yupppppiiiiiiiii yaşasın çok sevindim ...Benimki de artmış mıdır acaba? 9 şubatta 270 idi?[/QUOT
artmıştır kesin ben iki kere test yaptım doktor 2 den fazlası paniktir bekleyin keseyi görene kadr azcık sabır demişti çünkü herseferinde arttı azaldı diye panikliyoruz bence seninkide kesin artmıştır canım benim sende keseni gör sevinelim burda
bi terslik olmazsa 20 şubatta gideceğim canım ...İlçedeyim doğuda
Adet günüm geçmeden Gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Sonra kanda gebelik tahlili yaptırdım hgc seviyem 19 çıktı. 2 gün sonra gebelik varsa artar diye tekrar kan tahlili yaptırdım.hgc seviyem bu sefer 5 çıktı. adet döneminden önce zaten böyle bir tahlil yapılmaması gerektigini biliyorum ama merakımdan yaptırmıştım şimdi ben biyokimyasal hamilelik mi yaşadım. adet gününün gelmesine 4 gün var. ne olacak diye merak içindeyim bir bilgisi olan arkadaş varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim. bu arada sitenize yeni üyeyim çok güzel bir site elinize sağlık
bi terslik olmazsa 20 şubatta gideceğim canım ...İlçedeyim doğuda
canım yaa kıyamam :-( şartlar elverişsiz olunca beklemek gerekiyor mecbur ama olsun salıcakla gelsin bebeğin 20 şubatı sabırsızlıkla bekleyecem güzel haber almak için
merhaba..evet yaşadığın kimyasal gebelik..değerin sıfırlanınca regl olacaksın malesef..geçen ay aynısını bende yaşadım..adet günümde olan değer önce az yükseldi ama 9 gün sonra sıfırlmdı ve regl oldum..ilk andan beri doktorum la görüştüğüm için bekliyorduk bu sonucu..kusurlu döllenen embriyodan kaynaklanabiliyor..hem beterin beteri var cnm ben dış gebelikten de korkmuştum..doktorum en azından hamile kalabiliyorsun dedi:)yoksa bu ay rahim filmi çektirecektim ani..şimdiden geçmiş olsun..
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
mübarekcanım yaa kıyamam :-( şartlar elverişsiz olunca beklemek gerekiyor mecbur ama olsun salıcakla gelsin bebeğin 20 şubatı sabırsızlıkla bekleyecem güzel haber almak için
kış geri geldi (Erzurum)... Umarım herşey yolundadır ...Teşekkür ederim ilgi ve alakana ...
canım ben daha yeni gördüm mesajını ilk testi 9 şubatta ikinciyi 11 şubatta yaptırdım.. üçüncü inşallah cuma..bgseyyahhh ilk testinle 2.testini kaç gün arayla yaptırdın?
2 günde 2 ye katlaması gerekir deniyor zaten. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin.ben daha öncede yazmıştım reglime 3 gün varken bhcg 720 çıktı.2 gün sonra yani dün birdaha yaptırdım 1420.15 çıktı. normalmi?
ben daha öncede yazmıştım reglime 3 gün varken bhcg 720 çıktı.2 gün sonra yani dün birdaha yaptırdım 1420.15 çıktı. normalmi?
peki sende de adet belirtileri gibi belirtiler var mıydı hamileliğini öğrenmeden önce içinde gebe olduğuna dair bir his ya da?
oo maşallah. yok problem olmaz bence sen yine de kendine dikkat et bir de her şeyi stres yapma. Allaha emanet de hep. çok erken belli olmuş idrarda. ben daha dün yaptım adetime 5 gün var hep negatif çıktı kanda bile negatif çıktı.normalde bugün adet olmm lazımdı. ben yumurtlamamı takip ettim ve ogünlerde ilişki oldu. tahmin ediyordum. ama 2 gündür ateş basması ve hafif sancı var kasklarımda.ben hissetmiştim. korunmasız ilişkiden 3 gün sonra bile hiçbir ilaç kullanmadım. göğüslerimin üstüne yatamadım hiç. oradan alladım. adetime 9 gün varken evde idrar testi yaptım ve hep pozitifti
oo maşallah. yok problem olmaz bence sen yine de kendine dikkat et bir de her şeyi stres yapma. Allaha emanet de hep. çok erken belli olmuş idrarda. ben daha dün yaptım adetime 5 gün var hep negatif çıktı kanda bile negatif çıktı.ama benim içimde bir his hala gebe olduğumu söylüyor. hiç böyle olmamıştı. sanırım çıldırıyorum. karnımda adet olcakmışım gibi ara ara ağrıyor ama başka belirtim yok. yorgunluk ve halszlik uyku hali gibi şeyler de var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum.
amiiinnn amin canım. Allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin. keseyi de ancak 6 haftalıkken görebiliyorsun o yüzden üzülme, kan değerin hamile olduğunu gösteriyor. 5 haftanın içinde olduğunu gösteriyor. 4 günüm kaldı benim de... sonra gurbet yolcusuyum yaza kadar eşimden ayrı kalmak zorundayım. o yüzden bu kadar çok istedim kafama taktım belki de. hayr ola inşaAllah...canmm ben evet erken öğrendim.adetime 10 gün varken çıkmadı idrarda.bir gün sonra 9 gün varken çıktı yaani bir gün arayla..sonra hergün tekrarladım sonra sabredemeyip gitim beta hcg yaptırdım.umutsuzlanma bence benim de göğüs ağrm vardı südyen taktığımda acıyordu uçları.1 gün bile önemli.benden daha az çıkanlarda var yumurtlamana bağlı sonuçlar. belki geç ymurtlarsın.haberlerini bekliyorum inşallah rabbim yüzünü güldürür,karnını kucağını doldurur.
amiiinnn amin canım. Allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin. keseyi de ancak 6 haftalıkken görebiliyorsun o yüzden üzülme, kan değerin hamile olduğunu gösteriyor. 5 haftanın içinde olduğunu gösteriyor. 4 günüm kaldı benim de... sonra gurbet yolcusuyum yaza kadar eşimden ayrı kalmak zorundayım. o yüzden bu kadar çok istedim kafama taktım belki de. hayr ola inşaAllah...
Muhatap seninle değerlerimiz aynı çıkmış,inşaAllah değerlerimiz yükselir ve sorunsuz hamilelikler yaşarız.Sen sonucunu doktora gösterebilmiş miydin?Kesin hamilelik var dediler mi bu değere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?