Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar merhabaa dün kan vermiştim de bugun aldım sonucu 93 çıkmış beta hcg dün adet günümdü.. ama dr değer düşük dedi yarın tekrar kan ver dedi sizce nasıl fikir verebilir msniz ://

cnm geç döllenmeden dolayı da düşük çıkabiliyor ama kimyasal gebelikte de düşük oluyor..sen şimdi yarın yine aynı saatlerde mümkünse aynı yerde tekrarla testi..eğer ikiye katlanırsa değerin sorun yoktur cnm..bisüre tekrarlanacak bu test mecburen..ama artış az yada düşüş varsa o zaman kimyasal oluyor..benim adetten birgün sonra 20 çıkmıştı..sonra artış az oldu 9 günsonra sonlandıgebeliğim

tskrler cnm cvp için... yaa inşallah öyle çıkmaz( benım daha gecıkmem olmadan cıktı da ayy bide yarın hafta sonuna denk gelıor:/ şimdi bekle 2 gun merakla(

tskrler cnm cvp için... yaa inşallah öyle çıkmaz( benım daha gecıkmem olmadan cıktı da ayy bide yarın hafta sonuna denk gelıor:/ şimdi bekle 2 gun merakla(

inşallah cnmmm.sen şi,mdi içini ferah tut..çok bağlanma ama değerim yükselmez diye de stres yapma cnmmm..pazartesi hayırlı haberlerle gel inşallahhhh

o kadar telaştan stresten sonra çok şükür keseyi ve kalp atışlarını görebildik...:)))

kızlar ben adetime 2 gün kala yani bugün idrar testi yaptım çıktı.. sonra kan tahlili yaptırdım 32 çıktı değerim .. sizce çok mu düşük bir deger ... cevap verirseniz çok sevinirim....

Merhaba, ocak ayında hiç adet olmadım, en son aralıkta oldum. en az 7 8 kere idrar tahlili yaptım kendim, hepsi negatif. kan testi yaptırdım, yaptırdığım yer de, başka sorduğum jinekologta negatif dedi. bir de siz yorumlarsanız sevinirim.

beta hcg < 1 yazıyor. yani 1'den küçük yazıyor. yanında da referans aralığı : 0 - 5.83 yazıyor. 5.83'ten büyük olsaydı mı pozitif olurdu?

kesin negatiftir, değil mi?

evet kesin negatif canım.

adetim 3 gün geciktiği için test yaptım ama hiç ümidim yoktu kan verdikten sonra eve geldim temizlik yaptım 11.30 ta çıkan sonucu 13.30 da almaya gittim ve sonucu görünce inanamadım 214.85 şaşırdım sevindim acayip bişey inanamadım hala inanamıyorum eve geldikten sonra bir damla leke değmişti ve karnımla belim ağırıyodu çok korktum hemen uzandım şuan bişeyim yok ama yinede çok korkuyorum.hala karnımda ağrı var olumsuz bişey olur mu acaba ya bana yardımcı olunnnn?

Kızlar 3 senelik evliyim 4 ay önce hamilelik geçirdim adet günümde kan teti 237,50 çıkmıştı.8. haftada kürtaj oldum.Üstünden 3 Ay geçti korunmayı bıraktık.Bugün adet günüm dün akşam evde test yaptım .Çizgi çıktı.Sabah aç karnına kan verdim.Sonuç: 18,78.Bugün adet günümdü.Doktora gösterdim.Hamilelik varmı dedim.Değerin düşük hamilesin ama çok yeni şuan.Bşy söleyemem.1 Hafta sonra tekrar yaptır dedi.Sizce durum ne.Çok kötüyüm kalbim durcak sanki.İnşallah bu bbeğimide kaybetmem.

Merhaba benim teyzem 2. hamileye şimdi test yaptırdık Beta hCG 31374,6 öle çıktı sizce kaç aylık hamiledir çooook merak ediyoruz

Maşallah teyzende biraz daha beklese doğuracakmış zaten Son adet tarihini hatırlıyosa ordan hesaplayın isterseniz googleye ''gebelik haftası sorgulama'' yaz çıkan sayfaya teyzenin son adet tarihini gir orda otomatik kaç hafta kaç günlük hamile çıkar...

size birşey soracaktım ben 3 aydır tedavi görüyorum ve 2,5 yıllık evlilyim 1yıldır bebek için uğraşıyorduk ve olmuyordu ocak 1 en son adet tarıhim ve 12. günü doktora gittim ve yumurtam 11 mm ve hamilelik olma ihtimali çok düşük dedi ve çok kötü olmuştum bu ay rahim filmi çektirecektim adetimi bekledim 5 gün geçti umutsuzca nasıl olsa çıkmayacak diye bugün test yaptım pozitif çıktı ve hemen kan testi yaptım hcg 42.3 çıktı 3. hafta dediler peki arkadaşlar gebelik kesesi nezaman görünür hala şoktayım hamile olduğuma inanamıyorum o yüden sordum

CANIM NORMALDE degerı bı gun gectgınde bile 100 falan cıkar ama senın bu deger dşük çok..yınede umutsuz olma cunku yumurtan gec oluşmuştur belkıde adetıne yakın ıkıncı kez yumurtladın..şimdi yapman gereken tek sey ıkı gun sonra tekrar kan testı yaptırıp degerın inşAllah ıkıye katlandıgını görmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…