Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benim 4 hafta 5 günlükken çıkmıştı

evet doktorda çok düşük dış gebelik te olabilir dedi onun için perşembe günü tekrar yaptıracam testi ikiye katlaması lazımmış inşallah katlanır yaaa offf şimdi ayrı bi stres Allah ım ne olur olsun artık zaten yumurtam 12. günde 5 yumurta oluşmuş ve en büyüğü 11mm idi hamile kalmam %10 ihtimal demişti hayırlısı inşallah :-(

inş canımmmmmmmmmm benim....

arkadaşlar sat 5 ocak... bat 5 şubat... reglimin 31. günü ve ben bugün tahlil yaptırdım sonuç 199,1 çıktı... ama testte 2 haftalık gebe yazıyor... sat a göre 4+3 olması gerekmez mi? sonuç düşük mü sizce?

sen ona bakma son adet tarihine göre hesaplanıyor gebelik hayırlı olsun

Bebeğiniz daha yeni oluşuyor bi kaç günlük o yüzden değer de çok normal ... Rahat olun ...

MASALLAH
canım benim yükselir dert etme
haber ver bize dualarım seninle bizlerede dua et canım arkadasım

Cansın sen ya :) ...Amin inşallah bitanem ...Hepiniz için hep dua ediyorum inşallah tez zamanda nasip eder ben ayağımı sürttüm inşallah sendende güzel haberler alıcaz.Çok öptüm :)

Son düzenleme:
Bebeğiniz daha yeni oluşuyor bi kaç günlük o yüzden değer de çok normal ... Rahat olun ...

inşallah angelik dediğin gibi birkaç günlükdürde oyüzden düşüktür değerim yarın baktıracam inş normal seyreder yarın yazarım buraya çok istiyoruz rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallahh

arkadaşlar mrb bende adet tarihimden 3 gün önce beta hcg yaptırdım 24 çıktı bugün tekrar yaptırdım yani 2 gün sonra 27 çıktı sizce normal gebelik şansım var mı bu durumda olupta hamile kalan var mı duydunuz mu hiç yoksa kimyasal mı moralim çok bozuk lütfen yardımcı olun

çünkü bnm de öyle...31 ocakta 28, 4 sbtta 79 çıktı..ebe arkadasıma sördum belki de döllenmenin daha yeni başladığı anda baktırmışsın dedi ...aynıyız ..dua ile ....:)) gülll sen emi...

bende bugün beta hcg yaptırdım sonuç yarın belli olacak, yarına kadar beklemek çok zor:18::18::18::18:

çünkü bnm de öyle...31 ocakta 28, 4 sbtta 79 çıktı..ebe arkadasıma sördum belki de döllenmenin daha yeni başladığı anda baktırmışsın dedi ...aynıyız ..dua ile ....:)) gülll sen emi...

sağol canım ya moral oldu düşünüp duruyordum bakalım benim yarın kaç çıkacak merakla yarını bekliyorum dualarımız her çocuk isteyene nasip etsin rabbim... öpüyorum seni çok çok

Selam kızlar adetıme 3 gun kala falan ıdrar testı yaptım ıkıncı çizgi gözle görülüyordu daha sonra ertesı gun kan verdım değer 303 çıktı bır sonraki gunde 590 oldu . Normalmidir Doktorum bir problem görmedi 4 haftalık muhtemelen. 1 günde ikiye katlaması normalmidir sizcede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…