size birşey soracaktım ben 3 aydır tedavi görüyorum ve 2,5 yıllık evlilyim 1yıldır bebek için uğraşıyorduk ve olmuyordu ocak 1 en son adet tarıhim ve 12. günü doktora gittim ve yumurtam 11 mm ve hamilelik olma ihtimali çok düşük dedi ve çok kötü olmuştum bu ay rahim filmi çektirecektim adetimi bekledim 5 gün geçti umutsuzca nasıl olsa çıkmayacak diye bugün test yaptım pozitif çıktı ve hemen kan testi yaptım hcg 42.3 çıktı 3. hafta dediler peki arkadaşlar gebelik kesesi nezaman görünür hala şoktayım hamile olduğuma inanamıyorum o yüden sordum
kızlar ben adetime 2 gün kala yani bugün idrar testi yaptım çıktı.. sonra kan tahlili yaptırdım 32 çıktı değerim .. sizce çok mu düşük bir deger ... cevap verirseniz çok sevinirim....
CANIM NORMALDE degerı bı gun gectgınde bile 100 falan cıkar ama senın bu deger dşük çok..yınede umutsuz olma cunku yumurtan gec oluşmuştur belkıde adetıne yakın ıkıncı kez yumurtladın..şimdi yapman gereken tek sey ıkı gun sonra tekrar kan testı yaptırıp degerın inşAllah ıkıye katlandıgını görmek..
evet doktorda çok düşük dış gebelik te olabilir dedi onun için perşembe günü tekrar yaptıracam testi ikiye katlaması lazımmış inşallah katlanır yaaa offf şimdi ayrı bi stres Allah ım ne olur olsun artık zaten yumurtam 12. günde 5 yumurta oluşmuş ve en büyüğü 11mm idi hamile kalmam %10 ihtimal demişti hayırlısı inşallah :-(
arkadaşlar sat 5 ocak... bat 5 şubat... reglimin 31. günü ve ben bugün tahlil yaptırdım sonuç 199,1 çıktı... ama testte 2 haftalık gebe yazıyor... sat a göre 4+3 olması gerekmez mi? sonuç düşük mü sizce?
size birşey soracaktım ben 3 aydır tedavi görüyorum ve 2,5 yıllık evlilyim 1yıldır bebek için uğraşıyorduk ve olmuyordu ocak 1 en son adet tarıhim ve 12. günü doktora gittim ve yumurtam 11 mm ve hamilelik olma ihtimali çok düşük dedi ve çok kötü olmuştum bu ay rahim filmi çektirecektim adetimi bekledim 5 gün geçti umutsuzca nasıl olsa çıkmayacak diye bugün test yaptım pozitif çıktı ve hemen kan testi yaptım hcg 42.3 çıktı 3. hafta dediler peki arkadaşlar gebelik kesesi nezaman görünür hala şoktayım hamile olduğuma inanamıyorum o yüden sordum
sen ona bakma son adet tarihine göre hesaplanıyor gebelik hayırlı olsun
Merhabalar bende pazartesi günü yaptırdım kan değerim 35,80 çıktı sizce nasıl ?İnşallah yükselir değerim.
MASALLAH
canım benim yükselir dert etme
haber ver bize dualarım seninle bizlerede dua et canım arkadasım
inş canımmmmmmmmmm benim....
Bebeğiniz daha yeni oluşuyor bi kaç günlük o yüzden değer de çok normal ... Rahat olun ...
inşallah angelik dediğin gibi birkaç günlükdürde oyüzden düşüktür değerim yarın baktıracam inş normal seyreder yarın yazarım buraya çok istiyoruz rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallahh
arkadaşlar mrb bende adet tarihimden 3 gün önce beta hcg yaptırdım 24 çıktı bugün tekrar yaptırdım yani 2 gün sonra 27 çıktı sizce normal gebelik şansım var mı bu durumda olupta hamile kalan var mı duydun mu hiç yoksa kimyasal mı moralim çok bozuk lütfen yardımcı olun TAKMA KAFANA RAHAT OL .....
çünkü bnm de öyle...31 ocakta 28, 4 sbtta 79 çıktı..ebe arkadasıma sördum belki de döllenmenin daha yeni başladığı anda baktırmışsın dedi ...aynıyız ..dua ile ....:)) gülll sen emi...
sağol canım ya moral oldu düşünüp duruyordum bakalım benim yarın kaç çıkacak merakla yarını bekliyorum dualarımız her çocuk isteyene nasip etsin rabbim... öpüyorum seni çok çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?