları geldi iç çamaşırıma.çok korkuyorum.yarın tekrar kan testi yaptıracağım ve doktora görüneceğim.
bakalım hayırlısı artık...
sizin durumunuz nasıl?umarım benim yaşadığım sorunu yaşamıyorsunuzdur.
Allah yardımcımız olsun...
ne oldu arkadaşım gittinmii doktora merak ettim inş bebegin seninledir
son adet tarihine göre hcg en düşük geldibana yumurtlaman geçmi oluyor
Arkadaşlar merhaba;
meraktan duramadığım için yazıyorum..
Sat 6 ekim
31 ekimde test yaptım çift çizgi çıkınca gidip hemen beta hcg verdim 71 çıktı
6 kasımda beta hcg yaptırdım 1134 çıktı. Doktor 8 kasımda gel keseye bakalım beta hcg yapalım dedi. şimdilik herşey yolundaymış
8 kasımda beta hcg sonucum 1501 çıktı az yükselmiş... Belki tam 48 saat geçmediği için olabilir dedi. (45 saat sonra vermiştim) keseye baktı gördü ama iyi düşünelim yinede dedi.. Pazartesi gel yine bakalım dedi. Ama moralim çok bozuk. Sizce durum nasıl nedir ??
canım telaşa kapılma içini korkuyla doldurma iyi düşün iyi olsun.bence normaldir.bu gittiğinde bebeğini de görebilirsin artık belkide.benim 1375 ken kan değerim kese bile görünmemişti düşün artık.doktor korkutmayayım ama dış gebelik olabilir korktuğumuz başımıza gelir dedi.bir hafta sonra gel demişti o bir hafta nasıl geçti hatırlamıyorum bile o kadar sitresliydim çok ağladım ama bir hafta sonra gittiğimde bebeğimde göründü.sonra üzüldüm niye bu kadar ağladım bebeğimi üzdüm diye.şimdi allaha şükürler olsun çok iyiyiz 3 ayımız kaldı doğuma.yine de sitres hamileliğin her ayında devam ediyo yani :) aman kese göründü mü aman kalp atışını duycam mı haraketini hissedemedim neden çok haraketli birşey mi oldu erken doğar mı falan birsürü şey
kıslar bana kimse cevap vermeyecekmi???? bi eczaneye sordum 5.50 sonucu ne demek diye hamile değilsiniz dediben bu işten bişi anlamadım yaaaa
arkadaşlar kan tahliline aç mı gidilir bilgisi olan var mı?
vee şükürler olsun mutlu son 67.8yani hamişim Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?