bak canım benim batım dündü bugün kan testim 174 çıktı.sen hamile değilsin.kim dediyse sana ya sana verilen sonuç yanlış ya da o yanlış bilgi vermiş.
cnm çok teşekkür edrim beni aydınlattıgın için valla ben anlamadım bu doktorları malesef hamile degilim
bişey değil canım.sana o bilgiyi verenlerede yazıklar olsun.inşallah bi dahaki ay senide aramızda görücez.umudunu kaybetme.
Eki Görüntüle 620014
kızlar ii geceler bu topiğe uygun degıl belkı ama diğer bolumlerde bu saatte msj yazan yoktu bnde buraya yazıyım dedım... bu çizgi anında cıktı amaa çook silik kafam karstı
cnm çok silik çıkmış..reglin geçtimi yada kaç gün var?
cnm iki günüm var resımde daha silik normalde biraz daha belirgin :// ayy hiç ümidim yoktu da evde test vardı yapıyım dedım cunku gecen hafta kan testım 0,34 cıkmıstı :/ bide hemen 3 dk da cıkması üümitlendırdı benı hayırlısı bakalım sabah bi tekrarlıyım.. bu arada cvp için tşkrler)
cnm eğer sabah idrarınlada çıkarsa kanda baktır bakalım değer kaç çıkacak..2 gün sonra da tekrarlatırsın..çünkü kanda çıkmasından çok değerin katlanarak artması önemlii..hadi hayırlı olsun cnm..inşallah bu çizginin koyusunu da görelim..eğer bhcg yükselmese bu çizgi çıkmaz cnm..
rica ederim cnm kat kat katlanarak artsın inşallahhh..merakla bekliyorummmmmevt haklısın önmlı olan kanda cıkıp degerın katlanması... tşkr edıyorum.. sabah sonucu yazarım buraya) tekrardan tşkrler cnm iyi geceler )
canım yaa resme çok dıkkatlı baktım ancak görebıldım.. çok fazla sılık belkıde fotoda net degıldır..
inşallah hamılesındır yaa
birde 0.34 cıktı demişsin .. ne zaman yaptırdın kan testını adetıne kaç gun vardı...
benım adetıme 12 gun vardı kan testı yaptım 0.94 cıkmıstıda..
canım yaa resme çok dıkkatlı baktım ancak görebıldım.. çok fazla sılık belkıde fotoda net degıldır..
inşallah hamılesındır yaa
birde 0.34 cıktı demişsin .. ne zaman yaptırdın kan testını adetıne kaç gun vardı...
benım adetıme 12 gun vardı kan testı yaptım 0.94 cıkmıstıda..
hesapladım adetıne 2 gun var sende 1 hafta önce kan testi yapmışsın yanı 9 gün varmış adetıne ..0.34 cıkmışş ..,
kişiden kişiye degısırmı bılmıyorum ama benım kan degerım 3 gun daha daha geç olmasına ragmen 0.94 cıktı..
bende sevıneyımmı nedırrr
12 gun vardı adetıme 0.94 cıktıı .. bilemedimkii
herkeste aynı olurmuu :26::26:
8 9 gun fln vardi cnm..evt cok silik cnm ama daha once sonsuz bi beyazlik olurdu baklm hayrlisii inss sabahi nasil edicem bilmiorum:) bu arada testin adi miratech acaba bozuk mudur ki://
bilmiorumki cnm insallaahh vardr bebisinn simdi ne kadar var da adetine? testi tekrarlasan cikar belki:/
yok yaa sanmıyorum test bozuktur filann.. inamıyorum..eczanecıler tarıhı gecen ürünleri satmaz (insan sağlıgı sonucta )
inşallah hamılesındırr... ( bence öylee )
bende bır umuda kapıldım sürükleniyorum .:)
senın adetıne henuz 9 gun varken kan testı yapmışsın 0.34 cıkmış
bende 12 gun varken yaptırdım 0.94 cıktıı
her insan vucudu aynı degıl elbette ama işte bır umuttt ne bileyimm...:26:
insallaah cnmm vardr bebişlerimiz. Allah isteyen herkese hayrlisyla versin ins.. senin daha cok muda adete test yapsana cnm.. kimisinde regl gununda 0.1 cikiyor ama gecikince adeti tekrar yaptiriyo ve pozitif kisiden kisiye degisiyor:/.. bende kimyasal gebeliktr diye umitlnmk istemiyorum
aslında hıc bıse yapmıcam.. adetım gecınce anlarım nasılsa ama işte duu-raa-mıı-yoo-rummmmm
bır an önce kuşlar gelsede sölese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?