selam kızlar...ben 13 ocakta bhcg yaptırdım 20 çıktı..15 ocakta 30..16 ocakta 29 çıktı..hepsinin arası 36 saat..zaten ilk 20 de şüphelenmiştim reglimden 1-2 gün geçmiş olması gerek.daha yüksek olmalıydı ama geç yumurtladım ondan belki dedim.sonra değer katlanmayınca dedim bunda bi sorun var..dr umla mesajlaştım cuma gittim..duyacağım herşeye hazırlıklıydım zaten..muayene de oldum tabi bu değerlerle zaten bişey görünmüyor..şu an iki ihtimal var ya dış gebelik geçiriyorum ya da kimyasal gebelik..reglim geçeli 8. gün..bugün tekrar bhcg yaptırıcam..değer düşüyorsa kimyasalla düşük yapmış olucam..ama düşmüyorsa renkli ultrasonla bakılacak dış gebelik araştırılacak..eğer dış gebelikse kanser hastalarının kullandığı bir iğne yapılıyomuş ve bhcg düşürülüp kanama başlıyomuş..tüpler vs zarara görmeden kurtulma şansı var yani..
aman diyim bhcg değerlerinize dikkat edin..bence doktora gitmeden önce muhakkak iki kere iki gün arayla yaptırın ki ne olduğu daha çabuk anlaşılıyor..sevgilerrr
canım ebnim değerlerimde az artıyor ama senin 30 dan 29 a bi düşüşte olmuş sanırım benmde 30 la başladı şuan en son 350 lere kadar şıkmıştı ama ben ne yaşadığımı bilmiyorum doktorum normal geç döllenmeden şüpheleniyor hafta içi keseyi görmeye gideceğim.ama tabiii hala dış gebe ihtimalim var kimyasal ihtimalim yok çünkü artıyor düşüş yok...senin herhangi bir ağrın varmı ???birde kızlar YOKMU DEĞERLERİ TAM YE KATLAMAYIM 1,5 KATINA ÇIKIPTA GEBELİĞİ DEVAM EDEN???
cnm 30 başka kurumda yaptırdığımdaçıktı..yani düşüş var mı emin değiliz..fakat benim az önce pembe bir akıntı geldi..acaba düştü de regl mi başlayacak bilmiyorm:26:
cnm dikkat ed dış gebelikte çok fazla kasık ve bel ağrısı olur dedi doktorum öyle bi ağrıda hemen acile gitmek gerek..
ben internette bi yerde okumuştum1,5 katına da normal diyordu ama sen hafta içi git bakalım kese görünecekmi..tabi anca alttan ultrasonda görür heralde..değerin kaç oldu acaba?inşallah yükseliyordur cnm..ihmal etme ne gelirse Allahtan..önemli olan erken teşhis ve tedavi
canım benm bel ağrım falan yok çok şüükür hiç ağrım olmadı sadece biraz kasık ağrım var ama hafif yani doktorum artık beta hcg yaptırma dedi zaten sağlıklı bir gebelik ise haftaya muhtemelen keseyi göreceğimizi düşünüyor.senin ki eğer sağlıklı bir gebelik değilsede inşallah dış gebelik değil kimyasaldır ben kendim içinde öyle dua ediyorum allahım diyorum bana nasip et kucağımızaalalım ama hayırlısı değilsede dış gebelik olmasın die dua ediyorum ...çünkü daha zor sonuçta.bence seninkide belki normal olabilir yni herkesin bünyes ibir olmyor bir bakarsın bir mucize olur bebişin bırakmaz belki canım ya.inşallah güzel şeyler olur ben bir düşük yaşadım ve bu bebeği artık çok istiyorum durumundan beni haberdar edersen çok sevinirim çünkü olumlu haberler alınca umut oluyor banada:)bu arada kanama her hamilelikte oluyor az az ama parça şeklinde ve şiddetliyse tehlikeliymiş ama bence doktoruna danış yinede
kızlar aranızda yeniyim,beklenen adet tarihim 21 ocak yani daha 1 gün var ama benim sağ kasığımda batma ve ağrı var belim de ağrıyor hatta bacağıma bile vuruyor ağrısı çok hafif de bulantı oluyor arasıra bnde merak ettim ve 1 gün kala idrar testi yaptım çok silik çıktı 2.cizgi sonra betahcg yaptırdım değer 8.03 çıktı normalde yrn ya da yarından sonra hastalanmam lazım ama adet eblitilerim de var adet olurken kasıklarım da hiç batma olmazdı daha önce, cuma günü uçağım var tatil nedeniyle memlekete gidiyoruz,ben ne yapmalıyım,lütfen yardım
5 in üzeri pozitif sayılıyor ama çok erken yapmışsınız doktorunuza danışın ama değerlerin yüksemesi gerekir daha bu değerle kese görünmez adetinizin geçmesini bekleyn ve bu areada bence ağır falan kaldırmayın dikkatli olun
öyle bi yerde öğretmenimki burda doktor bulmak problem 5 gün sonra uçakla memlekete gidiyorum olmazsa orda doktora gidicem burda betahcg yi acilde yaptırdım ordaki hemşirelerde kesin bişi söyleyemeyiz dedi..artık rabbim korusun varsa eğer bi durum uçağa binmek bi sorun yaratmaz heralde..
kızlar aranızda yeniyim,beklenen adet tarihim 21 ocak yani daha 1 gün var ama benim sağ kasığımda batma ve ağrı var belim de ağrıyor hatta bacağıma bile vuruyor ağrısı çok hafif de bulantı oluyor arasıra bnde merak ettim ve 1 gün kala idrar testi yaptım çok silik çıktı 2.cizgi sonra betahcg yaptırdım değer 8.03 çıktı normalde yrn ya da yarından sonra hastalanmam lazım ama adet eblitilerim de var adet olurken kasıklarım da hiç batma olmazdı daha önce, cuma günü uçağım var tatil nedeniyle memlekete gidiyoruz,ben ne yapmalıyım,lütfen yardım
Cok erken yapmışsınız
Bizim gelinimizin adetten 5 gun sonra filan 5 çıkmıştı ama o gec döllenme imis
canım biraz geç bi cvp olacak ama yeni gördümyazını.. çatlatma iğnesinden sonra 14. günde kan tahlili yaptırabilirsin cnm.. daha erken yaptırma çünkü iğnenin etkisiyle pozitif çıkar sonucun.. bekle 14. gününde yaptır testini.. hayırlısı olsun inş.banada cvp ltf pregnyl iğneesinden kaç gün sonra kan tahlili yaptırabilirim
18 ocakta 2415 olmuş ama kese hala yok...(
kızlar sonucu aldım eve bıle geldım.. şansıma erkenden çıkmış sonuçlarr..
ama doktorr gelmemiş öğleden sonraa.. ebnde sonuçları eczacıya sordum .. bu sonuca göre negatif dedi.. birde siz bakın arkadaşlar yaa
0.94 bu negatıf demek mi
evt arkadasim negatif demek adetine ne kadar var yada kac gun gecti ki? belki gec dollenmede olablr.. bnmde 10gun kala 1.9 cikti ama halen umitliym:)
CANIM ADETİME 12 GÜN VARDI....bakalım adet olmazsam eger bir daha yaptırıcam.. kan testını aslında şüphelerim arttıgı için yaptırdım..adetıme 13-14 gun vardı çıkmayacagını bıle bıle yaptım idrar testını.. ikinci çizgiyi görünce şok oldum.. ondan yaptırdım..ama yokmuşş..ilerde bu sayı yükselırmı bılmyıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?