doğumevinde çalışan bi arkadaşım cuma günü yine kan ver dedi bakalım o zaman ne olacak. kafam çok karıştı
kızlar cumu günü değerim 23tü bugun yani pazartesi 62,30 çıktı sizce normal mi
Canını sıkmamaya çalış moralini yüksek tut bol bol süt iç fındık fıstık ye hemen balık al pişir afiyetle ye (hamsi gibi küçük balıkları tercih et onlar daha sağlıklı büyük balıklarda civa bulunuyor bebeğe zararlı). Başlamadıysan folikasite başla. Ben gebe kalmadan başlamıştım.
Bu arada bende pukoluyum canım bizim tedavisiz hamile kalabilmemiz zaten çok güzel bişey. Benim doktorum bana çok şanslısın demişti. Sende öyle düşün hamile kalabiliyosun. İnşallah bu hamileliğin sağlıklı devam eder ama olmasa bile yine hamile kalabileceğini biliyosun artık daha umutlu olmalısın. Ben hamileliğimi öğrendiğimde ilk bunu düşünmüştüm. Belki başaramayız bu bebeği kaybedebilirim ama ben hamile kaldım yine kalabilirim diye düşünmüştüm sende öyle düşün ki daha güçlü ol...
Tatlım bence rahat ol değerlere hiç takılma Allahın izni ile bebişin sağlıklı bir şekikde büyür. ama sen sürekli değerler nasıl diye düşünürsen bebekte etkilenir Allah muhafaza.
mrb arkadaşlar kanda hcg değerim 4203 çıktı çarşamba günü dünde dr a gittim usg için ama dr kese görünmüyo dedi sağlıklı bi gebelik yok gibi sankı dedi yada daha çok ufak oldugu için görunmuyo olabılır 10 gun sonra yıne gel dedi şimdi benim hcg degerime göre ben ne kadarlık hamıleyım ve kese ne zaman görunurr moralim çok bozuldu
merhaba arkadaşlar
ben asılama yaptırdım ve 12.gunde 43.31 cıktı 2 gun sonrası 150 ve tekrar 2 gunsonrası 450 bu normal bı artısmı dıs gebelıkten korkuyorum
arkadaslar benim son adet gnüm 30 kasım.31 aralık ve 02 ocak tarihlerinde idrar testi yaptım pozitif çıktı.dün kan testi yaptırdım bugün sonuçları aldım.beta hcg 14718,04 çıktı.acaba hamile miyimdir?en çok dış gebelikten korkuyorum.
Arkadaşlar merhaba, benim sat 05 aralık,tı dün kan testi yaptırdım ve 740 çıktı. Ancak bir dr bulamadığım için yorum alamadım. Daha önce 2 kere kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum. Tabloları inceledim ama emin olamadım. Bu değer sizce iyi mi ? Benzer değerlerle bebek sahibi olan var mı? Korkumdan hamilelik çizelgesini bile ekleyemedim, sonradan üzülmeyeyim diye... Yarın yine kan verip, değerin 2 ye katlaması için dua edicem. Yorum yaparsanız çok sevinirim.
benım durumum kadar tuhafı var mı acaba? Bakalım bu duruma yorum yapabilecek olan var mı? son sat 2 aralık, şu an 9 günlükadet gecikmem var..ilk 3 gün çok çok az lekem oldu bitti.2 ocak beta hcg: 11.6 , 4 ocak : 21.8, 7 ocak :17.7 ..nereye gittiğimi bilemiyorum. Dr um kanaman olcak atılacak diyor ama , ben korkuyorum.Bir dış gebelik tecrübem var..Sizce bu duruma ne denebilir.
kimyasal gebelik yaşamışsın geçmiş olsun bende 2 kere yaşadım kanamayla atarsın..
merhabalar bugun benım adet gunumdu ama hala olmadım yarın kan tahlılı yaptırsam cıkarmı sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?