Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar bir yıldır hamile kalamıyordum.28 aralık da adet oldum adet bitiminden 7 gün sonra 15 gün soğan kürü uyguladım.bir de adetim bitince her gün bir tan olmak üzere meryem suresini okumaya başladım.bu sure de bebeği olmayanlar için.hz.meryem in kocasızhamile kaldığını ve hz. zekeriya nın eşi kısır kendiside çok yaşlı olduğu halde duaları karşılığında Allahın onlara bebek verdiğini eşinin mucize eseri hamile kaldığını anlatıyor.daha 12. yi okurken hamile kaldığımı öğrendim.24 ocak da soğan kürüm bitti.26 ocak da hamile olduğumu öğrendim.denemenizi tavsiye ederim.meryem suresine hala devam ediyorum her gün çünkü 41 adet okunması gerekiyordu her gün bir tane olmak şartıyla.hamile kaldım diye bırakmadım.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.her ay muntazam yumurtlama günümü takip ederdim ama bu ay çok yoğun geçti hiç bişeye dikkat etmedim ama sonunda muradıma erdim.darısı isteyenlerin başına inşallah.

kızlar ii geceler bu topiğe uygun degıl belkı ama diğer bolumlerde bu saatte msj yazan yoktu bnde buraya yazıyım dedım... bu çizgi anında cıktı amaa çook silik kafam karstı

cnm çok silik çıkmış..reglin geçtimi yada kaç gün var?

cnm iki günüm var resımde daha silik normalde biraz daha belirgin :// ayy hiç ümidim yoktu da evde test vardı yapıyım dedım cunku gecen hafta kan testım 0,34 cıkmıstı :/ bide hemen 3 dk da cıkması üümitlendırdı benı hayırlısı bakalım sabah bi tekrarlıyım.. bu arada cvp için tşkrler )

cnm eğer sabah idrarınlada çıkarsa kanda baktır bakalım değer kaç çıkacak..2 gün sonra da tekrarlatırsın..çünkü kanda çıkmasından çok değerin katlanarak artması önemlii..hadi hayırlı olsun cnm..inşallah bu çizginin koyusunu da görelim..eğer bhcg yükselmese bu çizgi çıkmaz cnm..

canım yaa resme çok dıkkatlı baktım ancak görebıldım.. çok fazla sılık belkıde fotoda net degıldır..

inşallah hamılesındır yaa

birde 0.34 cıktı demişsin .. ne zaman yaptırdın kan testını adetıne kaç gun vardı...

benım adetıme 12 gun vardı kan testı yaptım 0.94 cıkmıstıda..

Son düzenleme:

evt haklısın önmlı olan kanda cıkıp degerın katlanması... tşkr edıyorum.. sabah sonucu yazarım buraya) tekrardan tşkrler cnm iyi geceler )

evt haklısın önmlı olan kanda cıkıp degerın katlanması... tşkr edıyorum.. sabah sonucu yazarım buraya) tekrardan tşkrler cnm iyi geceler )
rica ederim cnm kat kat katlanarak artsın inşallahhh..merakla bekliyorummmmm

ayy inşallah..evet çok silik..geç döllenme olabilir..ben adetimi 1 gün geçince yaptırdım 20 çıktı ama malesef kimyasalmış..9 gün sonra regl oldum..o yüzden artık temkinli davranıyorum.arkadaşlara da hemen ümit vermekistemiyorumm..ama babyface te bence yarın daha net biçizgi görücez..

hesapladım adetıne 2 gun var sende 1 hafta önce kan testi yapmışsın yanı 9 gün varmış adetıne ..0.34 cıkmışş ..,

kişiden kişiye degısırmı bılmıyorum ama benım kan degerım 3 gun daha daha geç olmasına ragmen 0.94 cıktı..

bende sevıneyımmı nedırrr

12 gun vardı adetıme 0.94 cıktıı .. bilemedimkii

herkeste aynı olurmuu :26::26:

8 9 gun fln vardi cnm..evt cok silik cnm ama daha once sonsuz bi beyazlik olurdu baklm hayrlisii inss sabahi nasil edicem bilmiorum:) bu arada testin adi miratech acaba bozuk mudur ki://

bilmiorumki cnm insallaahh vardr bebisinn simdi ne kadar var da adetine? testi tekrarlasan cikar belki:/

8 9 gun fln vardi cnm..evt cok silik cnm ama daha once sonsuz bi beyazlik olurdu baklm hayrlisii inss sabahi nasil edicem bilmiorum:) bu arada testin adi miratech acaba bozuk mudur ki://

yok yaa sanmıyorum test bozuktur filann.. inamıyorum..eczanecıler tarıhı gecen ürünleri satmaz (insan sağlıgı sonucta )

inşallah hamılesındırr... ( bence öylee )

Son düzenleme:

insallaah cnmm vardr bebişlerimiz. Allah isteyen herkese hayrlisyla versin ins.. senin daha cok muda adete test yapsana cnm.. kimisinde regl gununda 0.1 cikiyor ama gecikince adeti tekrar yaptiriyo ve pozitif kisiden kisiye degisiyor:/.. bende kimyasal gebeliktr diye umitlnmk istemiyorum

aslında hıc bıse yapmıcam.. adetım gecınce anlarım nasılsa ama işte duu-raa-mıı-yoo-rummmmm

bır an önce kuşlar gelsede sölese

arkadaşlar merhaba ben 25 26 günde adet gören biriyim 30 aralık son adet tarihim buğün 20 ocak ve ben hala adet görmedim. dün kan verdim. kanda çıkmadı.. çok şaşkınım doğrusu buna benzer bir durum başına gelen var mı 2 aydır olmuyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…