benimde 91 çıktı doktor hamilesin dedi
Idrar testinde çıkmadı kan testinde de sonuç bu... Eşim çok hevesli ama ben pek sanmıyorum. Hayırlısı ne diyelim...canım 5 ve üstü hamilelik sayılıyo bildiğim kadarıyla testi tekrarla artar belki geç döllenme olabilir sonradan belki artar herkesin farklı oluyor benim kadar geçikipte 800 lerde olanda var bekle bakalım
Idrar testinde çıkmadı kan testinde de sonuç bu... Eşim çok hevesli ama ben pek sanmıyorum. Hayırlısı ne diyelim...
Hayır en fazla 2 gün gecikirdi o yüzden tedirginim biraz.. Ara ara adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum ama hâlâ gelmedi. Bazı sitelerde 5 üzeri gebelik vardır yazıyor bazılarında 0-10 arası gebelik yoktur yazıyor. Acil doktoruda negatif gözüküyor ama olabilir de dedi...Değerin düşük ama bi kez daha tahlil yaptır derim belki katlamıştır. Bi ihtimal belki geç yumurtlamadır. Adet düzensizliğin var miydı?
Değerin düşük ama bi kez daha tahlil yaptır derim belki katlamıştır. Bi ihtimal belki geç yumurtlamadır. Adet düzensizliğin var miydı?
Merhabalar; adet dönemim geçeli 6.günümde kan testi yaptırdım 0,1 - 5,3 çıktı. Acil doktoru olabilir de olmayabilir de dedi.. Bugün 10 gün oldu adet sancım yok ara ara bulantilarim oluyor... Bi yardım edin, sizce durumum nedir?
0,1 - 5,3 dediğin referans aralığı canım. Değerin değil. Değerine bir daha bak bence.
Verdikleri kağıtta yazan bilgiler sadece bu.. Acil doktoru da hiç yardımcı olmadı sağolsun! Zaten o aralıktaki değerlerde negatif olacaktır değil mi?
Kağıtta sadece bu yazıyorsa evet negatif. 5,3 e kadar negatif sonrası pozitif.
Kağıtta sadece bu yazıyorsa evet negatif. 5,3 e kadar negatif sonrası pozitif.
bugün kan verdim ve değerim 23 çıktı. pazartesi tekrar gideceğim umarım yükselir
çarşamba kan testine 358 çıktı 2 gün sonra özelde 795 çıktı aynı gün devlette 687 çıktı her iki doktorda normal dedi normal mi
çarşamba kan testine 358 çıktı 2 gün sonra özelde 795 çıktı aynı gün devlette 687 çıktı her iki doktorda normal dedi normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?