kızlar bbugün sonucum 477.5 çıktı 2 gün önce 42.3 tü hemen hemen 10 a katlamış çok korkuyorum neden böyle oldu yaaa offf doktorumda izinli bugün aradım cebini açmıyor deli olacam birisi yardım etsin yaa çok kötüyüm :-( bilgi alacam kimsede yok off napcam ben ya dış gebelikmi aceba
ya hu neden telaşlanıyorsun ki...ne güzel artmış...aynı hastanede mi ölçtürdün kanını?
yok canım aynı hastane değil.. bu arada doktoruma ulaştım normal dedi rahatladım biraz ayın 15 inden sonra ultrasonda görürüz dedi. hayırlisı olsun bakalım çok korktum ama birden 477 olunca şimdi rahatım biraz
:)))))))))))))))))))))) peki ..İyi bak kendine ve paşamıza diyesim geldi
)))))))))))))))))))) bugün doktordan sonra ikinci güldüren oldun canım yaaa sende iyi bakk meleğine ))))))))))
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim birşey sormak istiyorum sizlere.son adet tarihim 15 ocak.şüpheli ilişki tarihim 29 ocak.ne zaman kan tahlili yaptırmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen.
Bu arada kasıklarımda ve belimde çok fazla ağrılarım oluyor.arada birde şeffaf akıntı geliyor.şimdiden teşekkürler.
lütfen acil cevap bel ve karın ağrım çok fazla bugün doktara gitsemmi acaba tedirgin olmaya başladım
bende ilk öğrendiğimde 32 çıkmıştı sonra 59 oldu 2 gün sonra 117 ye yükseldi dr um normal gidiyor dedi yarın tekrar vericem senin de yükselir inş
Bende dün öğrendim henüz 1 haftalıkmış .. testim de sonucum bıle cok az cıktı sonuc 22 .. o kadar kucuk yani ..
Kızlar dün kan tahlili yaptırdım beta hcg 22,85 çıktı.Yarın tekrar gideceğim.Benim gibi olup değeri yükselen var mı?
merhaba canım hayırlı olsun ..Benim de 31 ocakta 28 , 4 şubatta 79 , 9 şubatta yani dün 270 çıktı ..İçini ferah tut ...Daha çok minicik ...
bu arada son adet tarihleriniz ne idi?
Çok teşekkür ederim:)Canım içime su serptin.Son adet tarihim 20 Aralıktı ama benim adet döngüm 40 hatta 45 günüde bulduğu oluyor.Yani adetim 5 gün kadar geçmiş oldu.Adetlerim çok düzensizdi,takip edemiyordum fazla.
Rabbim bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeni ve büyütmeni nasip etsin,cümle hamilelere nasip etsin.
İnşaAllah benimde değerlerim seninki gibi güzel bir şekilde artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?