Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inşallah kalp atışlarınıda duyacaksın canım...desene testin pozitif çıkmasıyla bitmiyo arkasından kese kalp atışı tarama testleri Allahhh yardımcımız olsun

inşallah canım valla bitmiyor yaa ama olsun Rabbim nasip ettiya ben razıyım yeterki tüm sağlıklı olsun... amin amin tüm hamile olanlar sağlıkla alsın bebeğini kucağına inş

hiç korkma canım zaten bi anormal durum olsa keseden de anlıyolar sanırım duyarsın Allah ın izniyle kalp atışlarını da içini ferah tut

haklısın canım evet aslında doktor sağlıklı gözüküyor dedi. seninde güzel haberlerini bekliyorum 13 ünde. iyi geceler canım

yupppppiiiiiiiii yaşasın çok sevindim ...Benimki de artmış mıdır acaba? 9 şubatta 270 idi?

Bayanlar bana da yardımcı olur musunuz?
ilk kan testim:05.02.2013 sonuç:16
2.kan testim:07.02.2013 sonuç:43
3.kan testim:11.02.2013 sonuç:132
adet olmam gereken tarih 07.02.2013 bir sorun var dimi?

bayanlar bana da yardımcı olur musunuz?
Ilk kan testim:05.02.2013 sonuç:16

değerlerin güzel bir şekilde artmış ... Adet tarihin daha 5 gün geçmiş ...daha ne olsun ki ... Rahat ol ..süper sonuçların ...

değerlerin güzel bir şekilde artmış ... Adet tarihin daha 5 gün geçmiş ...daha ne olsun ki ... Rahat ol ..süper sonuçların ...

Kaldı ki aslında beklenen adetin geçmesinDen 10 gün sonra beta hcg ye baktırmak daha iyi oluyor ..bizim gibi erkenden öğrenen sabırsızlar da böle tasalanıyoruz maalesef:)

Son düzenleme:
dün akşam iş çıkışı doktora gittim çok şükür güzel bir şeyler duydum
artışın iyi ve sağlıklı dedi
halbuki sabah 200lerde olması lazım demişti öğlen sonucta 136yı görünce moralim bozulmuştu..
neyse cuma günü tekrar gidicem inşallah güzel artışlarımız olur:)

Bayanlar bana da yardımcı olur musunuz?
ilk kan testim:05.02.2013 sonuç:16
bence moralini bozma canım bende dun çok moralsizdim sonra burda kafa dağıttım doktora gidince de rahatladım
değerlerinin artması önemli olan anladığım kadarıyla..
bende adetimin geciktiği ikinci gün test yaptırdım
61.5 çıktı
dun yaptırdım 136 çıktı doktor artış olması güzel dedi.. ilk başta baya moralimi bozmustu 61.5 düşük diye..
cuma tekrar yaptırıcam.. moral önemli =)

teşekkür ederim angelik ama doktor 160 olması lazım yine de fena değil dedi
burarada 7 gündür kahverengi akıntım var progesteron kullanıyorum ama geçmedi

evet moral önemli doğru söylüyorsunuz bende cuma yaptıracağım testi tekrar bakalım ne çıkacak?

bgseyyahhh ilk testinle 2.testini kaç gün arayla yaptırdın?

arkadaşlar merhaba.. benim sat 14 ocak. fakat ben bu ayın 10 unda kanda bhcg yaptırdım değer 721. normalmi sizce? bat ıma 3 gün vardı ben 31 günde bir adet oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…