Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım 5 ve üstü hamilelik sayılıyo bildiğim kadarıyla testi tekrarla artar belki geç döllenme olabilir sonradan belki artar herkesin farklı oluyor benim kadar geçikipte 800 lerde olanda var bekle bakalım
Idrar testinde çıkmadı kan testinde de sonuç bu... Eşim çok hevesli ama ben pek sanmıyorum. Hayırlısı ne diyelim...

Idrar testinde çıkmadı kan testinde de sonuç bu... Eşim çok hevesli ama ben pek sanmıyorum. Hayırlısı ne diyelim...

Değerin düşük ama bi kez daha tahlil yaptır derim belki katlamıştır. Bi ihtimal belki geç yumurtlamadır. Adet düzensizliğin var miydı?

Değerin düşük ama bi kez daha tahlil yaptır derim belki katlamıştır. Bi ihtimal belki geç yumurtlamadır. Adet düzensizliğin var miydı?
Hayır en fazla 2 gün gecikirdi o yüzden tedirginim biraz.. Ara ara adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum ama hâlâ gelmedi. Bazı sitelerde 5 üzeri gebelik vardır yazıyor bazılarında 0-10 arası gebelik yoktur yazıyor. Acil doktoruda negatif gözüküyor ama olabilir de dedi...

Idrar testi yaptim sonuc negatif... Adet gecikmesini strese bağlIyorum artık çünkü pozitif olsaydi 10.günde sanıyorum çıkardı..

0,1 - 5,3 dediğin referans aralığı canım. Değerin değil. Değerine bir daha bak bence.

adet olacağım gün b-hcg baktırdım, 665 çıktı. p.tesi dr tekrarını istedi. muhtemelen dış gebelik riskine karşı..

bugün kan verdim ve değerim 23 çıktı. pazartesi tekrar gideceğim umarım yükselir

çarşamba kan testine 358 çıktı 2 gün sonra özelde 795 çıktı aynı gün devlette 687 çıktı her iki doktorda normal dedi normal mi

çarşamba kan testine 358 çıktı 2 gün sonra özelde 795 çıktı aynı gün devlette 687 çıktı her iki doktorda normal dedi normal mi

her hastanenin makinasi farklı ölçüyor canım net sonuç için sonuç hep aynı makinadan çıksın diyorlar. ama yine de gayet iyi değerlerin

herkese merhaba ve iyi haftasonları;
bu forumu okuyunca ,deneyimlerinizi görünce bende sıkıntımı paylaşmaya karar verdim.umarım sizleri sıkmam.ben geçtiğimiz yaz bir dış gebelik geçirdim.Adetim bittikten sonra lekelenme tarzında başlamıştı.ve beta hcg ilk 265 çıkmıştı, iki kat artış göstermemiş ,düzensiz artmıştı.tanı amaçlı kürtaj yapılıp gebeliğe ait hücresel değişim görülmeyince kesin tanı konuldu.10 gün hastanede yatmış ,iki doz iğne ile kurtarmıştım. Doktorlar korunma vermediler.ve bu dış gebelikten sonra ilk reglimi 3 kasım, ikincisini 2 aralıkta gördüm. herşey yolunda gidiyordu.aralık 14 de doktorumla görüştüm ,ultrasonda herşey normaldi, gebelik öncesi gerekli bütün kan testleri tekrarlandı.hsg tavsiye edilmedi..gelgelelim 31 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım..1 ocakta sadce tuvalet kağıdına gelen pedi bile kirletmeyen leke gibi bulaşık bir sıvı gelmeye başladı.bugün hala regl olmadım.2 ocakta beta hcg 11.6,
4 ocakta 21.8 çıktı..Doktorum çok umut vermedi.ama şuan dış gebelik de diyemeyiz büyük ihtimalle kanaman başlıcak ve başlamamış bir gebelik sonlancak dedi.ama ben dış gebelikten tekrar çok korkuyorum hiç uyumuyorum yemiyorum ..çok kötü durumdayım.33 yaşındayım ve 2.dış gebelik ihtimali bir kabus gibi kapımda ..pazartesi tekrar beta hcg bakılcak..bu arada 29 günde bir regl oluyorum..tahmini yumurtlama günüm 17 aralık..son şüpheli ilişkim 22 aralık..bu arada karnımda ağrıdan ziyade bir sıcaklık artışı ve kasıklarımda hassasiyet var..lütfen bana bir fikir verin..aynı şeyleri yaşayanlar var mı? normal bir gebeliği geçtim ,dış gebelik olmasın diye her gece dualar ediyorum...uzun oldu kusuruma bakmayın ..sevgiler..

bugün kan testi yaptırdım adetime 13 gün var ama ates basması ve karnımda ateş bombası var sanki sonucum 1.20 negatif çıktı sizce değişir mi lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…