Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ya hu moralini bozma hayrlı olsun öncelikle ...venim de 31 aralıkta 28 4 subatta 79 9 şubatta 270 çıktı ..son adet tarihin ne zaman ...

evet yakınmışız canım :)
ya doktorlar oyle bi olumsuz konusuyorlar ki insan hamile oldugunu anlayıp sevinemiyor bile doğru düzgün..

bEN dr ye qitmedim henüz ...Haklısın ..Telden görüstüm dr ile ...sEKRETERİ VASITASIYLA ..bİ BAŞLADIM PATIR PATIR KONUŞMAYA ...dR BEY 2.GEBELİĞİM ...İLK AYIMIZ KORUNMAYI BIRAKTIK DEĞERİM 28 DEN 79 A YÜKSELDİ ..Efham yapıyorum acaba dış gebelik mi ,kimyasal gebelik mi diye diye ..dr ne dese beğenirsin -bırakın da biz bakalım , doktor siz deği biziz ... ... Yahu çok düsünmeye gerek yok..Herşeyi Allaha bırakmak lazım ...:))))))))))))))))

Son düzenleme:

Kimyasal gebeliği de burada öğrendim ...

bir de 1 hafta daha bekleyin ,şimdi h,gelsenizde ultrasonda birşey görülmez deDi...9 SUBATTA DA 270 E YÜKSELDİ HAFTA İÇİ TKRR BAKTIRACAĞIM ,SENİN İLK BEBİŞ Mİ TATLIM?

Kızlar bugünde kan tahlili yapıldı sonucum 59,35 çıktı çok şükür Rabbime2'ye katlamış hamd olsun.

Son düzenleme:
kızlar reglim düzensiz 33-35 günde bir oluyorum ortalama en son 2 ocakta regli olmuştum 4 şubatta beta hcg 57,7 çıktı doktor değer çok düşük fazla ümitlenme dedi ayın 8 inde testi yenilememi istedi 8 şubatta 536,9 çıktı değerim doktorla telde konuştuk iyi yada kötü demedi ayın 13 ünde gel dedi sizce yükseliş iyimi kızlar sevinebilir miyim ki artık

Canım doktorlar keseyi görüp kalp atışını duyana kadar iyi ya da kötü bir şey pek demiyorlar.MaşaAllah artışın çok güzel hemde 4 günde bu kadar artmış.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.

benimde düzensizdi 1 ocaktı en son sat ım 5 şubatta baktırmıştım 42.3 çıkmıştı doktor çok düşük dedi ve 2 sonra bidaha yaptır dedi 477.5 çıktı dünde kesemi gördük inşallah kalp atımlarınıda duyarım ben panikledim telaşlandınmıştım değerim diye adet tarihlerimiz yakın sende görürsün keseni 13 ünde muhtemelen rabbim hayırlısını versin

inşallah canım sen rahatlamışsın bende bi rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…