Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım msjin icin teşekkürler hilesin desi doktor 4 haftalık Allah herkese nasip etsinnn aminNn
Sadece sag kasığımda sürekli sancı var doktor olabilir demişti ama çok rahatsız ediyo

Canım msjin icin teşekkürler hamilesin dedi doktor 4 haftalık Allah herkese nasip etsinnn aminNn
Sadece sag kasığımda sürekli sancı var doktor olabilir demişti ama çok rahatsız ediyo

benim sat 6 aralık
beta hcg değerlerim de
8 ocak 27.9
14 ocak 456
16 ocak 1015
ve dr bu değerleri normal bulmuyor düşük buluyor,kese de gözükmedi,
10 gün adet gecikmesine göre düşük bir değer diyor,anlamadım gitti
bilgileriniz doğrultusunda yorum yaparsanız seviniriim...

Bn en son 17 aralikta regl oldm kan tahlilimde 27 hgc cikti doktor dusk bi deger vucut atabilir AMA hamilelik girunuyo kesin bisey soyleyemem dedi sizce durumum nedir

benim de 17 aralık en son adetim bugün yaptırdığım tahlilde 80 çıktı ama 2 gün sonra tekrarlanacak 2 kat artması lazım...

Rabbim inşaallah sağlıklı olmamızı nasip eder... bebeklerimizin de bizim de sen ne zaman tahlil yaptırdın?

cnım değerlerin gayet güzel katlanmış hiçç canını sıkma.. bu doktorlar neden böyle bilinçsiz konuşuyolar anlamış değilim
geç döllenme olmuş canım senin bebişin :)) değerin 1500'ü geçtikten sonra ultrasonda gözükür kesen canım.. bence doktorunu değiştir hemen
sakın sıkma canını ve hep güzel düşün allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim yorumun için inşallah öyledir,bana da değerlerin artışı iyi geliyor ama keseyi göremediğimiz için tedirginlik duyuyorum.Bir de bundan önce de bir düşük yaptım bir de 4 aylıkken bebeğim karnımda ölmüştü.Bu 3. gebeliğim olacak,inşallah her şey yolundadır...

değerlerin çok güzel sen merak etme canım kese zaten 1500'ün altındayken gözükmez.. inşallah kavuşursun meleğine canım güzel düşün güzel olsun .. bende bi bebeğimi kaybettim dış gebelik geçirdim cnm bu ay aşılama yaptırıcam banada dua et olurmu hamilelerin duası kabul olur

inşallah kavuşurum canım...Geçmiş olsun...Tabi ki ederim, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese versin inşallah...

kızlar benmde adetimden 4 gün çnce kahve rengi akıntım geldi adet oluyorum sandım ve 5 gndr kanamam hiç gelmedi idrar testi yaptım evde pozitif çıktı eşime söledm verdiği tepki şu testi nerden aldın ne zaman aldalan falan dedi kı<dm kırdım testi bugnde doktora gtdm ona sölemedm kesem gözükmedi kan tahiimde 926.6 değer çıktı bunuda bi heycanla söledm neden habermm yok ben sana bekle sabret demiştm dedi hevesim heycanım kursağmda kaldı çocuğumuz olsn istio ama tapkisine sinrlendmm:::::::::yarn yne kontrole gtcem dktor gebesin demesni bekliyorum:)

banada cvp ltf pregnyl iğneesinden kaç gün sonra kan tahlili yaptırabilirim

merhaba bayanlar. ben gecen sefer sizinle asagidaki konunu paylasdim

merhaba hanimlar.lutfen benim hikayemi sona kadar okuyup da yardim edin...
ben 3 aydi evliyim. 3. ayima daha yeni girmisim ve bu ay hamile oldugumdan subheleniyorum. oncelikle onu soyluyeyim ki bende adet gecikmesi oluyor 9gun falan. son adetim 6 aralik oldu. bu aydaki adetime 3 gun kala ilk once pembemsil, sonra da kahverengi lekelenme oldu. ilk once adet sandim. oysa adet oldugumdan beri hep gecikmeler olur. arasdirdim. yerlesme kanamasi yazilmisdi. bekledim. 3 gunden sonra hic bir sey olmadi. test yapdim negatif cikdi. bu ayin 10u kan testi yaptirdim sonuc 0,629 cikdi. simdi anlamiyorum hamile olma ihtimalim var mi?

ve bana hamile olmadigim soylendi. yukardaki olaydan 5 gun sonra yani bu gun idrar testi yaptirdim 2. cizgi cok zor gozukuyo, baksan anlamazsin oldugunu ama dikkatlice baksan gorunur. oyle yani ama goruyorum. var anlamadim simdi ne bu?

Kan tahliline gore hamile diilsin

Merhabalar, yillardir ayni adet oncesi sendromlari (damla damla kan pesinden kahverengi lekeler 3- 4 gun sonrasinda da muhtesem agrili sokulme- ki bu ay son durum gerceklesmedi! ) yasiyorum.Bu ay bu senromlara inanilmaz bir kasinti eklendi bende belirtilere gore gebelik beklemedigim icin o sirada da yurtdisi gorevde oldugumdan yanimda bulunan flukon tablet ve gynolomeksin fitilden birer doz kullandim. Beklenen adet gelmedi ama kiremit rengi icinde mantarimsi goruntuler olan bol kivamli akinti gelmeye basladi zorlukla gebelik testi buldum sonuc pozitif cikti. Birkacgun icinde dondum ve hemen dr a gittim SAT a gore 4 hafta 5 gunluk hamileyim ultrasonda kese gorulmedi kan da olmasi gereken sureden az ama gebelik pozitif cikti deger 456.7. 2 gun sonra tekrar bakilacak kana bir hafta sonrada ultrason. Acikcasi dis gebelik gibi bi durum yasamaktan korkuyorum yada kullandigim ilaclar olusumu yok mu etti. Kafam karmakarisik.. Benimle ayni durumu yasayaniniz var mi? Tesekkurler simdiden..

18 ocakta 2415 olmuş ama kese hala yok...(

kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizi yeni üye oldum çok güzel bi forum sayfa...
size bi sorum olacak yardımcı olursanız cok sevınırım...

benım son addet tarıhım 16 ocak 25 26 günde bi adet olan birisiyim düzenlidir adetlerım...
adetıme 13 gün kala kanda bhcg testi yaptırdım ama sonuc 0,21 yanı yok negatif..
acaba erken mı yaptırdım ki ://

Cnm adete 13 gun kala anca yenı yumurtlama olmuştur ki
Sen neden bu kadar erken baktırdın daha döllenme bile yeni olmuş belki tutunma olmamıştır daha
Adete bır ıkı gun kala ancak cıkar.

Cnm adete 13 gun kala anca yenı yumurtlama olmuştur ki
Sen neden bu kadar erken baktırdın daha döllenme bile yeni olmuş belki tutunma olmamıştır daha
Adete bır ıkı gun kala ancak cıkar.

evet haklısın dayanamadım yaptırdım=) burda okumustm ilişkiden üç gün sonra yaptırmış birisi 32 çıkmış bende ona istinaden gittim yaptrdm=)
tühh gitti 60 liram boşunaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…