Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

doğumevinde çalışan bi arkadaşım cuma günü yine kan ver dedi bakalım o zaman ne olacak. kafam çok karıştı

doğumevinde çalışan bi arkadaşım cuma günü yine kan ver dedi bakalım o zaman ne olacak. kafam çok karıştı

Canını sıkmamaya çalış moralini yüksek tut bol bol süt iç fındık fıstık ye hemen balık al pişir afiyetle ye (hamsi gibi küçük balıkları tercih et onlar daha sağlıklı büyük balıklarda civa bulunuyor bebeğe zararlı). Başlamadıysan folikasite başla. Ben gebe kalmadan başlamıştım.
Bu arada bende pukoluyum canım bizim tedavisiz hamile kalabilmemiz zaten çok güzel bişey. Benim doktorum bana çok şanslısın demişti. Sende öyle düşün hamile kalabiliyosun. İnşallah bu hamileliğin sağlıklı devam eder ama olmasa bile yine hamile kalabileceğini biliyosun artık daha umutlu olmalısın. Ben hamileliğimi öğrendiğimde ilk bunu düşünmüştüm. Belki başaramayız bu bebeği kaybedebilirim ama ben hamile kaldım yine kalabilirim diye düşünmüştüm sende öyle düşün ki daha güçlü ol...

arkadaşlar beta hcg değerim düzenli artmıyor . 91 - 156- 214 değerlerim sırayla bu şekilde . doktorum çarşamba bidaha ölçtür dedi. değerdeki artış pek iyi değil dedi. çok korkuyorum. bu durumda olan varmı ?

kızlar 5 ocakta hcg degerim 89 cıktı
7 ocakta hgc degerim 129 cıktı cok korkuyorum..
9 unda tekrar test istedi doktor
internetten baktıgıma göre 4 hafta 6. gün cıkıyor hamileligim..
önerisi olan varmı ?

kızlar cumu günü değerim 23tü bugun yani pazartesi 62,30 çıktı sizce normal mi

Tatlım bence rahat ol değerlere hiç takılma Allahın izni ile bebişin sağlıklı bir şekikde büyür. ama sen sürekli değerler nasıl diye düşünürsen bebekte etkilenir Allah muhafaza.

Tatlım bence rahat ol değerlere hiç takılma Allahın izni ile bebişin sağlıklı bir şekikde büyür. ama sen sürekli değerler nasıl diye düşünürsen bebekte etkilenir Allah muhafaza.

naserdocum saolasın verdiğin bilgiler için. evet bu bile bi umut bana demekki hamile kalabiliyorum
karapisso çok teşekkür ederim canım cuma günü iyi bi sonuç alsam hiç bi sıkıntım kalmayacak dua edin benim için lütfen

Arkadaşlar merhaba, benim sat 05 aralık,tı dün kan testi yaptırdım ve 740 çıktı. Ancak bir dr bulamadığım için yorum alamadım. Daha önce 2 kere kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum. Tabloları inceledim ama emin olamadım. Bu değer sizce iyi mi ? Benzer değerlerle bebek sahibi olan var mı? Korkumdan hamilelik çizelgesini bile ekleyemedim, sonradan üzülmeyeyim diye... Yarın yine kan verip, değerin 2 ye katlaması için dua edicem. Yorum yaparsanız çok sevinirim.

merhaba, sizi korkutmak istemem ama bu değerlerinizde kesenin büyük olasılıkla görünmesi gerekirdi...teleş yapmayın lütfen ama dış gebelik riskini gözönünde bulundurun, 10 güne bırakması pek akıllıca değil..normalin üstünde bir kanamanız ve baş dönmeniz olursa bir üniversite hastanesine gidin..bu değerde kese görünmedi kesin dış gebeliktir diye bir şey yok..dediğim gibi sizi üzmek istemiyorum..Sadece kötü birşey yaşamanızı istemem..dış gebelik hayati riski olan birşey , ayrıca tüpü patlatıp iç kanamaya sebep oluyor o zaman da kısırlık sorunları ortaya çıkıyor. sadece tedbirli olun. lütfen..

merhaba arkadaşlar
ben asılama yaptırdım ve 12.gunde 43.31 cıktı 2 gun sonrası 150 ve tekrar 2 gunsonrası 450 bu normal bı artısmı dıs gebelıkten korkuyorum

merhaba bayanlar beta hcg sonucu 10008.43 aralığıda 0.0 - 5.0 çıktı doktorum gebesin ama bi kadın doğuma git kese varmı diye baktır dedi. değeri iyimi acaba?

değerlerim 2 günde bir ölçtürdüm sırasıyla 91- 153 -214 çıktı . doktorum değerlerin artışını iyi bulmadı. bu şekilde olup sonra düzelen varmı : çok moralim bozuldu

arkadaslar benim son adet gnüm 30 kasım.31 aralık ve 02 ocak tarihlerinde idrar testi yaptım pozitif çıktı.dün kan testi yaptırdım bugün sonuçları aldım.beta hcg 14718,04 çıktı.acaba hamile miyimdir?en çok dış gebelikten korkuyorum.

benım durumum kadar tuhafı var mı acaba? Bakalım bu duruma yorum yapabilecek olan var mı? son sat 2 aralık, şu an 9 günlükadet gecikmem var..ilk 3 gün çok çok az lekem oldu bitti.2 ocak beta hcg: 11.6 , 4 ocak : 21.8, 7 ocak :17.7 ..nereye gittiğimi bilemiyorum. Dr um kanaman olcak atılacak diyor ama , ben korkuyorum.Bir dış gebelik tecrübem var..Sizce bu duruma ne denebilir.

canım allah bağışlasın pişman etmesin inşallah aklına kötü şeyler getirme. bir an önce de dr a git inşallahhh kese ve kalp atışlarının tadını çıkar:)

Bence deger iyi 5 haftaliga gore dusuk degil ayrica kimyasal gebelik olsa simdiye giderdi

Merhaba arkadaşlar benim sat 6 aralıktı, bugün 8 ocak yani adet günümü 2 gün geçti,bugün kan testi yaptırdım değer 27.9 çıktı. Düşük bir değer gibi geliyor bana sizler ne diyorsunuz?

kimyasal gebelik yaşamışsın geçmiş olsun bende 2 kere yaşadım kanamayla atarsın..

kimyasal gebelik yaşamışsın geçmiş olsun bende 2 kere yaşadım kanamayla atarsın..

teşekkür ederim ,sembas..lkanamam başladı zaten..Peki senin dr korunma verdi mi sonrasında ? Sebebi neymiş peki kimyasal gebeliğin ,korkulcak birşey mi?Benim doktorum çok ciddiye almadı bu konuyu..ben buna kimyasal gebelik bile demem ,üstünde durulacak birşey değil dedi. Peki sonrasında normal hamile kalabildin mi? Çok pardon soru yağmuruna tuttum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…