Bende bugun yaptırdım beta 1,20 cıktı gebelik yok dimi sonuçlarımı daha doktora göstermedim bilen varmı
canım adetin geçtiyse değer çok küçük,benim hep 0.0 çıkıyodu hamiş değilken,şimdi adete 8 gün kala,ilişkiden 16 gün sonra 0.25 çıktı,miğdem çok bulanıyo,gittikçe de artıyo bulantılar,bi de psikolojik desem o da değil çünkü bebeğim var benim aralığın 1 inde yaşına gircek daha,işin kötüsü daha önceki gibi ikiz olmasından korkuyom,biri gelişmemişti,çift yumurta ikiziydi çünkü,kocam sinir krizi geçiriyo şuan,isteyerek olmadı zaten,olduysa balayında oldu,antalyaya gitmiştik,ahh ne balayı oldu ama sürpriz yumurtalar mı geliyo off ya,keşke destek olsa bana,ölüyom bulantıdan
kan testi sonucum negatif kızlar aradım az önce sağlık ocağındaki doktoru negatif dedi değer söylemedi,kanda demir ve kan şekerim normal çıkmış. hayırlısı artık ama benim hiç umudum yok çünkü adetlerim böyle geç olursa hep hiç bir şey takip edemem hep bir sorunum olduğunu düşünüyorum of yaaa sıkıldımmm
2 defa düşük yaptım..1 defa kimyasal gebelik yaşadım.. ve şimdi yine kimyasal gebelik... ağlamaktan gözlerim şişti..cesaretimi ve umudumu kaybettim..ben ne yapıcam nolur akıl verin bana..
yaaaaaaaaa ölüyorum bulantıdan,eşim karnıma bile vurmaya çalışıyo sinirinden,istemiyorum çocuk falan diyo,daha yeni işe girdim sözleşmenin yenileneceği meçhul,daha çocuğumuz 1 yaşında bile değil,hazır değiliz,git sağlık ocağına iğne vurul,onun daha canı yok,günah değil diyo,çok sinirlerim bozuk,sinirinden hasta olmuş,annesi de oğlumu üzme,istemiyosa aldır kızım diyo,bi de hacca gidecek,çok sinirlerim bozuldu,olduysa tek başıma yapmadımki ben bunu,onu yok etmeye kimsenin hakkı yok,rezil olcak olan benim,yine de Rabbimden gelen herşeye razıyım,başıma hocamı kesildin,yok et bunu diyo eşim,ya ikizse 3 çocukla kim uğraşacak,çalışıyosun zaten ameliyat olalı 1 yıl oldu,tekrar doğum nasıl yapcaksın diyo,eşimi çok seviyorum,ama çok kırıldım bu lafları duyunca
yaaaaaaaaa ölüyorum bulantıdan,eşim karnıma bile vurmaya çalışıyo sinirinden,istemiyorum çocuk falan diyo,daha yeni işe girdim sözleşmenin yenileneceği meçhul,daha çocuğumuz 1 yaşında bile değil,hazır değiliz,git sağlık ocağına iğne vurul,onun daha canı yok,günah değil diyo,çok sinirlerim bozuk,sinirinden hasta olmuş,annesi de oğlumu üzme,istemiyosa aldır kızım diyo,bi de hacca gidecek,çok sinirlerim bozuldu,olduysa tek başıma yapmadımki ben bunu,onu yok etmeye kimsenin hakkı yok,rezil olcak olan benim,yine de Rabbimden gelen herşeye razıyım,başıma hocamı kesildin,yok et bunu diyo eşim,ya ikizse 3 çocukla kim uğraşacak,çalışıyosun zaten ameliyat olalı 1 yıl oldu,tekrar doğum nasıl yapcaksın diyo,eşimi çok seviyorum,ama çok kırıldım bu lafları duyunca
canım ağlama ne olursun herşey Allahtan... bunları yaşama sebebin neymiş doktor birşeyler söyledi mi?
canım durumuna üzüldüm ama hamile olduğun kesin mi? kan testi yaptırdın mı?
ovulasyon testi kullansan cnm geç ya da düzensiz adet görüyorsan yumurtlama gününğ bilebilir ve daha planlı hareket edebilirsin bir araştır bence
deryam eşinin özür dilemesi yerinde olmuş bence ama tepkisi normal karşılanabilir değil bence.sonuçta ben senin yaşadığın üzüntüyü anlayabiliyorum canım hayırlısı olsun üzülme ne oluırsa olsun. Bende bugün hastalandım sonunda ama doktora gidecektim artık bitince giderim:)
canım benim eşim çocuk ruhludur sinirlenince ağzına geleni söyler,10 dk sonra özür diler gönlümü alır,ilk zamanlar alınıyodum ama eskisi gibi alınmıyom,rezil oluruz ikimizde diyo,daha dikişlerin bile iyi olmadı diyo,ya 2. bi ameliyatı kaldıramazsan,maddi anlamdada hazır değiliz,heryönden hazır değiliz,daha kalbi atmadan günahı yok vs. gibi,bana git yanımda uyuma diyo,uykusunda bile sayıklıyo,hasta oldu resmen naparız biz diyo ikiz olma ihtimali de ürkütüyo,ne bileyim,miğdem çok kötü şuanda sürekli kusacak gibiyim,gözümün önü kararıyo,yesem de başımın dönmesi geçmiyo,sen inatçılık yap,günah de,sen çekecen benden çok,gel bunu aldıralım diyo,ama dinlemem ben
peki kesinleştimi gebeliğin canım belirtilerim var demiştin.işyerinde sürekli açamıyorum atlıyor olabilirim bazı yazıları:)şimdi zor gelir evet maddi manevi ama önünüzde 9 ay var daha zamanla düzelir belki ilerde doğduğu zaman çok üzülecek bu söylediklerine utanacak hatırlamak istemeyecek.çocuğuna her baktığında aklına gelecek ama inş.sağlıklı ve hayırlı zamanda olsun. şunu biliyorumki hayırlı zaman olmazsa vermezdi rabbim, o kadar çocuk isteyen ve olamayan var ki, bazen boşuna uğraşıyoruz diyorum kısmette varsa zaten gelir:)
bu arad ben 5 aylık evliyim daha ve geçen ay ilk denememdi:)şimdilik umutsuzluk yapmıyorum ama adet düzensizliğim korkutuyor beni.
arkadaşlar benim sat 6 kasımdı ama 30-32 günde bir adet olurum dün evde idrar testi yaptım pozitif çıktı ve bugün kan testinde bhcg 44 çıktı..sizce bu değer normalmi?daha önceki gebeliğimi adetten 5 gün sonra öğrendim bhcg 140 çıkmıştı bi hafta sonra 170 çımıştı ve sonuç olarak düştü...çok korkuyorum aceba bu değer azmı 44 çıkması adete yaklaşık 8 gün varken iyi bir değermi?yardımcı olurmusunuz?
:18:
çok güzel bi değer canım bence benim 4 kasım,10 unda bitti,26 sında 0.3 çıktıben çok ümitliyim senin erkenden gözükmüş te hem,ben hamileyken bile günüm 4 gün geçince 64 gibi küçük bi değerle öğrendim,1 hafta sonra 2 kese gördük yani senin değerin çok güzel,benim çok bulantım var şuanda,yine de haftaya yapayım yüksek bi değer görmek için diyom,sen güzel bi değer görmüşsün işte,ilaç vs. tedavi falan varsa normalde hcg değerin yüksek çıkabiliyosa bilmiyom ama benim hamileyken 6 gün kala 0.0 çıkmıştı,şimdi 8 gün kala 0.3 çıktı,ben kesin gözüyle bakıyom,hayırlısı olsun canım,sende haftaya dr. a git beinm gibi,hayırlısı olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?