Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar bbugün sonucum 477.5 çıktı 2 gün önce 42.3 tü hemen hemen 10 a katlamış çok korkuyorum neden böyle oldu yaaa offf doktorumda izinli bugün aradım cebini açmıyor deli olacam birisi yardım etsin yaa çok kötüyüm :-( bilgi alacam kimsede yok off napcam ben ya dış gebelikmi aceba

ya hu neden telaşlanıyorsun ki...ne güzel artmış...aynı hastanede mi ölçtürdün kanını?

ya hu neden telaşlanıyorsun ki...ne güzel artmış...aynı hastanede mi ölçtürdün kanını?

yok canım aynı hastane değil.. bu arada doktoruma ulaştım normal dedi rahatladım biraz ayın 15 inden sonra ultrasonda görürüz dedi. hayırlisı olsun bakalım çok korktum ama birden 477 olunca şimdi rahatım biraz

:)))))))))))))))))))))) peki ..İyi bak kendine ve paşamıza diyesim geldi

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim birşey sormak istiyorum sizlere.son adet tarihim 15 ocak.şüpheli ilişki tarihim 29 ocak.ne zaman kan tahlili yaptırmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen.
Bu arada kasıklarımda ve belimde çok fazla ağrılarım oluyor.arada birde şeffaf akıntı geliyor.şimdiden teşekkürler.

lütfen acil cevap bel ve karın ağrım çok fazla bugün doktara gitsemmi acaba tedirgin olmaya başladım

lütfen acil cevap bel ve karın ağrım çok fazla bugün doktara gitsemmi acaba tedirgin olmaya başladım

slm canım eczaneden bi gebelik testi al ,daha da emin olmak istersen kan testi ver dicem ama ne kadar zamanda bi adet görüyosun ,adetine ne kadar var?

Arkadaslar merhaba bugün hamile oldugumu ögrendim... Bhcg değerim 448 cıktı.... Nasıl sizce? Bu arada son adet tarihim 11ocak... Ve normalde 26-27-bazen de 28 günde bir adet oluyorum... Yani 2 gün falan gecti diyelim... Bu değer normal mi ve kac haftalık oluyorum kafam karıstı?

Kızlar dün kan tahlili yaptırdım beta hcg 22,85 çıktı.Yarın tekrar gideceğim.Benim gibi olup değeri yükselen var mı?

bende ilk öğrendiğimde 32 çıkmıştı sonra 59 oldu 2 gün sonra 117 ye yükseldi dr um normal gidiyor dedi yarın tekrar vericem senin de yükselir inş

bende ilk öğrendiğimde 32 çıkmıştı sonra 59 oldu 2 gün sonra 117 ye yükseldi dr um normal gidiyor dedi yarın tekrar vericem senin de yükselir inş

Cevabın için çok teşekkür ederim.İnşaAllah yükselir değerlerim.
Rabbim bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeni ve büyütmeni nasip etsin.

Bende dün öğrendim henüz 1 haftalıkmış .. testim de sonucum bıle cok az cıktı sonuc 22 .. o kadar kucuk yani ..

Muhatap seninle değerlerimiz aynı çıkmış,inşaAllah değerlerimiz yükselir ve sorunsuz hamilelikler yaşarız.Sen sonucunu doktora gösterebilmiş miydin?Kesin hamilelik var dediler mi bu değere?

Kızlar dün kan tahlili yaptırdım beta hcg 22,85 çıktı.Yarın tekrar gideceğim.Benim gibi olup değeri yükselen var mı?

merhaba canım hayırlı olsun ..Benim de 31 ocakta 28 , 4 şubatta 79 , 9 şubatta yani dün 270 çıktı ..İçini ferah tut ...Daha çok minicik ...

Son düzenleme:
bu arada son adet tarihleriniz ne idi?

Çok teşekkür ederim:)Canım içime su serptin.Son adet tarihim 20 Aralıktı ama benim adet döngüm 40 hatta 45 günüde bulduğu oluyor.Yani adetim 5 gün kadar geçmiş oldu.Adetlerim çok düzensizdi,takip edemiyordum fazla.
Rabbim bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeni ve büyütmeni nasip etsin,cümle hamilelere nasip etsin.
İnşaAllah benimde değerlerim seninki gibi güzel bir şekilde artar

Son düzenleme:

Amin tatlım benim öpüldn( ;

merhaba
bu topice ilk kez yazıyorum
ne oldugunu anlayamamakla birlikte canım sıkkın.. bebek istiyoruz.. sabırsızlıkla adetimin gecikmesini bekledik..
iki gün geçince test yaptım evde pozitif çıktı
hemen hastaneye gidip aynı gün kan testi yaptırdım,9 şubatta..

bhcg 61.5 çıktı..

doktorum hamilesin ama bu düşük bir değer belki erken tespit olduğundandır ama dış gebelik de olabilir dedi..

bugün tekrar bhcg yaptırdım 136.9 çıktı.. artış var ama aradan iki gün geçti 200leri geçmiş olması lazım demişti doktor.
benimki neden düşük bi de progesteron testi yaptı o da 30.9 çıkmış bu nedemek oluyo?
bi aydınlatın beni ya kafam karışık oysa ne kadar sevinmiştik doktora gitmeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…