Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inşşş canım bir dr a görünmekte fayda var....

benimde adetim geçiyor buğün ama kanda çıkmadı benimde hiç bir şey anlamadım... bende kimyasaldan korkuyorum

Eklentiler

• $Görüntü311.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 88
  • $Görüntü312.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 87
  • $Görüntü316.webp
    10 KB · Görüntüleme: 110
  • $Görüntü315.webp
    10 KB · Görüntüleme: 104
inşşş canım bir dr a görünmekte fayda var....

benimde adetim geçiyor buğün ama kanda çıkmadı benimde hiç bir şey anlamadım... bende kimyasaldan korkuyorum

bugun mu yaptrdn da cnm.. ama umit vermk gbi olmasnda burda cok okudum adet gununde 0.01 cikipda daha sonra hamile olan.. gec yumurtlamis olablrsn oyuzden gec dollenmedr belki bi kac gun daha adet olmazsan tekrarla bence

hamilesin bence hemen kan ver.bak benim adete 1 gün kala böyle çıktı.kan değerimde 174

cnm tskrler şuan telden girdigim icin resmi goremiorum insallah oleyimdirr yarin gidiymde bi kam veriym ayyy cok mutluuu oldummm:) inanamiorum bide ilk denememzdi bu ay.. bu arada senin bebisinde hayrli olsun cnm saglkli sihhatli almayi nasip etsn Allah

bugun mu yaptrdn da cnm.. ama umit vermk gbi olmasnda burda cok okudum adet gununde 0.01 cikipda daha sonra hamile olan.. gec yumurtlamis olablrsn oyuzden gec dollenmedr belki bi kac gun daha adet olmazsan tekrarla bence

dün yaptırdım sonuç buğün çıktı öyle okudum bende dr 4 5 gün sonra tekrar gel dedi bekleyecem bakalımmm hiç böyle olmazdı

Kizlar merhaba.Yardiminiza ihtiyacim var.adetin gunum 2ci gunu kan testi beta hcg 3.00. cikti simdi 5 gun gecikmem var amma hala adet olmadim.bu sonuc arta bilirmi ?((

canım bugün de kan verdim.
1. adet gecikmesi günü pazartesi 174.0
3. adet gecikmesi günü çarşamba 444.4
5. adet gecikmesi günü cuma 1209.0

çıkmış nasıl sence?

ayın ocak 18.nde adet oldum.10 gün sonra tekrar adet olacakmışım gibi karnım ağrımaya başladı ve adet belirtilerim var doktoro gittim döllenme gerçekleşmiş hamile olabilirsin dedi test yaptırdı b hcg hormonum 0,38 olarak gözüktü bana çıkmayabilir zaten demişti inanamadım başka doktora gittim o da hiçbişey yok yumurta çatlaması bile yok dedi ilk doktoruma sonuçlarla beraber yarın gideceğim ama hala adet olacakmış gibi adet sancısı çekiyorum inceden inceye bir sızı var ve bacaklarım ağrıyor gerçekten doktorunda dediği gibi hamile olabilirmiyim adetime 12 günüm var ama merak içindeyim birde sürekli hafif mide bulantısı var

Son düzenleme:

canım benım bende aynı senın gıbı oldum..
adetımden 10 gun sonra miğdem bulandı,
iştahım arttı
belım cok felaket agrıdı agrısı bacaklarıma vurduu
kasıklarım cok agrıdı batmalar olduu
burdakı arkadaşlara danıstım
yumurtlama dönemındesın cok normal dedıler..
ama ben çıkmayacagını bıle bıle evde test yaptım idrar testı ıkıcı cızgı sılık cıktıı
süphelendım ve kan testı yaptırdım
adetıme 13 gun vardıı
0.94 cıktı..

adetıme son 4 gun kaldıı..

bende senın gıbı beklıyorum sonucc ne olacak dıyee..
yardımcı olamadım ama bende yasadım o yüzden yazmak ıstedım

kızlar merhabaa dün kan vermiştim de bugun aldım sonucu 93 çıkmış beta hcg dün adet günümdü.. ama dr değer düşük dedi yarın tekrar kan ver dedi sizce nasıl fikir verebilir msniz ://

iyide bu nasıl doktormuş döllenmeyi görebilmiş?
döllenmeyi görebilen bir doktor hiç duymadım, yumurtlamanı görmüştür belki.

adete 12 gun varsa yenı yumurtlama olmuş olabilir
yenı döllenmiş de olabilir
kan testınde cıkmaz
adete 5 gun varken dusuk bır deger olarak cıkabılır. bence sen ıkıncı doktora gıt, ilki çok saçma konuşmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…