Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kimyasal gebeliktir o zaman, tutunamamıştır ve kanamayla düşecektir...

ben de aynı durumu yaşadım arkadaşım.dış gebelik dedi doktorum.kasım 14te testte pozitifi gördüm değer 38le başladı 140a kadar çıktı kanamayla atıldı vücuttan ocak ayında ancak sona erdi benim durumum ama biraz uzun sürdü:)sürekli kan takibi ve ultrason yapıldı.değerin 5in altına düşmesi gerekiyomuş onu bekledik ve sonunda çok şükür ki bitti.bence korkmana gerek yok değer düşmeye başlamış bile sen de.kendiliğinden sonlanacaktır

hanımlar benim hcg 7.60 çıktı testlerde pembe iki çizgi çıkıyor doktor daha çok yeni birkeçgün sonra tekrar gel dedi sizce değerim normalmi

hanımlar benim hcg 7.60 çıktı testlerde pembe iki çizgi çıkıyor doktor daha çok yeni birkeçgün sonra tekrar gel dedi sizce değerim normalmi

Cnm reglin gelmden mi yaptirdin tahlili.kacinci günündü?5ten yukari gebelik olusuyor demekmis.ama yaptirdigin gun de onemli.ben de yaptirdim sonuc 20 cikti.reglim 2 gun gecmisti.bugun yine kan verdim bakalim.sonra doktoruma gidicem.iu gun sonra tekrarlat cnm.bakalim katlanarak artmasi gerekiyormus degerin.

cvp yazın beğenmeyin hatunlarDDD

burdan daha çabuk yazılıyoo bebiişş bak beta değeri normalde hamilelik yoksa yükselmez en fazla 1 e yükselir dr. da söylemiş zaten var ama daha çok yeni diye
2 gün daha dişini sık görecen..
benim en son düşüğümde kanama başlayınca dr. kan değerlerime baktı ilk gittiğimde 5bin civarındaydı düşük yaptım tekrar baktılar 1 gün içinde sıfıra düşmüştü yani relaxxxxxx hamişlik olmasa en başta idrar testi göstermezdi

mersi yavrum içim rahatladı vallahi oy kuzum heyecan bastıD dükkanda kenki kendime güler oldumDD

Bn en son 17 aralikta regl oldm kan tahlilimde 27 hgc cikti doktor dusk bi deger vucut atabilir AMA hamilelik girunuyo kesin bisey soyleyemem dedi sizce durumum nedir

merhaba inşallah vardır bebişin ama geçen ay idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen doktora gittim kan test, yaptırdım değerim çok yüksek çıktı hamilelik var dedi doktor 3 gün sonra değerim 56 ya düştü yani kimyasal gebelik yaşadım adet kanamasıyla attım gebeliği

canım benim daha 6 gun var ama ben sabırsızlandım ewde test yaotım negatıf cıktı bırkac gun sonra tekrar yaptım pozıtıf cıktı ve kan testi yaptırdım 7.60 cıktı ve ıkı gun sonra tekrar yaptırcamD

çarşamba kan testine 358 çıktı 2 gün sonra özelde 795 çıktı aynı gün devlette 687 çıktı her iki doktorda normal dedi normal mi

canım bebeğin hayırlı olsun beni hatırlarsın aynı şekilde ilk gebeliğimiz sonlanmıştı ve bende süpriz bi şekilde tekar hamileyim sağlıka giderse eylulde doğcak ama ben doktora gitmeye bile korkuyorum idrar testi pozitif çıktı henuz kuçuk daha hesplarıma göre inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız

hayırlı akşamlar kızlar beklenen adet tarihim 12 siydi adetim 3 gün gecikti dün yani 2 gün geçmişken idrar test yaptım çıkmadı bugün tekrar yaptım 2.çizgi gözle görülecek kadar belirdi hemen belirmedi ama 10 15 dk sonra koyu kırmızı değil çok açık ama gözle görülüyo bayaa içim içimi yiyo 3,5 senelik evliyim geçen yıl bebeğim karnımda öldü ve kürtaj oldum 1 seneyi geçti ve ilk bebeğim olucak eğer varsa sizce benm durumum nedir bilgisi olan yazabilir mi acaba çok rica ediyorum kızlar

11 ocak 18,64
13 ocak 59,94
15 ocak 87,18

sat 13 aralık. İkinci testte 3 kat artmıştı. Fakat bugün çok üzgünüm. Bir umudum var, hastanede cihaz bozuldu bugün. Hani belki bir yanlışlık olabilir mi diyorum( Doktora göstermedim daha ama testten önce 100 olsa tamamdır demişti. Kan aldırmaktan ellerim ve kollarım mosmor artık(

Canım ben 13 aralıkta adet oldum. 10 ocakta idrar testi yaptım çok ama çok silik bir çizgi çıktı. 11 ocakta kanda 18.64 çıktı. Yani yarın kan testi yap derim. Bence gebesin. İnşallah güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin. Asıl iş gebe kaldıktan sonraymış malesef....

teşekkür ederm cvp verdiğin için inşallah dediğin gibi hamileyimdir tabi her şeyden önce hayırsıyla sağlıkla inşallah senn de bebeğini sağlıkla kucağına da alırsn

selam cnm..bende 16 aralıkta oldum..13 ocakta kan testim 20.54 çıktı.29. günüm dü...sen doktora gittin mi?hcg değerine tekrar baktırdın mı?

Bir üstteki mesajımda yazdım canım. 18,64-/ 59,94-/ 87,18 değerlerim. Sonuncu bugün yapıldı. Ne yazıkki son değer bir buçuk kat arttı

Bir üstteki mesajımda yazdım canım. 18,64-/ 59,94-/ 87,18 değerlerim. Sonuncu bugün yapıldı. Ne yazıkki son değer bir buçuk kat arttı

Cok pardon görmemisim bir onceki mesajini.bede tedirginin yukselecekmi degerim diye.ama cnm artis var sende.doktoruna sor hemen.herkesdr farklilik gosterir diyorlar.hakkinizda hayirlisi cnm.sen benden 3 gun ondesin.insallah saglikli bireir hamis oluruz.onumuzdeki aylari beraber atlatiruz.

gözün aydın canım allahım sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin, benden fazla gebelik testi yapan yoktur diyebilirim
her adetime 3-5 gün kala bi dünya test yapıyodumm
çok şükür 3. hamileliğim ama ilk bebeğim olacak, sabah aç karnına ilk idrarınla yap ve ilk 15 dk içinde beliriyosa çizgi ,doğru olan o dur..
silik bile olsa pozitif olarak algılanıyo büyük ihtimal vardır, ama en doğrusu kan testi bence bi koşu git kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…