Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bugün kan testi yaptırdım adetime 13 gün var ama ates basması ve karnımda ateş bombası var sanki sonucum 1.20 negatif çıktı sizce değişir mi lütfen yardım edin

sen şuan yumurtlama dönemindesin ateş basması ondandır. bu kadar erken gebelik belli olmaz

merhabalar bende 2 gün önce kan testi yaptırdım 3 haftalık beta hcg 65.72 sizce normalmi??? korkuyorum sanki çok düşük

Yaa kızlar aşılama oldu bu ay 3 Ocak test sonucu 30 çıktı.doktor şüpheli hamile olabilirsin dedi tekrarlayalım testi karar verelim.5 Ocak test sonucu yine 30 gebelik yok dediler adetime 3 gün var anlamadım değerin düşmesi gerekmez mi yoksa gebelik.

herkese merhaba ve iyi haftasonları;
bu forumu okuyunca ,deneyimlerinizi görünce bende sıkıntımı paylaşmaya karar verdim.umarım sizleri sıkmam.ben geçtiğimiz yaz bir dış gebelik geçirdim.Adetim bittikten sonra lekelenme tarzında başlamıştı.ve beta hcg ilk 265 çıkmıştı, iki kat artış göstermemiş ,düzensiz artmıştı.tanı amaçlı kürtaj yapılıp gebeliğe ait hücresel değişim görülmeyince kesin tanı konuldu.10 gün hastanede yatmış ,iki doz iğne ile kurtarmıştım. doktorlar korunma vermediler.ve bu dış gebelikten sonra ilk reglimi 3 kasım, ikincisini 2 aralıkta gördüm. herşey yolunda gidiyordu.aralık 14 de doktorumla görüştüm ,ultrasonda herşey normaldi, gebelik öncesi gerekli bütün kan testleri tekrarlandı.hsg tavsiye edilmedi..gelgelelim 31 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım..1 ocakta sadce tuvalet kağıdına gelen pedi bile kirletmeyen leke gibi bulaşık bir sıvı gelmeye başladı.bugün hala regl olmadım.2 ocakta beta hcg 11.6,
4 ocakta 21.8 çıktı..Doktorum çok umut vermedi.ama şuan dış gebelik de diyemeyiz büyük ihtimalle kanaman başlıcak ve başlamamış bir gebelik sonlancak dedi.ama ben dış gebelikten tekrar çok korkuyorum hiç uyumuyorum yemiyorum ..çok kötü durumdayım.33 yaşındayım ve 2.dış gebelik ihtimali bir kabus gibi kapımda ..pazartesi tekrar beta hcg bakılcak..bu arada 29 günde bir regl oluyorum..tahmini yumurtlama günüm 17 aralık..son şüpheli ilişkim 22 aralık..bu arada karnımda ağrıdan ziyade bir sıcaklık artışı ve kasıklarımda hassasiyet var..lütfen bana bir fikir verin..aynı şeyleri yaşayanlar var mı? normal bir gebeliği geçtim ,dış gebelik olmasın diye her gece dualar ediyorum...uzun oldu kusuruma bakmayın ..sevgiler..

arkadaşım korkularında ve endişelerinde sonuna kada haklısın fakat dış gebelik geçirdiğin için belirtilerini biliyorsundur. sanırım aynı belirtiler yok fakat biliyorsun ki dış gebelik geçiren kişilerde tekrarlama riski yüksek maalefef bhcg değerin biraz düşük seyretmiş onu da dr yorumlayacak tabiki inşallah umutların boşa çıkmaz ve herşeyin hayırlısı..

Canım sık sık kontrole git umarım dış gebelik değildir. Sen 2 Ocakta tahlil yaptırmış ve 11.6 sonuç almışsın. gebelikle tahlil zamanın arasında 11 ve 16 gün gibi bi aralık var. Ben kendi gebeliğimden örnek veriyim ayın 5inde gebeliğim başladı ayın 18i değerim 21 di yani 13 gün sonra. Bir ihtimal ayın 22sinde hamile kalmış olabilirsin o zaman benim tarihimle senin tarihin uyuşuyor. İnşallah öyledir ve süpriz sağlıklı bir gebelik geçiriyosundur.

beklenen adet tarihimden 2 gün önce b hcg 0 çıktı şuan 2 gün geçti ama gelen giden yok
adet düzensizliğim vardı ama hiç bu kadar uzun olmazdı off ya sıkıntıdayım

bu arada hamiş olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsn

Merhaba Herkese,

Uzun zamandır sizleri takip ediyordum fakat yazmak bugune nasip oldu... Benim adetim cok gecikti. Once idrar testi yaptım negatif cıktı. Adetım gectıkten 4 gun sonra kan testi yaptırdım oda negatif!!! Bugun 6. Gunum sabah yine idrar testi yapayım dedim belki kan testinde cıkmamıstır diye sonuc yine negatif... Anlamadım? Hiç boyle olupta hamile kalan var mı? Yoksa bende kist mi var? Yardım edin nolur bana psikolojim bozuldu surekli aglıyorum bide cok hassaslaştım (((

adetin 10 gün gecikebilir ..genellikle doktorlar 10 gün bekleyin diyor..eğer gelmezse ilaçla adet gördürüyorlar..hamile değilsen ki değilsin anladığım kadarıyla ..psikolojik olarak da adet gecikiyor..denenmiş test edilmiş..
inşallah yakın zamanda hamile kalırsın arkadaşım

Son düzenleme:

Sanırım boyle bir asamada hamile olma durumum % 0 (((

Sanırım böyle bir asamada hamile olma olasılığım yuzde 0 (((

Kızlar merhaba,
Bu konu başlığı altında çok şey konuşuluyor ama şunu paylaşmak istiyorum. 8 haftalıkkken B-hcg yükselmemesi, plato seviyesine gelmesi sebebiyle kürtaj oldum. Size tavsiyem şunlar, daha sonra benim gibi üzerinden 7 ay geçmesine rağmen hala ağlamamak ve birşeyler yapsaydım keşke diye pişmanlık duymamak için lütfen bunları yapın:
1- Asla tek doktorla karar vermeyin başka güvenilir bir doktora da gidirn.
2- TSH'ınızı ölçtürün 2,5 üstünde ise düşüğe sebep olabiliyormuş.
3- Bazı durumlarda progesteron desteği verilerek gebelik devam ettirilebiliyormuş. Progesteronunuzu ölçtürün.
4- ASLA kürtaj yaptırmayın. Bırakın düşecekse kendi düşsün. Sonra gerekiyorsa düşükten sonra kürtaj yaptırın.

Allah hepimize o bebek kokusunu duymayı nasip etsin, bebeklerimize sağlık versin, hayırlı evladımız olsun kucağımızda.
Meryem suresini ve Vakıa süresini de okumanızı tavsiye ederim.

öncelikle merhaba. tavsiyelerin çok güzel ve yönlendirici.bende daha önce bir düşük atlattım ama dr um yüzünden düştü. rahim kanalımı vakumladı. ve 1.5 hafta sonra kaybettim malesef. bu tavsiyelerine eklemek istediğim bişey daha var devlette sakın bayan dr a gitmeyin. başlarından savmak için en kısa yollara başvuruyorlar. şuan ki dr um çetin bey. allah ondan razı olsun. hamileliğim olduğunu hissettiğimde henüz adetime 8 gün vardı. 6 gün kala dr a gittim değerim 4.34 çıktı. yok ama şüphen var mı dedi. kesinlikle deyince 2 gün sonra tekrar çağırdı ve sonuç 20.21 olmuş. şuan yolunda giden sağlıklı bir gebeliğim var. allah cümle isteyenlere nasip etsin inşallah.. (biraz uzattım sanırım:) )

kızlar cumu günü değerim 23tü bugun yani pazartesi 62,30 çıktı sizce normal mi

kızlar cumu günü değerim 23tü bugun yani pazartesi 62,30 çıktı sizce normal mi

Canım 3 günde çok çok düşük bi değer değil ama biraz düşüklük var. En az ikiye katlaması gerek tahlilin bu açıdan normal görünüyor ama ben kendi dahlilimi düşündüğümde biraz düşük gibi geldi. Ne kötü diyebiliyorum ne de iyi sen yine de doktorunla konuş tahlillere devam et inşallah değerlerin yükselmeye devam eder.
Bu sitedende bakalım kimlerin değeri nasılmış ordanda fikir edinebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…