Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

çok haklısın ama ahh şu merakk yokmuu

evt cnm sende benm gibi erken yaptrmissin.. bende 13 kala yaptrdm 0.21 cikti 10 gun kala da 1.9... ins hayrlisiyla olr umarm yukselmistr degerlerimiz.. testin sonucunu burayada yazarsan sevinirim )

canım benım aynı aslında üstelik senın 0.21 çıkmış benımde 0.94 vallahı hayırlısı yaa adet gunume kadar hıccc bişey yapmıcam.. meraktan cıldırıp oturucamm sadecee

off vallahı yaaa belirsizlik ne kötü bişeee

ben bir soru daha sorcaktım

hanı hamıle olanlar anlarr...bebegın anne karnındakı ilk kıpraşmaları oluryaa tam hissedilenn..

hah bende de tamm o varr bir anlam veremıyorum .. kafayı mı yedım acaba ıyıcee

Son düzenleme:

ilk kıpraşmalar 3,5 aya anca hissedilir canım.bende bir iki katkıda bulunayım.adetime 4 gün kala yaptırdığım beta hcg 25 adet günümü bir gün geçinceki ise 413 çıkmıştı.idrardada netti adet günümde.en önemli erken belirti göğüsler bence acıyo dokununca bide uyku hali.yorgunluk hissi oluyo.

cnm daha once bi gebelik gecirdim kurtajla sonclanmisti 9 haftalikdi.. ama o zaman seyreme oluyodu sanki kipirdama degl de degisik bisey oluodu bide asiri uyku haliyle cok eksi yiyordum sabah kalkinca ilk isim limon yemekdi:) karnimda sertti baya

cnm daha once bi gebelik gecirdim kurtajla sonclanmisti 9 haftalikdi.. ama o zaman seyreme oluyodu sanki kipirdama degl de degisik bisey oluodu bide asiri uyku haliyle cok eksi yiyordum sabah kalkinca ilk isim limon yemekdi:) karnimda sertti baya

aynısını yaşıyorum ..eşki dışındaa :26::26:

evet haklısın aslındada sabredemıo kı insan =))

bilgisi olanlar yardım
bta hcg 2523.11
dün kesede göründü
4,5uk haftalık dedi doktor
hcg değerim nasıl sizce bilgilendirin beni ilk gebeliğim yüksekmi düşükmü değerim çok merak ediyorm

bilgisi olanlar yardım
bta hcg 2523.11
dün kesede göründü
4,5uk haftalık dedi doktor
hcg değerim nasıl sizce bilgilendirin beni ilk gebeliğim yüksekmi düşükmü değerim çok merak ediyorm

slm cnm.kaç gün geçti adetin bu sonuçta.benim 1 gün geçmişti 413 çıkmıştı.ertesi günü tahminen 650 lerdeykende 4 boyutlu ultrasonda keseyi görmüştük.herkeste değişir tabi.ikiz gebelikte falan yüksek çıkıyo

slm arkadaşlar dün kan testi yaptırdım test sonuçlarında Bhcg sonucum 339,86 cıktı regli tarihimide bir 6 gün geçti verilen sonuçlarda 3-4 haftayı gösteriyo
sizce bu rakamlara göre kaç haftalıkdır

kızlar lütfedn banada yardımcı olun. adetim 15 gün gecikti 3. günü kan testi 0.100 çıkmıştı 2 gün önce yine yaptırdım bu sefer 2 çıktı hala adet olamadım ayrıca şeffaf bi akıntım var yumurtlama zamanında olan akıntı gibi sizce hala ümitlenmelimiyim?

adet düzensizliğim olduğundan en son adet tarihimide bilmiyorum aslında sanırım adetimden 4 yada 5 gün falan geçmişti kan tahlili yaptırdığımda doktor 4.5haftalık dedi.açıkçası korunmuyoduk ama kaç aydırda gebelik olmuyodu ondan hiç dikkat etmedim.bebeyim sürpriz yaptı bize hiç hamilelik belirtisi falanda olmadı mide bulantısı vs gerçi hala yok bebeyim hiç üzmüyo beni:)

bnm adetim geçmeden 8.03 çıkmıştıki tam adetim 1 gün geçti derken regli oldum ( umarım senin gecikmen bebiştendir tatlım

bu msjı yazarken ne umutluydum,kızlaar ama şimdi regliyim ( nasip önümüzdeki aylara inşallah ..

benim adetim her zaman sarkmadan aynı gün olur hatta her gece uyurken adet oluyorum.her ayın 23de oluyorum.bugun ayın 25i hamile olabilirmiyim. yada kan testi yapsam sonuç alabilirmiyim arkadaşlar çünkü çok sabırsızım..

olabilirsin tabi.ama idrarda bile çıkar diye düşünüyorum.istersen önce eczaneden al ve yap.benim adet olmam gereken günde net çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…