Merhabalar,
Sizi takip ediyorum bende hamileyim sanırım 5 haftalık merak ettiğim bişey oldu bu sat bat değerleri nedir?
selam :)
ben de bugün kan testi yaptırdım 108 çıktı değerim satım 12 ekim
nasıl değerim yardımcı olur musunuz lütfen?
içine kimin ne koyduğu belli olmayan şeyleri yeme bence canım.. okadarda sağlıklı değiller vede biliyorsunki onlar çiğ oluyor.. her türlü bakteri yüzünden başını belaya sokacak bir dönemdesin.. normal bildiğimiz marka salam sosis bilmem neyi bile pişmesine rağmen yemeyin yeseniz bile yemeden önce iki kez düşünün diyor..
canın faydalı şeyler istesin annesiii :))
ah sorma ya normalde yememde yanigarip bi beişko olcak galiba tuttu midye istedi ya 1 tane attım ağzıma allahtan geri çıkardım
canım telaşa kapılma içini korkuyla doldurma iyi düşün iyi olsun.bence normaldir.bu gittiğinde bebeğini de görebilirsin artık belkide.benim 1375 ken kan değerim kese bile görünmemişti düşün artık.doktor korkutmayayım ama dış gebelik olabilir korktuğumuz başımıza gelir dedi.bir hafta sonra gel demişti o bir hafta nasıl geçti hatırlamıyorum bile o kadar sitresliydim çok ağladım ama bir hafta sonra gittiğimde bebeğimde göründü.sonra üzüldüm niye bu kadar ağladım bebeğimi üzdüm diye.şimdi allaha şükürler olsun çok iyiyiz 3 ayımız kaldı doğuma.yine de sitres hamileliğin her ayında devam ediyo yani :) aman kese göründü mü aman kalp atışını duycam mı haraketini hissedemedim neden çok haraketli birşey mi oldu erken doğar mı falan birsürü şey
canım normalde kaç günde bir oluyorsun adet? benim sat 11 ekimdi, 28-29 günde bir oluyordum.. 12 kasımda kan testi yaptırdım 330 çıkmıştı ama herkesin kan değeri değişiyor doktorun ne dedi?
30-32 günde bir adet görüyorum hemşire aradı ptesi tekrar gel test yapalım artması lazım dedi hepsi bu
çarşamba günü başka bir doktordan randevu aldım bakalım o ne diyecek? o zamana kadar test yaptırsam mı?
sen ne yaptın? testi tekrarladın mı muayene oldun mu?
töbeler olsunzaten nerde nadir bulunur veya lüzumsuz birşey olur insanın canı gider onu çeker
benim de canım inanılmaz yoğurt çekiyor.. kayınvalidemin yoğurdundan amaonunki böyle ekşi süper bi tadı var.. tabak tabak yoğurt yiyorum açken bile.. :)))
selam arkadaşlar nende 12 ekimde adet olmuştum en son. adetim 4gun gecince yani 12 kasımda kan tahlili yaptırdım beta hcg 1650 cıktı.iyimi sizce? doktora önümüzdeki hafta gitcem.
slm kızlar sat 19 ekim bugün kan tahlili yaptırdım 29.55 çıktı. 2gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor? inşallah yükselir? böyle olup yükselen yada yükselmeyen var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?