hamilesin tebrikler
kizlarr kimse yok mu nolur bi cvp verin merakdan heyecandan catlicamm
inşşş canım bir dr a görünmekte fayda var....
benimde adetim geçiyor buğün ama kanda çıkmadı benimde hiç bir şey anlamadım... bende kimyasaldan korkuyorum
hamilesin bence hemen kan ver.bak benim adete 1 gün kala böyle çıktı.kan değerimde 174
bugun mu yaptrdn da cnm.. ama umit vermk gbi olmasnda burda cok okudum adet gununde 0.01 cikipda daha sonra hamile olan.. gec yumurtlamis olablrsn oyuzden gec dollenmedr belki bi kac gun daha adet olmazsan tekrarla bence
dün yaptırdım sonuç buğün çıktı öyle okudum bende dr 4 5 gün sonra tekrar gel dedi bekleyecem bakalımmm hiç böyle olmazdı
Kizlar merhaba.Yardiminiza ihtiyacim var.adetin gunum 2ci gunu kan testi beta hcg 3.00. cikti simdi 5 gun gecikmem var amma hala adet olmadim.bu sonuc arta bilirmi ?((
ayın ocak 18.nde adet oldum.10 gün sonra tekrar adet olacakmışım gibi karnım ağrımaya başladı ve adet belirtilerim var doktoro gittim döllenme gerçekleşmiş hamile olabilirsin dedi test yaptırdı b hcg hormonum 0,38 olarak gözüktü bana çıkmayabilir zaten demişti inanamadım başka doktora gittim o da hiçbişey yok yumurta çatlaması bile yok dedi ilk doktoruma sonuçlarla beraber yarın gideceğim ama hala adet olacakmış gibi adet sancısı çekiyorum inceden inceye bir sızı var ve bacaklarım ağrıyor gerçekten doktorunda dediği gibi hamile olabilirmiyim adetime 12 günüm var ama merak içindeyim birde sürekli hafif mide bulantısı var
inşallah canım seninde olur benimde ama deli olacağım beklemekten senin az kalmış haberini bekliyorum
ayın ocak 18.nde adet oldum.10 gün sonra tekrar adet olacakmışım gibi karnım ağrımaya başladı ve adet belirtilerim var doktoro gittim döllenme gerçekleşmiş hamile olabilirsin dedi test yaptırdı b hcg hormonum 0,38 olarak gözüktü bana çıkmayabilir zaten demişti inanamadım başka doktora gittim o da hiçbişey yok yumurta çatlaması bile yok dedi ilk doktoruma sonuçlarla beraber yarın gideceğim ama hala adet olacakmış gibi adet sancısı çekiyorum inceden inceye bir sızı var ve bacaklarım ağrıyor gerçekten doktorunda dediği gibi hamile olabilirmiyim adetime 12 günüm var ama merak içindeyim birde sürekli hafif mide bulantısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?