bu msjı yazarken ne umutluydum,kızlaar ama şimdi regliyim( nasip önümüzdeki aylara inşallah ..
ben bu değerlerden hiç birşey anlamadım sonuç :10843.53 mıu/ml referans:0.0-5.0 çıktı ben kaç haftalık hamileyim yardımcı olun
Kizlar bisey sorucam 3 gundur kasiklarimda batmalr oluyo ve midem bulaniyo..Adetime 5-6 gun var bu sabah kan verdim sonuc 1.6kesin hamile degilmiyim simdi
yanlış bilgi vermiş gibi olmayayım ama bazı forumlarda geç döllenmeden dolayı soncun yanlış çıkabileceği söylenmişti:18:.Rabbi tüm isteyenlere nasip etsin inş
son adet tarihim 28 arlık bugün kan testi yaptırdım 174 çıktı nasıl sizce?
son adet tarihim 28 arlık bugün kan testi yaptırdım 174 çıktı nasıl sizce?
arkadaşlar bn siteye yeni üyeyim slm.20 seneden sonra sürpriz sat tarihinde kanda hcg baktırdım 17.19 doktor biyokimyasal gebelik dedi 1 hafta sonra çağırdı çok endişeleniyorum bni aydınlatırmısınız şuan günüm 2 gün geçti vakit geçmek bilmio budeğer çokmu düşük ?doktor geç döllenme olabilir dedi .ancak kasıklarımda sancı vr ,ve müthiş gazım vr ara ara çok saydam akıntım vr bugüne kadar hiç böle bişey yaşamamıştım.yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim. buarada bnm sat 9 şubat ayrıca 23 gündebir adet görürdüm.
hayırlı olsundeğerin iyi gibi görünüyor önemli olan 2 günde bir 2ye katlanması değerin
cuma günü gebelik belirtisyle kan testi yaptırdm bugün sonuçları aldım yardımcı olursanız çok sevinirim 0,6699 çıktı degerim ebe gebesin dedi ama ben çok bilmiyorum sizin yorumlarınız neler
canım bu değerde gebelik söz konusu değil.hamile değilsin yani.
kızlar cuma günü kan testi yaptırdm sonuç 0,6699 sizce hamilemiyim cevap lütfen
offffbende çok mutluydum iki test yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı kan testi yaptık sonuç bu fakat ben gebelik testini yaptıktan 2gün sonra hasta oldum üstüne görmüşşsün dediler
ya ebe bana doktor bana henüz çok yeni degerler o yüzden düşük dedi adet ken kan testi yaptı o yüzden dedi ama bende bilemiyorum ki hamilemiyim degilmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?