canım tebrik ederim ne güzel :)
ben de testi yarın tekrarlıcam sağlıklı bir gebelik olup olmadığı hakkında fikir veriyormuş. 2 katına çıkması gerekiyormuş inş benim de sağlıklıdır :)
tebrik ederim.. sat ne zamandı?
bence gayet güzel degerin cnm benim sat 8 ekimdi 8 kasında 143 tü hcgKızlar bugün gebelik testi için kan verdim ve sonuç 95.42 çıktı. Bana sanki düşük geldi. Benim SAT 20 Ekim, BAT 15 Kasım. Sizce bu değer nasıl?
Düşük yaptığım için korkuyorum. Deneyimli olanlar cevap verebilir mi?
Kızlar bugün gebelik testi için kan verdim ve sonuç 95.42 çıktı. Bana sanki düşük geldi. Benim SAT 20 Ekim, BAT 15 Kasım. Sizce bu değer nasıl?
Düşük yaptığım için korkuyorum. Deneyimli olanlar cevap verebilir mi?
Bugün yine kan testi yaptırdım. 64,97 çıktı. doktorum bebek rahme yerleşmiş fakat cuma günü tekrar test yapalım dedi. Allah büyük cumayı bekliyorum artık. dua edin benim için
tşk cnm 15 ekimdi :)
aa keyfim bilir sen hamilemisin ilacı bıraktıgım ilk ay demiştin dogrumu hatırlıyorum
canım tebrik ederim allah kolay, sağlıklı doğum hamilelik ve bebek nasip etsin:) benim de 11 ekimdi fazla fark yok aramızda:) ben de testi tekrarladım bugün ilk değerim 330 du, bugün Allaha şükürler olsun 850 çıktı çok şükürr içim çook rahatladı :)))
amin canım :) ne der eskiler 40 ımız karışcak inşallah desene :) ya sende beyaz akıntı geliyomu arada
geliyor canim ama normal bildigim akinti yani.. normalde nasil geliyorsa oyle devam ediyor. oyle kuvvetli olagandisi bi akintim yok..sende varmi
çok fazla değil canım arada bembeyaz kaşıntısız kokusuz bişi anlamadım haftaya gitcez sorcam doktora düşer diye çook korkuyorum Allah korun
bugün bat a 3 gün kala 281.81 çıktı. nasıl sizce kızlar
kızlar ikişer gün arayla değerlerim 17-80-250-500 git gide artış miktarı düşyor? daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
bugün bat a 3 gün kala 281.81 çıktı. nasıl sizce kızlar
canim tubiis...tebrikler tatlim. cooooooook mutlu oldum.insallah bu hamileligin sorunsuz gecer saglikla alirsin bebisini kucagina oglus koca abi oluyor masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?