Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

selam :)
ben de bugün kan testi yaptırdım 108 çıktı değerim satım 12 ekim
nasıl değerim yardımcı olur musunuz lütfen?

selam :)
ben de bugün kan testi yaptırdım 108 çıktı değerim satım 12 ekim
nasıl değerim yardımcı olur musunuz lütfen?

canım normalde kaç günde bir oluyorsun adet? benim sat 11 ekimdi, 28-29 günde bir oluyordum.. 12 kasımda kan testi yaptırdım 330 çıkmıştı ama herkesin kan değeri değişiyor doktorun ne dedi?

içine kimin ne koyduğu belli olmayan şeyleri yeme bence canım.. okadarda sağlıklı değiller vede biliyorsunki onlar çiğ oluyor.. her türlü bakteri yüzünden başını belaya sokacak bir dönemdesin.. normal bildiğimiz marka salam sosis bilmem neyi bile pişmesine rağmen yemeyin yeseniz bile yemeden önce iki kez düşünün diyor..

canın faydalı şeyler istesin annesiii :))

tebrik ederim kızlar ikinizinde değerleri güzel.. kişiden kişiye göre değişiyor kafanıza takmayı hiç..
benim tahlilim 9800 falandı.. ben zaten kan testiyle öğrenememiştim hamileliğimi 1 kez reglime 3 gün kala birkezde 3 gün geçe yaptırdım negati çıktı iki kan testimde 7 haftalıkken düşük tehlikesiyle hastaneye gittim bu kanaması şimdi böyle diye ozaman ultrasonda bebişimle karşılaştık..

bu şekilde öğrenende çok azdır herhalD

ah sorma ya normalde yememde yani garip bi beişko olcak galiba tuttu midye istedi ya 1 tane attım ağzıma allahtan geri çıkardım

ah sorma ya normalde yememde yani garip bi beişko olcak galiba tuttu midye istedi ya 1 tane attım ağzıma allahtan geri çıkardım

töbeler olsun zaten nerde nadir bulunur veya lüzumsuz birşey olur insanın canı gider onu çeker

benim de canım inanılmaz yoğurt çekiyor.. kayınvalidemin yoğurdundan ama onunki böyle ekşi süper bi tadı var.. tabak tabak yoğurt yiyorum açken bile.. :)))

Son düzenleme:

şükürler olsun 6800 çıktı. dr artık beta hcg yaptırmamıza gerek yok dedi ultrasyondada gözüktü :) 27 sinde nasipse kalp atışını duymaya gitcem.. hayırlısı kızlar herkes için.. 5. haftayı bitirdikkkk :))

ben dün öğrendim hcg değerim 2155,59 çıktı. nedir ne değildir bilmiyorum tabi.doktora gitsemmi ultrasonda gözükürmü falan..

kızlar benim değerim 12,82 çıktı nedir sizce lütfen cevap yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım normalde kaç günde bir oluyorsun adet? benim sat 11 ekimdi, 28-29 günde bir oluyordum.. 12 kasımda kan testi yaptırdım 330 çıkmıştı ama herkesin kan değeri değişiyor doktorun ne dedi?

30-32 günde bir adet görüyorum hemşire aradı ptesi tekrar gel test yapalım artması lazım dedi hepsi bu
çarşamba günü başka bir doktordan randevu aldım bakalım o ne diyecek? o zamana kadar test yaptırsam mı?
sen ne yaptın? testi tekrarladın mı muayene oldun mu?

canım ben 12sinde yaptırdım 330 çıktı. 14ünde yaptırdım 850 çıktı doktor bir daha kan testi istemedi ultrasonu bekliyoruz artık bu cuma gideceğiz nasip olursa:) bence testi tekrarla 2 katına çıkarsa sağlıklı gebelik diyebiliyormuşuz.. Rabbim bebeklerimizi korusun...

selam arkadaşlar nende 12 ekimde adet olmuştum en son. adetim 4gun gecince yani 12 kasımda kan tahlili yaptırdım beta hcg 1650 cıktı.iyimi sizce? doktora önümüzdeki hafta gitcem.

selam arkadaşlar nende 12 ekimde adet olmuştum en son. adetim 4gun gecince yani 12 kasımda kan tahlili yaptırdım beta hcg 1650 cıktı.iyimi sizce? doktora önümüzdeki hafta gitcem.

tebrikler hamilesiniz kan tahlili değerleri 2 günde bir 2 ye katlıyor olması lazım.
şu an o rakam uçmuştur =)

slm kızlar sat 19 ekim bugün kan tahlili yaptırdım 29.55 çıktı. 2gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor? inşallah yükselir? böyle olup yükselen yada yükselmeyen var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…