tebrik ederim çok güzel bir duygu bende 3 gün önce öğrendim hamile oldugumu ama simdi de kese ve kalp atısları için heyeanla bekliyorum
:d allah tamamına erdirsin cnm inşallah :d aynı duygular içindeyiz allah sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah
Merhaba kızlar bugün adetimin 28. günü... adetimin 16. günü progestan kullanmaya başlıyorum 10 gün içiyorum. 10 gün sonra hemen 1-2 günde adet oluyordum. fakat bu sefer 3 gün gecikti bende kan testi yaptırdım. beta hcg değerim 9,17 doktor sonuç pozitif fakat henüz gebesiniz demek için erken dedi. 2-3 gün sonra tekrar test yaptırın sonuç artarsa adet te olmazsanız gebesinizdir dedi. forumda ilgili konuları okudum. değerim düşük gibi görünüyor benim. adetinin 28. günü değeri benim gibi düşük olup hamile kalan var mı aranızda?
canım öncelikle tebriklerinşallah hamilesin benim 5.08 di adetime 3-4 gün varken 3 gün sonra bidaha test yaptırdık 67.2 çıktı doktor hamilesin dedi bu hafta bi daha bakılcak adet gecikmem bu dün oldu mesela düşün
hayır aç yada tok farketmez arkadasım
normal canım benim daha düşüktü o zaman 143 lerdeydi merak etmearkadaşlar 4 hafta +3 günlük hamilelik için beta hcg 330 değeri normal mi?
benim beta hcg 1389 çıktııııııııııı ama kesemi daha göremedik salı günü görecez inş
normal canım benim daha düşüktü o zaman 143 lerdeydi merak etme
İnşallah tatlım. ÇArşamba günü tekrar gidip test yAPTIRACAğım değerin yükselmesi gerekiyormuş. İnşallah hamileyimdir. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
arkadaşlar 4kere idrar testi yaptım hep silik çizgi çıktı bugün kan tahlili istedi doktor keseyi göremedi kan testinde değer 165.8 çıktı bana çok düşük geldi bilemedim
doktorda mesaisi bitmişti gösteremedim bilemiyorum şimdi hamilemiyim değil miyim
arkadaşlar 4kere idrar testi yaptım hep silik çizgi çıktı bugün kan tahlili istedi doktor keseyi göremedi kan testinde değer 165.8 çıktı bana çok düşük geldi bilemedim
doktorda mesaisi bitmişti gösteremedim bilemiyorum şimdi hamilemiyim değil miyim
bende bugün gittim doktora benimde keseyi göremedi senindemi karnından baktı canım.
normalde vajinal bakarsa 500-1000 arası keseyi görebiliyormuş. karından görmesi için 5000 olması lazımmış sanırım az önce okudum biryerdede bana da cumaya gel dedi tekrar. Ben biraz daha sabredip haftaya cuma gitsem diyorum kalp atışınıda duyarım belki hem bebegi görürüm bilmiyorum sabredebilirmiyiim
Merhaba,
Ben de eski üyelerdenim. Şimdilerde sürpriz bir şekilde hamilelik belirtileri yaşıyorum. Bulantılar baş dönmeleri, göğüslerde belirgin damarlar, renk dağılması, kabızlık, çok susama, ağız kuruluğu, vb. Ama benimki şöyle ilginç. 2 yaş 4 aylık bir kızım var Allah bağışlasın, onda da süreç aynıydı. Bulantı ve başdönmesi ile dra gittim, idrar tahlilinde kan çıkıyor ama elhamdülillah enfeksiyon yok monodur diye bir şase (toz) veriyorlar geceden bir bardak suyla içiyorsun karıştırıp, sabaha kadar lavabo yasak :)) Sabah çıkıyorsun. Adetime on gün kala 0,100 çıkmıştı beta hcg, bunda sekiz gün kala yaptırdım yine aynı. 0,100 :) Bakalım adetim geçecek mi, kızımda 2 gün geçmişti 1210 çıkmıştı. :)) Bunda da öyle mi olacak bakalım merakla bekliyorum. İnşaallah emanet verir Rabbim ikinci meleğini de bize, malum evlatlarımız bize Allahın emanetleri.
Allah isteyen herkese versin en hayırlısıyla.
Bu arada Sevgili benimxx, kalp atışı için bebeğin en az altı haftalık olması gerekiyor. Duymazsanız da endişelenmeyin geç döllenme olmuştur bir iki hafta sonra da duyulabilir. Sıkıntı yokBende değer 1210du, karından görünmüştü kesecik, hem de adetimi 3 gün geçmişti.Görünebilir yani, kişiden kişiye değişiyor. Sabredersin neden etmeyesin? Artık Allahın izniyle biliyorsun ki meleğin içinde Koy elini karnına sohbete başla Bak nasıl geçiyor zaman :)
Sevgiler,selamlar :)
kızlar çok şükür herşey yolunda 289.8 çıktı bhcg Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?