- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
Arkadaslar
Adete 12 13 gun kala zaten ancak yumurtlama olmus ve döllenme olmuştur kan testi neden yaptırıyorsunuz ben anlamadım bosuna stres oluyorsunuz varsa bile çıkmaz ki
Tup bebekte bile oluşmuş döllemis embriyo verildikten en erken 8. 9. Gun test yapıyorlar
evt cnm sende benm gibi erken yaptrmissin.. bende 13 kala yaptrdm 0.21 cikti 10 gun kala da 1.9... ins hayrlisiyla olr umarm yukselmistr degerlerimiz.. testin sonucunu burayada yazarsan sevinirim)
ben bir soru daha sorcaktım
hanı hamıle olanlar anlarr...bebegın anne karnındakı ilk kıpraşmaları oluryaa tam hissedilenn..
hah bende de tamm o varr bir anlam veremıyorum .. kafayı mı yedım acaba ıyıcee
ben bir soru daha sorcaktım
hanı hamıle olanlar anlarr...bebegın anne karnındakı ilk kıpraşmaları oluryaa tam hissedilenn..
hah bende de tamm o varr bir anlam veremıyorum .. kafayı mı yedım acaba ıyıcee
cnm daha once bi gebelik gecirdim kurtajla sonclanmisti 9 haftalikdi.. ama o zaman seyreme oluyodu sanki kipirdama degl de degisik bisey oluodu bide asiri uyku haliyle cok eksi yiyordum sabah kalkinca ilk isim limon yemekdi:) karnimda sertti baya
aynısını yaşıyorum ..eşki dışındaa :26::26:
Arkadaslar
Adete 12 13 gun kala zaten ancak yumurtlama olmus ve döllenme olmuştur kan testi neden yaptırıyorsunuz ben anlamadım bosuna stres oluyorsunuz varsa bile çıkmaz ki
Tup bebekte bile oluşmuş döllemis embriyo verildikten en erken 8. 9. Gun test yapıyorlar
inşallah bebişdir cnm
Rabbim kımseyı kararsızlıkla sınamasın.. nasıl bir duygudur çözemedım..
sevıneyımm mı üzüleyımmı.. hayırlııs ama su adet günümde gelmek bilmiyooo
bilgisi olanlar yardım
bta hcg 2523.11
dün kesede göründü
4,5uk haftalık dedi doktor
hcg değerim nasıl sizce bilgilendirin beni ilk gebeliğim yüksekmi düşükmü değerim çok merak ediyorm
bence gayet guzel hayirli olsun Allah saglikli sihhatli almayi nasip etsin kucagina)
bilgisi olanlar yardım
bta hcg 2523.11
dün kesede göründü
4,5uk haftalık dedi doktor
hcg değerim nasıl sizce bilgilendirin beni ilk gebeliğim yüksekmi düşükmü değerim çok merak ediyorm
slm cnm.kaç gün geçti adetin bu sonuçta.benim 1 gün geçmişti 413 çıkmıştı.ertesi günü tahminen 650 lerdeykende 4 boyutlu ultrasonda keseyi görmüştük.herkeste değişir tabi.ikiz gebelikte falan yüksek çıkıyo
kızlar lütfedn banada yardımcı olun. adetim 15 gün gecikti 3. günü kan testi 0.100 çıkmıştı 2 gün önce yine yaptırdım bu sefer 2 çıktı hala adet olamadım ayrıca şeffaf bi akıntım var yumurtlama zamanında olan akıntı gibi sizce hala ümitlenmelimiyim?
kızlar aranızda yeniyim,beklenen adet tarihim 21 ocak yani daha 1 gün var ama benim sağ kasığımda batma ve ağrı var belim de ağrıyor hatta bacağıma bile vuruyor ağrısı çok hafif de bulantı oluyor arasıra bnde merak ettim ve 1 gün kala idrar testi yaptım çok silik çıktı 2.cizgi sonra betahcg yaptırdım değer 8.03 çıktı normalde yrn ya da yarından sonra hastalanmam lazım ama adet eblitilerim de var adet olurken kasıklarım da hiç batma olmazdı daha önce, cuma günü uçağım var tatil nedeniyle memlekete gidiyoruz,ben ne yapmalıyım,lütfen yardım
benim adetim her zaman sarkmadan aynı gün olur hatta her gece uyurken adet oluyorum.her ayın 23de oluyorum.bugun ayın 25i hamile olabilirmiyim. yada kan testi yapsam sonuç alabilirmiyim arkadaşlar çünkü çok sabırsızım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?