Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba arkadaslar ben bhcg testi yaptırdım kanda 1000.00 sonuç çıktı sizce hamilemyim cvb larsanız çok svnirim

Selam

benim 3. haftamda 98 cikti bu deger normal degilmi

inşallah hamileyizdir sende bende. benimde adet günüm de kahverendi akıntım geldi iki gün sonra kesildi. doktora gittim bhcg değerim 62 çıktı. doktor çok yeni hamilesin dedi. dünde kendim idrar testi yaptım2. çizgi çok net olmasada çıktı. ama içimde bir şüphe var sizce ben hamilemiyim.? gerçekten . çünkü iki yıldan sonra çok istiyorum.

Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır üyeyim ama bu konuda yazmak şimdi nasip oldu, benim adetlerim düzensizdir hep kendimi bildim bileli. 30-35-42-50-31... yani hiç tahmin edemiyorum ama evlendikten sonra düzene girdi biraz. en son 14 ekimde ilk adet günüm ve hala bişey yok.dün 13. günüm idrar testi negatif çıktı silik çizgi bile yok.kan testi verdim saat 11 de arayıp sonucu öğreneceğim. hiç umudum yok ama yinede paylaşmak istedim. adet olacak gibi sancımda var zaten çok sancılı geçer çünkü normalde benim.

umarım herkesin bebişi sağlıklı ve hemen gelsin.

kızlar benim bebeğim 1 aralıkta 1 yaşına girecek,bugünlerde acayip miğdem bulanıyo ki miğdem hiç bulanmaz,hamileliğimde bile bulanmadı,başım dönüyo,ağrıyo,kasıklarım göğüslerim ağrıyo,miğdem bu kadar bulanınca adet tarihim 4.11 olmasına rağmen 2 gün önce kan testi yaptırdm adete 8 gün kala 0.25 çıktı,adetim ta 10 unda bitti,benim önceki hamileliğim ikzdi biri tutunamadı,onda aşırı gaz olmuştu,gören 5 aylık hamile sanıyodu,ona rağmenadete 6 gün kala 0.0 çıkmıştı,günüm 4 gün geçtikten sonra kanda 64 çıktı,sonra hızla yükseldi,şimdi çok korkuyom bu bulantı nerden çıktı,daha erken ya ikizse diye,bebeğim de küçük çalışıyom,eşim depresyona girdi hasta oldu,geri çekilmeyle korunduğumuzu sanıyoduk,ama bu şekilde hamiş kalan çokmuş,ben herşeye rağmen kesinlikle aldırmayı düşünmem,2 yıllık memurum napayım süt iznim biter doğum iznine ayrılırım diyom,bu arada ilaç falan kullanmıyom hiç,hcg değerim de hiç 0.0 ın üstünde olmamıştı,adetim geçmeden çok korkuyom,ama garip bişey seviniyom da,olursa afedersiniz b...la güle oynayayacaz ama:))
Rabbimden gelen herşeye razıyım,hayırlısı olsun

Son düzenleme:
kan testi sonucum negatif kızlar aradım az önce sağlık ocağındaki doktoru negatif dedi değer söylemedi,kanda demir ve kan şekerim normal çıkmış. hayırlısı artık ama benim hiç umudum yok çünkü adetlerim böyle geç olursa hep hiç bir şey takip edemem hep bir sorunum olduğunu düşünüyorum of yaaa sıkıldımmm

canım hormon testi yaptır benim tsh yüksek olduğundan 5 ay hamiş kalmamıştım,bi de düşük yapmıştım,ilaç kullandım 2 ayda düzeldi tsh,hemen hamiş kaldım,artık düzeldi tsh tamamen ilaç bie kullanmıyom çok şükür,ihmal etme,inş. olur hemencecik,sana da sürpriz olur geç oluyosan bi bakarsın 2 aylık hamişsin

üzülme canım emin ol herşeyin bir sebebi var. hormonlarını güzelce bir ölçtür

isteyen herkes hamile olsun inş.. benimde adet günüm de kahverengi akıntım geldi iki gün sonra kesildi. doktora gittim bhcg değerim 62 çıktı. doktor çok yeni hamilesin dedi. dünde kendim idrar testi yaptım2. çizgi çok net olmasada çıktı. ama içimde bir şüphe var sizce ben hamilemiyim.? gerçekten . çünkü iki yıldan sonra çok istiyorum.

biri cevap versin lütfen korkudan testi tekraryamıyorum ya değerim düştüyse diye

evet canım hayırlı olsun,benim 4 günüm geçince 64 çıkmıştı,lekem olmuştu dediğin gibi,2 kese vardı,7. hafta kayboldu biri,yani bence kesin seninki

sizce ben hamişmiyim,daha karnım küçülmeden,sezeryandan sonra 2 yıl geçmeden tekrarmı kesecekler beni,Allahm sen hayırlısını ver

Kızlar merhaba bi banada yardımcı olabilir misiniz?bende pko eşimde oligospermi nedeniyle aşılama olduk ilk aşılamamda çok şükürki hamile kaldım.benim son adet tarihim 26 ekim aşılamam 12 kasımda yapıldı aşılamanın11 günü test yaptırdım 20,68 çıktı 1,5 gün sonra 48.41 çıktı doktorum devam eden gebeliğin var dedi folik asit progesteron falan verdi.(progesteronu tedaviyle olduğum için kıymetli gebelik diyorlarmış ondan verdi)6 7 aralık gibi keseyi görürüz dedi 6 aralığa randevu aldım benim değerim yani 1500 ü falan 6 aralık gibi buluyor yani.sizce yolunda gitmeyen birşey varmı?değerim düşükmü burada okuduğum kadarı ile adeti geçince hemen 1500 değerleri bulanlar var kafam bayağı karıştı bilenleriniz varsa lütfen yardımcı olun.

canım cevap yazdığınız için sağolun perş veya cuma doktra gidcem belki kist filan vardır bilmiyorum ama zaten kan aldırdığım kolum morardı çok kötü şişti korkuyorum tekrar kan vermekten açıkçası. son 3 ay filan 32 günde oluyordum çokkk uzun zamandır bu kadar gecikmemişti adetim. hamilelik şüphemde yoktu çünkü hiç belirtim yoktu ne göğüsler ne bulantı nede başka birşey. sadece adet öncesi şekerli yeme isteği yemek yedikten sonra aç gibi hissetme ve sancılı adet habercisi arada kasık ağrısı.adet olmadığım için bazen ilişkiyede devam ediyorum ama ben yumurtladığımı biliyorum beyaz akıntım oldu adet olmadan önceki kuruluğuda yaşadım ama olamadım daha.çamaşırımda kirleniyor afedersiniz sarı beyaz akıntılarım var belkide iltihap vardır işten izin almaya çalışacağım bakalım

yaaaaaaaaa ölüyorum bulantıdan,eşim karnıma bile vurmaya çalışıyo sinirinden,istemiyorum çocuk falan diyo,daha yeni işe girdim sözleşmenin yenileneceği meçhul,daha çocuğumuz 1 yaşında bile değil,hazır değiliz,git sağlık ocağına iğne vurul,onun daha canı yok,günah değil diyo,çok sinirlerim bozuk,sinirinden hasta olmuş,annesi de oğlumu üzme,istemiyosa aldır kızım diyo,bi de hacca gidecek,çok sinirlerim bozuldu,olduysa tek başıma yapmadımki ben bunu,onu yok etmeye kimsenin hakkı yok,rezil olcak olan benim,yine de Rabbimden gelen herşeye razıyım,başıma hocamı kesildin,yok et bunu diyo eşim,ya ikizse 3 çocukla kim uğraşacak,çalışıyosun zaten ameliyat olalı 1 yıl oldu,tekrar doğum nasıl yapcaksın diyo,eşimi çok seviyorum,ama çok kırıldım bu lafları duyunca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…