Merhaba arkadaşlar benim sat 6 aralıktı, bugün 8 ocak yani adet günümü 2 gün geçti,bugün kan testi yaptırdım değer 27.9 çıktı. Düşük bir değer gibi geliyor bana sizler ne diyorsunuz?
gayet normal görünüyor, artışlar katlanarak gidiyor..dış gebeliği aklınıza getirmeyin bence...
kızlar adetime 7 gün var kan sonucuma baktırdım 1.25 cıktı.doktor cıkmZ ama yınede yapalım dedi.malesef cıkmadı.ama bnm göğüslerimde agrı ve damarlanmalr var..kasık ve bel agrım sürüo hala.yumurtlama günümden 8 9 gun falan olsa cıkarmıydı..lütfen cevap yazarsanız sevınrım
kızlar 5 ocakta hcg degerim 89 cıktı
7 ocakta hgc degerim 129 cıktı cok korkuyorum..
9 unda tekrar test istedi doktor
internetten baktıgıma göre 4 hafta 6. gün cıkıyor hamileligim..
önerisi olan varmı ?
kızlar adetime 7 gün var kan sonucuma baktırdım 1.25 cıktı.doktor cıkmZ ama yınede yapalım dedi.malesef cıkmadı.ama bnm göğüslerimde agrı ve damarlanmalr var..kasık ve bel agrım sürüo hala.yumurtlama günümden 8 9 gun falan olsa cıkarmıydı..lütfen cevap yazarsanız sevınrım
cnm bn yumurtlama testinde pozitifi ayın 3ünde gördüm.7gün geçmiş ozaman.12 gun sonra cikti benim yumurtlamadan
aaa canım senı tanıdım ıyıyım cok şükür.bnde öle tahmın ettım bakalım hayırlıısıCanım, nasılsın?
Adetine 7 gün varken çıkmaması çok normal. Daha yerleşiyordur çok erken.Geç döllenme olmasa bile adetinden 3 gün önce falan ancak çıkar.
arkadaşlar merhaba beta hcg değerlerim ayın 8inde 30 10unda 43 çıktı doktora gttim doktor baktı dış gebelik yok bana göre normal gebelik dedi haftaya keseni görürüz diye düşünüyorum dedi.geç döllenmiş olblr dedi.tüplerde dış gebelik yok dedi.değerleri benm gibi az artıp sonradan yükselen varmı en son adet 6 aralık
iyi akşamlar. ben de hamilelikten şüpheleniyorum ama sadece bi şüphe olabilir:) hamile kalmak içn bi amacım olmadı ama adetim bugünle 6 gün gecikti 4.günde kan tahlili yaptırdım ama beta hcg 1.01 çıktı yani negatif fakat hala adet görmedim sizce sadece bi gecikme mi yoksa idrar testi yaptırayım mı?(idrar testi yapmadan kan tahlili yapmıştım) hamile olma ihtimalim var mı yoksa kan tahlili kesinlikle doğru mudur?
ben aynı durumdayım canım ilk değerin 23 çıktı iki gün sonra 62 çıktı cuma günü yine kan vereceğim. sen ne durumdasın şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?