merhaba
bu topice ilk kez yazıyorum
ne oldugunu anlayamamakla birlikte canım sıkkın.. Bebek istiyoruz.. Sabırsızlıkla adetimin gecikmesini bekledik..
Iki gün geçince test yaptım evde pozitif çıktı
hemen hastaneye gidip aynı gün kan testi yaptırdım,9 şubatta..
Bhcg 61.5 çıktı..
Doktorum hamilesin ama bu düşük bir değer belki erken tespit olduğundandır ama dış gebelik de olabilir dedi..
Bugün tekrar bhcg yaptırdım 136.9 çıktı.. Artış var ama aradan iki gün geçti 200leri geçmiş olması lazım demişti doktor.
Benimki neden düşük bi de progesteron testi yaptı o da 30.9 çıkmış bu nedemek oluyo?
Bi aydınlatın beni ya kafam karışık oysa ne kadar sevinmiştik doktora gitmeden önce
tesekkur ederim sat13 ocak..ya hu moralini bozma hayrlı olsun öncelikle ...venim de 31 aralıkta 28 4 subatta 79 9 şubatta 270 çıktı ..son adet tarihin ne zaman ...
tesekkur ederim sat13 ocak..
evet yakınmışız canım :)
ya doktorlar oyle bi olumsuz konusuyorlar ki insan hamile oldugunu anlayıp sevinemiyor bile doğru düzgün..
bEN dr ye qitmedim henüz ...Haklısın ..Telden görüstüm dr ile ...sEKRETERİ VASITASIYLA ..bİ BAŞLADIM PATIR PATIR KONUŞMAYA ...dR BEY 2.GEBELİĞİM ...İLK AYIMIZ KORUNMAYI BIRAKTIK DEĞERİM 28 DEN 79 A YÜKSELDİ ..Efham yapıyorum acaba dış gebelik mi ,kimyasal gebelik mi diye diye ..dr ne dese beğenirsin -bırakın da biz bakalım , doktor siz deği biziz ... ... Yahu çok düsünmeye gerek yok..Herşeyi Allaha bırakmak lazım ...:))))))))))))))))
evet bnm ilk... sanırım ondan bu gel-gitlerim de =)
kızlar bugünde kan tahlili yapıldı sonucum 59,35 çıktı çok şükür rabbime2'ye katlamış hamd olsun.
Kızlar bugünde kan tahlili yapıldı sonucum 59,35 çıktı çok şükür Rabbime2'ye katlamış hamd olsun.
çok şükür tatlım tbrik ederim ...dr falan göründün mü ? Sadece merak ettim?
gözün aydın canım hayırlı olsun, allah kucağımıza almayı da nasip eder inş.
kızlar reglim düzensiz 33-35 günde bir oluyorum ortalama en son 2 ocakta regli olmuştum 4 şubatta beta hcg 57,7 çıktı doktor değer çok düşük fazla ümitlenme dedi ayın 8 inde testi yenilememi istedi 8 şubatta 536,9 çıktı değerim doktorla telde konuştuk iyi yada kötü demedi ayın 13 ünde gel dedi sizce yükseliş iyimi kızlar sevinebilir miyim ki artık
Sen hep gül ...Bu arada benim adım da melek:))
kızlar reglim düzensiz 33-35 günde bir oluyorum ortalama en son 2 ocakta regli olmuştum 4 şubatta beta hcg 57,7 çıktı doktor değer çok düşük fazla ümitlenme dedi ayın 8 inde testi yenilememi istedi 8 şubatta 536,9 çıktı değerim doktorla telde konuştuk iyi yada kötü demedi ayın 13 ünde gel dedi sizce yükseliş iyimi kızlar sevinebilir miyim ki artık
benimde düzensizdi 1 ocaktı en son sat ım 5 şubatta baktırmıştım 42.3 çıkmıştı doktor çok düşük dedi ve 2 sonra bidaha yaptır dedi 477.5 çıktı dünde kesemi gördük inşallah kalp atımlarınıda duyarım ben panikledim telaşlandınmıştım değerim diye adet tarihlerimiz yakın sende görürsün keseni 13 ünde muhtemelen rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?