slm kızlar sat 19 ekim bugün kan tahlili yaptırdım 29.55 çıktı. 2gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor? inşallah yükselir? böyle olup yükselen yada yükselmeyen var mı??
slm kızlar sat 19 ekim bugün kan tahlili yaptırdım 29.55 çıktı. 2gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor? inşallah yükselir? böyle olup yükselen yada yükselmeyen var mı??
Slm benim sat 6 ekim 2 gün gecikmeyle gelir 8 kasımda regli olmam gerekiyordu cumartesi günü yani reglim 9gün gecikmişken kan tahlili yaptırdım beta hcg 44 çıkdı dr 2 gün sonra tekrarla dedi bu gùn tekrar yaptırdım 169 çıktı yükselmiş cok sevindim yükselmesini beklemiyordum inş seninkide yükselir benimkide yükselmeye devam eder beklicezzz.....
İnşallah kızlar inşallah benimde degerim yükselirrrrrrr dua edin bana...benimde ilk degerim 27 idi 2 gün sonra 141 oldu geçen haftalarda 3100 lerdeydi bu iki günde bir kan ver yükselişine bakarsın
dün gece test yaptım pozitif çıktı.bugün kızılayda kan tahlili yaptırdım sonuçta >10.000 yazıyor .kesinlikle haamilemiyim
Aaaaaa sen hamılesın ıste daha ne ugrasıosn cok sewndm canm degerın gayet ıyı bnde bı gebelık yasamıstm sonradan kaybettm ama ogrendıgımde 11dı beta hcg gıt gıde yukseldı senınkı super
merhaba kızlar bnde bes gun önce yaptrdım 1500 cıktı kaç haftalık acaba:)
Sat a göre değişir ama yaklaşık 4,5-5 haftalık diyebiliriz. Hayırlı olsun:)
:) mınık daha demekkı buarada sat ne ben hıçç bılmıyorumm
Son adet tarihi demek:)
canım ben 12sinde yaptırdım 330 çıktı. 14ünde yaptırdım 850 çıktı doktor bir daha kan testi istemedi ultrasonu bekliyoruz artık bu cuma gideceğiz nasip olursa:) bence testi tekrarla 2 katına çıkarsa sağlıklı gebelik diyebiliyormuşuz.. Rabbim bebeklerimizi korusun...
canım ptesi testi yaptırdım 477 çıktı hemşire çok iyi değerin ilk sonucun düşüktü pek umutlu değildik
ama çok güzel artmış değerin ptesi gel rutin kontrollere başlayalım dedi
her hamilelikte değerler farklı oluyormuş önemli olan artmasıymış Allah'ın izniyle keseyi de görelim kalp atışlarını duyalım iyice kesinleşsin
korkudan ne annemlere ne de kayınvalidemlere söyleyemedik daha hamile olduğumu :)
birşey daha soracağım doktor progestan fitil verdi bana ne için bu biliyor musunuz?
adetim 6 gün geçikti bugün idrar testi yaptım 2. cizgi silik çıktı sonra hastaneye gittim beta hcg ye kanda baktırdım değer 29.99 çıktı bu nediryardım lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?