benım durumum kadar tuhafı var mı acaba? Bakalım bu duruma yorum yapabilecek olan var mı? son sat 2 aralık, şu an 9 günlükadet gecikmem var..ilk 3 gün çok çok az lekem oldu bitti.2 ocak beta hcg: 11.6 , 4 ocak : 21.8, 7 ocak :17.7 ..nereye gittiğimi bilemiyorum. Dr um kanaman olcak atılacak diyor ama , ben korkuyorum.Bir dış gebelik tecrübem var..Sizce bu duruma ne denebilir.
benım durumum kadar tuhafı var mı acaba? Bakalım bu duruma yorum yapabilecek olan var mı? son sat 2 aralık, şu an 9 günlükadet gecikmem var..ilk 3 gün çok çok az lekem oldu bitti.2 ocak beta hcg: 11.6 , 4 ocak : 21.8, 7 ocak :17.7 ..nereye gittiğimi bilemiyorum. Dr um kanaman olcak atılacak diyor ama , ben korkuyorum.Bir dış gebelik tecrübem var..Sizce bu duruma ne denebilir.
hanımlar benim hcg 7.60 çıktı testlerde pembe iki çizgi çıkıyor doktor daha çok yeni birkeçgün sonra tekrar gel dedi sizce değerim normalmi
cvp yazın beğenmeyin hatunlarDDD
cvp yazın beğenmeyin hatunlarDDD
burdan daha çabuk yazılıyoo bebiişş bak beta değeri normalde hamilelik yoksa yükselmez en fazla 1 e yükselir dr. da söylemiş zaten var ama daha çok yeni diye
2 gün daha dişini sık görecen..
benim en son düşüğümde kanama başlayınca dr. kan değerlerime baktı ilk gittiğimde 5bin civarındaydı düşük yaptım tekrar baktılar 1 gün içinde sıfıra düşmüştü yani relaxxxxxx hamişlik olmasa en başta idrar testi göstermezdi
Bn en son 17 aralikta regl oldm kan tahlilimde 27 hgc cikti doktor dusk bi deger vucut atabilir AMA hamilelik girunuyo kesin bisey soyleyemem dedi sizce durumum nedir
Cnm reglin gelmden mi yaptirdin tahlili.kacinci günündü?5ten yukari gebelik olusuyor demekmis.ama yaptirdigin gun de onemli.ben de yaptirdim sonuc 20 cikti.reglim 2 gun gecmisti.bugun yine kan verdim bakalim.sonra doktoruma gidicem.iu gun sonra tekrarlat cnm.bakalim katlanarak artmasi gerekiyormus degerin.
çarşamba kan testine 358 çıktı 2 gün sonra özelde 795 çıktı aynı gün devlette 687 çıktı her iki doktorda normal dedi normal mi
hayırlı akşamlar kızlar beklenen adet tarihim 12 siydi adetim 3 gün gecikti dün yani 2 gün geçmişken idrar test yaptım çıkmadı bugün tekrar yaptım 2.çizgi gözle görülecek kadar belirdi hemen belirmedi ama 10 15 dk sonra koyu kırmızı değil çok açık ama gözle görülüyo bayaa içim içimi yiyo 3,5 senelik evliyim geçen yıl bebeğim karnımda öldü ve kürtaj oldum 1 seneyi geçti ve ilk bebeğim olucak eğer varsa sizce benm durumum nedir bilgisi olan yazabilir mi acaba çok rica ediyorum kızlar
Canım ben 13 aralıkta adet oldum. 10 ocakta idrar testi yaptım çok ama çok silik bir çizgi çıktı. 11 ocakta kanda 18.64 çıktı. Yani yarın kan testi yap derim. Bence gebesin. İnşallah güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin. Asıl iş gebe kaldıktan sonraymış malesef....
Canım ben 13 aralıkta adet oldum. 10 ocakta idrar testi yaptım çok ama çok silik bir çizgi çıktı. 11 ocakta kanda 18.64 çıktı. Yani yarın kan testi yap derim. Bence gebesin. İnşallah güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin. Asıl iş gebe kaldıktan sonraymış malesef....
Bir üstteki mesajımda yazdım canım. 18,64-/ 59,94-/ 87,18 değerlerim. Sonuncu bugün yapıldı. Ne yazıkki son değer bir buçuk kat arttı
hayırlı akşamlar kızlar beklenen adet tarihim 12 siydi adetim 3 gün gecikti dün yani 2 gün geçmişken idrar test yaptım çıkmadı bugün tekrar yaptım 2.çizgi gözle görülecek kadar belirdi hemen belirmedi ama 10 15 dk sonra koyu kırmızı değil çok açık ama gözle görülüyo bayaa içim içimi yiyo 3,5 senelik evliyim geçen yıl bebeğim karnımda öldü ve kürtaj oldum 1 seneyi geçti ve ilk bebeğim olucak eğer varsa sizce benm durumum nedir bilgisi olan yazabilir mi acaba çok rica ediyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?