inşallah canım sen rahatlamışsın bende bi rahatlasam
rahatlarsın inşallah canım Allahın izniyle ama keseden sonra şimdi kalp atışını duymak için heycanla bekliyorum :-(
inşallah kalp atışlarınıda duyacaksın canım...desene testin pozitif çıkmasıyla bitmiyo arkasından kese kalp atışı tarama testleri Allahhh yardımcımız olsun
inşallah canım valla bitmiyor yaa ama olsun Rabbim nasip ettiya ben razıyım yeterki tüm sağlıklı olsun... amin amin tüm hamile olanlar sağlıkla alsın bebeğini kucağına inş
amin canım bak ben gaza geldim gebelik takvimimi bile yaptım
süpersin canım yaaabebeğin beklenilen tarihinde gelir inş annesini bekletmesin.. ben kalp atışlarını duyayım öyle yapacağım korku var hep
hiç korkma canım zaten bi anormal durum olsa keseden de anlıyolar sanırım duyarsın Allah ın izniyle kalp atışlarını da içini ferah tut
haklısın canım evet aslında doktor sağlıklı gözüküyor dedi. seninde güzel haberlerini bekliyorum 13 ünde. iyi geceler canım
yupppppiiiiiiiii yaşasın çok sevindim ...Benimki de artmış mıdır acaba? 9 şubatta 270 idi?benimde düzensizdi 1 ocaktı en son sat ım 5 şubatta baktırmıştım 42.3 çıkmıştı doktor çok düşük dedi ve 2 sonra bidaha yaptır dedi 477.5 çıktı dünde kesemi gördük inşallah kalp atımlarınıda duyarım ben panikledim telaşlandınmıştım değerim diye adet tarihlerimiz yakın sende görürsün keseni 13 ünde muhtemelen rabbim hayırlısını versin
bayanlar bana da yardımcı olur musunuz?
Ilk kan testim:05.02.2013 sonuç:16
2.kan testim:07.02.2013 sonuç:43
3.kan testim:11.02.2013 sonuç:132
adet olmam gereken tarih 07.02.2013 bir sorun var dimi?
değerlerin güzel bir şekilde artmış ... Adet tarihin daha 5 gün geçmiş ...daha ne olsun ki ... Rahat ol ..süper sonuçların ...
bence moralini bozma canım bende dun çok moralsizdim sonra burda kafa dağıttım doktora gidince de rahatladımBayanlar bana da yardımcı olur musunuz?
ilk kan testim:05.02.2013 sonuç:16
2.kan testim:07.02.2013 sonuç:43
3.kan testim:11.02.2013 sonuç:132
adet olmam gereken tarih 07.02.2013 bir sorun var dimi?
yupppppiiiiiiiii yaşasın çok sevindim ...Benimki de artmış mıdır acaba? 9 şubatta 270 idi?[/QUOT
artmıştır kesin ben iki kere test yaptım doktor 2 den fazlası paniktir bekleyin keseyi görene kadr azcık sabır demişti çünkü herseferinde arttı azaldı diye panikliyoruz bence seninkide kesin artmıştır canım benim sende keseni gör sevinelim burda
değerlerin güzel bir şekilde artmış ... Adet tarihin daha 5 gün geçmiş ...daha ne olsun ki ... Rahat ol ..süper sonuçların ...
bence moralini bozma canım bende dun çok moralsizdim sonra burda kafa dağıttım doktora gidince de rahatladım
değerlerinin artması önemli olan anladığım kadarıyla..
bende adetimin geciktiği ikinci gün test yaptırdım
61.5 çıktı
dun yaptırdım 136 çıktı doktor artış olması güzel dedi.. ilk başta baya moralimi bozmustu 61.5 düşük diye..
cuma tekrar yaptırıcam.. moral önemli =)
bence moralini bozma canım bende dun çok moralsizdim sonra burda kafa dağıttım doktora gidince de rahatladım
değerlerinin artması önemli olan anladığım kadarıyla..
bende adetimin geciktiği ikinci gün test yaptırdım
61.5 çıktı
dun yaptırdım 136 çıktı doktor artış olması güzel dedi.. ilk başta baya moralimi bozmustu 61.5 düşük diye..
cuma tekrar yaptırıcam.. moral önemli =)
teşekkür ederim angelik ama doktor 160 olması lazım yine de fena değil dedi
burarada 7 gündür kahverengi akıntım var progesteron kullanıyorum ama geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?