Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm kızlar sat 19 ekim bugün kan tahlili yaptırdım 29.55 çıktı. 2gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor? inşallah yükselir? böyle olup yükselen yada yükselmeyen var mı??

benimde ilk degerim 27 idi 2 gün sonra 141 oldu geçen haftalarda 3100 lerdeydi bu iki günde bir kan ver yükselişine bakarsın

slm kızlar sat 19 ekim bugün kan tahlili yaptırdım 29.55 çıktı. 2gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor? inşallah yükselir? böyle olup yükselen yada yükselmeyen var mı??

Slm benim sat 6 ekim 2 gün gecikmeyle gelir 8 kasımda regli olmam gerekiyordu cumartesi günü yani reglim 9gün gecikmişken kan tahlili yaptırdım beta hcg 44 çıkdı dr 2 gün sonra tekrarla dedi bu gùn tekrar yaptırdım 169 çıktı yükselmiş cok sevindim yükselmesini beklemiyordum inş seninkide yükselir benimkide yükselmeye devam eder beklicezzz.....

benimde ilk degerim 27 idi 2 gün sonra 141 oldu geçen haftalarda 3100 lerdeydi bu iki günde bir kan ver yükselişine bakarsın
İnşallah kızlar inşallah benimde degerim yükselirrrrrrr dua edin bana...

Kızlarr beta hcg degerım adet gunum gelmedn yaptrdm 0.44 ertesı gun 1.20 cıktı ne dıosn yukseleblrmı

hamile kaldıkmı kalmadıkmı oldu derken şimdide hcg değeriylen uğraşıyoruz inşallah olaması gerektiği gibi yükselir benimde adet günüm 12 kasımdı 33-34 günde bir adet olurum dün test yaptırdım 107 çıktı anlamadım şimdi iyimi kötümü?:18:

Aaaaaa sen hamılesın ıste daha ne ugrasıosn cok sewndm canm degerın gayet ıyı bnde bı gebelık yasamıstm sonradan kaybettm ama ogrendıgımde 11dı beta hcg gıt gıde yukseldı senınkı super

Aaaaaa sen hamılesın ıste daha ne ugrasıosn cok sewndm canm degerın gayet ıyı bnde bı gebelık yasamıstm sonradan kaybettm ama ogrendıgımde 11dı beta hcg gıt gıde yukseldı senınkı super

sağolasın cnm tez zamanda herkes kavuşur inşallah bebişe

Kızlar merhaba, sat 16 Ekim normalde 28 günde bir adet olurum. 12 Kasım'da olmam gerekiyordu olmadım.
13 Kasım'da özelde kan testi yaptırdım bhcg 407 çıktı.
Baktırdıktan 3gün sonra devlette baktırdım 760 çıktı. Gün aşırı ikiye katlaması gerekiyor ya, laboratuvarlar arsında fark olabilir mi.
Adetimi 5gün geçe baktırdığımda da(760 ın ertesi günü) 960 çıktı.
SİZCE DEĞERLER NORMAL Mİ?
Bugün sat tan itibaren 36.günüm. Yarın baktırcam ve Dr.a gideceğim.inşallah herşey yolundadır.
Dualarınızı bekliyorum.
Rabbim tüm isteyenlere de hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

canım ptesi testi yaptırdım 477 çıktı hemşire çok iyi değerin ilk sonucun düşüktü pek umutlu değildik
ama çok güzel artmış değerin ptesi gel rutin kontrollere başlayalım dedi
her hamilelikte değerler farklı oluyormuş önemli olan artmasıymış Allah'ın izniyle keseyi de görelim kalp atışlarını duyalım iyice kesinleşsin
korkudan ne annemlere ne de kayınvalidemlere söyleyemedik daha hamile olduğumu :)
birşey daha soracağım doktor progestan fitil verdi bana ne için bu biliyor musunuz?

çoook sevindim canımmm :))))) ben de annemlere ve kayınvalidemlere söyledim de arkadaşlarıma söylemedim... o ilacı bilmiyorum canım ya forumlarda bi arama yapsana..

Kızlar düşük yapanlar ve düşük olmaması için bir dua öğrendim. Sizlerle paylaşmak istedim.

EL MÜBDİ: Anlamı;Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
33 defa uyumadan önce karnımızı okşayarak EL MÜBDİ diyerek okuyoruz. Bunu okuduktan sonra şu duayı ediyoruz; ''Yarabbim selam isminin üstüne bebeğimi muhafa et. Amin.'' Bunu da 3 kez elimizi karnımıza sürerek söylüyoruz.
Eşleriniz de uyumadan önce bir gece 99 kez elini karnına koyarak YA MÜBDİ okuyarak dua etsin.

Rabbim bebişlerimizi korusun.

kızlar slm pazartesi günü kan testim 29.55 çıktı 2 gün sonra yani bugün 26.64 çıktı sizce deger yükselir mi yoksa kanama olur mu böle yaşayıp yükselen var mı. son adet tarihim 19 ekim

adetim 6 gün geçikti bugün idrar testi yaptım 2. cizgi silik çıktı sonra hastaneye gittim beta hcg ye kanda baktırdım değer 29.99 çıktı bu nediryardım lütfennnn

adetim 6 gün geçikti bugün idrar testi yaptım 2. cizgi silik çıktı sonra hastaneye gittim beta hcg ye kanda baktırdım değer 29.99 çıktı bu nediryardım lütfennnn

5 ten yukarı çıkınca gebe sayılıyorsun ama değerin düşük geldi bana benim 1 hafta geçikmişti 107 idi ama değerler artınca gebelik oluşuyor canım perşembe gittim 408 olmuş 2-3 gün sonra testi tekrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…