Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar ben 2 gunce bhcg değerim 115 tı büğün ise 200 az yukselmiş nedenı ne olabilir ?? normalde 2 gunde 2 katı artıyor diye biliyorum normalde 300 le 400 arası olması gerekirken 200 cok az değil mi ??

canım bence bir doktora görün bu durumu sor, onlar daha iyi bilirler...

22.91 cıktı bu değere yakın değer olan varmı nedir ne diğildir hamiellermi deillermi düştü mü kaldımı ???

kızlar Beta hcg sonucum 3332 biz araştırdık 3 haftalık hamileliğe denk geliyor.eşimde bir doktora sordu 3 haftalık hamilelik dedi ultrasonda bakılsın dedi.bilen varmı doğrumu şoktayım hayaldeyim rüyadayım bilmiyorum.ağlıyorum hala...

canım değerin çok iyi maşallah 3 haftalık değil hatta 4-5 haftalık bile olabilir :) hayırlı olsun Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de.. :)

Selam kızlar. Bende meraktan çatlayacağım. Ben ilişkiden 3 gün sonra kan tahlılı yaptırdım değerım 2 çıktı. Nasıl yükseltir mı sizce? Şimdi adet görmeme 7-8 gün var. Ama 2gundur hafıf hafıf bulantı var kasıklarım da ağrı hep var ayrıca göğüslerım de hassaslaştı. İlk gebelikte de fazla bulantı ve kusma olmamıştı ve belirtileri hiç hatırlamıyorum başka hastalıkla uğraşıyordum sürpriz olmuştu bıze hatta sevınememıiştik. Bu yüzden de bu bebeği istiyorum umarım hamıleyımdır.

canım değerin çok iyi maşallah 3 haftalık değil hatta 4-5 haftalık bile olabilir :) hayırlı olsun Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de.. :)

Canım çok sağolasın bugün birde eczane testlerinden yaptım çift çizgiyi gördüm.İnşallah devamını Allah nasip eyler.Darısı tüm isteyenlere inşaallah.

kızlar meraba aranıza yeni katıldım bu sdayfayı beğenerek sürekli takib ediyorum.benim adetim bir ay gecikti on gün geçtikten sonra kan teti yaptırdım 0.20 çıktı negatif bida yaptırdım 1 hafta sonra bu sefer 0.00 çıktı 1 ay gecti hala adet olmadım adetlerimde düzenliydi yani neden bole oldu acaba fikri olan var mı? hastaneye gitcem salı günü

arkadaşım bazen yumurta kendi içine çatlayarak kist oluşturur.öyle olmuş olabilir.ultrasonda rahatlıkla görülebiliyo.farlutal tedavisi veriliyo.5 gün günde 2x1 tb içiyosun hemen adet oluyosun.yanı o kendi içine çatlayan yumurta atılmış oluyo...

canım ben kist korkusuyla çok gittim doktora
. kan kesti yaptırmaya gittiğimde tekrar bakıldı ulrasyondan ama aydır gelmiyo adetim tekrar gitcem ilgilendiğin için çok saol:)

Son düzenleme:

canım kesenin 1i gelişmedi 1 yaşına girdi 1 aralıkta kızım,bu 2. olacak,ben kan testini biraz daha geç yapacam heralde,değer iyice yükselsin diye,bi de yüzleşmekten korkuyom galiba,bulantılarım devam ediyo,dün eşimle evi temizledik tadilat vardı,bugün belim kasıklarım acayip ağrıyo,bi de .... in rengi simsiyah olmuş

bende şiddetli bi bulantı var canım,benim miğdem hiç bulanmazdı,6.5-7 aylık hamileyken taa palandökene gittim eğitime bu kadar bulanmamıştı,bence değişiyo belirtiler,bugün benim bat,cumaya yapacam testi bu kadar yoğun yaşamama rağmen,bi gülüp bi ağlıyom,bazen çıldıracak gibi oluyom,hiç yere kavga ettim eşimle,sinir krizi geçirdim resmen,maalesef diğer hamileliğimde de böyle olmuştu,hormonlar tepetaklak oluyo sanırım

cnm dikkat et kendine hem şüphen var hemde yormuşsun kendini..Ben dün tekrar kan verdim bu sefer 146 çıktı.2 gün önce 44 dü..galiba iyi bir artış değilmi..bi dahakini günümde yaptıracağım günüm 6-7 aralık. sanırım ultrasona girmeden hala içimde bir kuşku kalacak Değer nasıl sence?
Bide afedersin anlamadım nesimsiyah olmuş:)Umarım sende hamişsindir yavruna kardeşi koşan adımlarla gelir

dudaklar canım:26::26::26:çok güzel değerin canım,ben cuma günü yaptıracam sabrediyom o güne kadar,tavanı elektrikli süpürgeyle aldım dökülmüştü,kolumu çok kaldırdığımdanmı nilmiyom,karnım kasıklarım çok ağrıdı,belim de,sana mutlaka sonucu iletcem bende geç gözüküyo,onun için zor sabrediyom,kızım emmeyi azalttı sanki doymuyo bugünlerde,hatta ilk kez yemek yedi dün çok şaşırdım,acaba sütümü beğenmez oldu,meme delisidir halbuki

Merhaba kızlar,

Ben uzun süredir sizlerin yazdıklarını okuyorum bu kez bende sizlere sormak istiyorum. Ben haziran ayında laporoskopi oldum. Geçici menopoza sokuldum 22 eylülde iğnenin koruması bitti.
Herhangi bir problemim yokmuş ekim ayında çok az regl oldm birde kasımın 5inde 1 gün regl oldm. Malum ilişki 29 Ekimde idi. Geçen cumartesi regl olamayınca koşarak dr a gittik. Yumurtalama olmuş, rahim duvarın kalın gebelik olabilir dedi dr. 1 hafta - 10 gün bekle regl olmazsan test yaptır dedi. Ben dayanamadım cumartesi kan testi yaptırdım 0,1 çıktı

Hala regl olmadım, çok belirtim var (kasık ağrısı, akıntı, karında şişlik, metalik tat gibi ).

Çok moralim bozuldu cumartesinden beri tarlusal ve lasix aldım reglimi söktürsün gelsin diye. ama gelmiyor. Şimdide kafama takıldı acaba testi erken mi yaptım diye? ne dersiniz ihtimal var mıdır.... Sadece varsa ilaçlardan zarar görecek diye korkuyorum. Dr a gitmekten çok sıkıldığımdan gitmekte istemiyorum ama içim içimi yiyor...

bence ilaç içme derim nolur nolmaz,2-3 gün daha bekle olmazsa dr. a git derim canım,inş. vardır geç dölenmedir

hbrini dört gözle bekliom..işin zormuş valla ama dikkat et hem çocuk hem gebelik hemde temizlik falan zor...benimde çok işim var ama koltuğa yapışık yaşıom valla çok yorgun hissediom sürekli uykum gelio bide bundan önce düşüğüm var korkuom o yüzden ama diyom kalk yap işlerini kim yapacak senden başka bende cuma gidecem tekrar kana haftaya çrş da randevu aldım bakalım..inş görürüz keseyi

Aynen bende de sınır var. Ben test aldım yapacak çok merak edıyorum belki çıkar bı ıhtımal dıye

kızlar benim adetim 5 gün gecikti.göğüslerimde fazlasıyla hassasiyet var,karın bölgemde aynı şekilde ve şişkinlik var. 4 gün önce kan testi yaptım,4.7 çıktı doktorum yükselme var biraz haftaya tekrarlayalım dedi.ve halaa adet olmadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…