Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ben bu değerlerden hiç birşey anlamadım sonuç :10843.53 mıu/ml referans:0.0-5.0 çıktı ben kaç haftalık hamileyim yardımcı olun

bu msjı yazarken ne umutluydum,kızlaar ama şimdi regliyim ( nasip önümüzdeki aylara inşallah ..

cnm bu yaşadığın kimyasalgebelik..yani döllenme oluşuyo ama kusurlu emriyo olduğu için tutunamayıp adetle atılıyo vücuttan..bu ay bende yaşadım..ama ben 9 gün sonra regl oldum..çok şükür ki vucut kusurlu olanı atıyo..napalım Allah sağlıklı hamilelik sağlıklı bebiş versin cümlemize..üzülme emi..en azından hamile kalabildiğinin bir işaretiymiş bu..doktorum da öyle söyledi hatta gülüştük bizde..

ben bu değerlerden hiç birşey anlamadım sonuç :10843.53 mıu/ml referans:0.0-5.0 çıktı ben kaç haftalık hamileyim yardımcı olun

selamm internette şöyle yazıyor..ama bunlar geniş aralıklar..doktora gittinmi cnm..en iyi ultrason sonuç verir..

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Kizlar bisey sorucam 3 gundur kasiklarimda batmalr oluyo ve midem bulaniyo..Adetime 5-6 gun var bu sabah kan verdim sonuc 1.6 kesin hamile degilmiyim simdi

Kizlar bisey sorucam 3 gundur kasiklarimda batmalr oluyo ve midem bulaniyo..Adetime 5-6 gun var bu sabah kan verdim sonuc 1.6 kesin hamile degilmiyim simdi

yanlış bilgi vermiş gibi olmayayım ama bazı forumlarda geç döllenmeden dolayı soncun yanlış çıkabileceği söylenmişti:18:.Rabbi tüm isteyenlere nasip etsin inş

yanlış bilgi vermiş gibi olmayayım ama bazı forumlarda geç döllenmeden dolayı soncun yanlış çıkabileceği söylenmişti:18:.Rabbi tüm isteyenlere nasip etsin inş

Amin canim ya
Artik negatif sonuc duymaktan sikildim
Pazara kadar bekleyeyim bakalim

cuma günü gebelik belirtisyle kan testi yaptırdm bugün sonuçları aldım yardımcı olursanız çok sevinirim 0,6699 çıktı degerim ebe gebesin dedi ama ben çok bilmiyorum sizin yorumlarınız neler

kızlar cuma günü kan testi yaptırdm sonuç 0,6699 sizce hamilemiyim cevap lütfen

hamilelik için bhcg nin 5 in üzerinde olması gerekiyor..oda regl den günler önce..regl gününde bu değer bile çook düşük kalıyor..sizin değerde gebelik olmaz bence

offff bende çok mutluydum iki test yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı kan testi yaptık sonuç bu fakat ben gebelik testini yaptıktan 2gün sonra hasta oldum üstüne görmüşşsün dediler

üstüne görme ise bhcg nin yükselmiş olması gerekirdi..belki, de kimyasal gebelikti..bu ay ben yaşadım..idrar testlaeri silik çıktı..bhcg 20 çıktı ama değerim yükselmeyince 9 gün sonunda regl oldum.

ya ebe bana doktor bana henüz çok yeni degerler o yüzden düşük dedi adet ken kan testi yaptı o yüzden dedi ama bende bilemiyorum ki hamilemiyim degilmiyim

ya ebe bana doktor bana henüz çok yeni degerler o yüzden düşük dedi adet ken kan testi yaptı o yüzden dedi ama bende bilemiyorum ki hamilemiyim degilmiyim

bak canım benim batım dündü bugün kan testim 174 çıktı.sen hamile değilsin.kim dediyse sana ya sana verilen sonuç yanlış ya da o yanlış bilgi vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…