kızlar merhabaa dün kan vermiştim de bugun aldım sonucu 93 çıkmış beta hcg dün adet günümdü.. ama dr değer düşük dedi yarın tekrar kan ver dedi sizce nasıl fikir verebilir msniz ://
cnm geç döllenmeden dolayı da düşük çıkabiliyor ama kimyasal gebelikte de düşük oluyor..sen şimdi yarın yine aynı saatlerde mümkünse aynı yerde tekrarla testi..eğer ikiye katlanırsa değerin sorun yoktur cnm..bisüre tekrarlanacak bu test mecburen..ama artış az yada düşüş varsa o zaman kimyasal oluyor..benim adetten birgün sonra 20 çıkmıştı..sonra artış az oldu 9 günsonra sonlandıgebeliğim
tskrler cnm cvp için... yaa inşallah öyle çıkmaz( benım daha gecıkmem olmadan cıktı da ayy bide yarın hafta sonuna denk gelıor:/ şimdi bekle 2 gun merakla (
kızlar pazartesi değerim 174 tü bugün 444 olmuş
inşallah cnmmm.sen şi,mdi içini ferah tut..çok bağlanma ama değerim yükselmez diye de stres yapma cnmmm..pazartesi hayırlı haberlerle gel inşallahhhh
kızlar merhabaa dün kan vermiştim de bugun aldım sonucu 93 çıkmış beta hcg dün adet günümdü.. ama dr değer düşük dedi yarın tekrar kan ver dedi sizce nasıl fikir verebilir msniz ://
canım biraz geç bi cvp olacak ama yeni gördümyazını.. çatlatma iğnesinden sonra 14. günde kan tahlili yaptırabilirsin cnm.. daha erken yaptırma çünkü iğnenin etkisiyle pozitif çıkar sonucun.. bekle 14. gününde yaptır testini.. hayırlısı olsun inş.
canım karından ultrasonla bazen zor görülebiliyo kese.. bide ultrason makinesi eski bi modelse o yüzdende gözükmemiş olabilir.. sen istersen başka bi doktora git için rahat etmiyosa kötüyüde getirme aklına.. inş. göreceksin kuzucuğunu en kısa zamanda merak etme
o kadar telaştan stresten sonra çok şükür keseyi ve kalp atışlarını görebildik...:)))
kızlar ben adetime 2 gün kala yani bugün idrar testi yaptım çıktı.. sonra kan tahlili yaptırdım 32 çıktı değerim .. sizce çok mu düşük bir deger ... cevap verirseniz çok sevinirim....
kızlar sat günüme 1 haffta varr ve bugün aşılamamın 12. günü sonucum 10,32 çok mu düşük
Merhaba, ocak ayında hiç adet olmadım, en son aralıkta oldum. en az 7 8 kere idrar tahlili yaptım kendim, hepsi negatif. kan testi yaptırdım, yaptırdığım yer de, başka sorduğum jinekologta negatif dedi. bir de siz yorumlarsanız sevinirim.
beta hcg < 1 yazıyor. yani 1'den küçük yazıyor. yanında da referans aralığı : 0 - 5.83 yazıyor. 5.83'ten büyük olsaydı mı pozitif olurdu?
kesin negatiftir, değil mi?
Merhaba benim teyzem 2. hamileye şimdi test yaptırdık Beta hCG 31374,6 öle çıktı sizce kaç aylık hamiledir çooook merak ediyoruz
Maşallah teyzende biraz daha beklese doğuracakmış zatenSon adet tarihini hatırlıyosa ordan hesaplayın isterseniz googleye ''gebelik haftası sorgulama'' yaz çıkan sayfaya teyzenin son adet tarihini gir orda otomatik kaç hafta kaç günlük hamile çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?