Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar banada yardımcı olun lütfennn
adetim 3 gün gecikti beta degerim 90 çıktı
doktor olumlu yada olumsuz hiç birşey demedi
2 gün sonra tekrar çagırdı
degerimin 2 ye katlarsa saglıklı gebelik dedi
sizlerdende böyle degeri az olup hamileligi ilerleyen varmı

arkadaşlar merhaba geçen havfta çarşamba bursada doktora gittim tebrikler dedi 1 ay sonra yine gel dedi biz cumartesi çanakkaleye döndüğümüzde özel hastaneye gittik ultra sonla baktı göremedim dedi birde test yapalım dedi cumartesi akşam 3 te değerimiz 206 çıktı dr muza gösterdiğimizde dış gebelik olabilir dedi pazartesi sabah erken gelin bakalım dedi pazartesi saat 8:30 da kan verdiğimizde sonuç 353 çıktı dr çok olumsuz konuştu perşembe yine gelin nasıl alacağımıza karar verelim dedi... Hemen aile hakimimize gittik birde ben bakayım dedi saat 10:45 kan verdik sonuç 406 çıktı. bu dr muz hiç bir sorun gözükmüyor her şey normal dedi.
Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan varmı 3 gündür ne uykumuz kaldı maf volduk...

cnmm hepsi farklı merkezlerdemi oldu bu tahlillerin..hastanelerin makineleri değişiklik gösterebilir diyorlar..sen 10:45 te kan verdiğin yerde yeniden kan ver ..ama arada tam 2 gün olsun..bugün 10:45 te verdiysen cuma 10:45 te yine ver..bak bakalım artış ne çıkacak..2 katına yakın olmalı..700-800 gibi bi, değer görmelisin.
şimdi aile hekimi dahiliye uzmanı oluyo sanırsam..en güvenilir yer kadındoğumcu..şöyle birşey var allah korusun dış gebelikte de kese görünmeyip değer hafif hafif artabiliyor..sen güvendiğin bir kadındoğumcuya git cnm..

geç döllenme olabilir cnm..ama en iyi sonuç iki gün sonraki kan değerinde çıkar sanıyorum..ama muhakkak aynı yerde yaptır tahlili..ve aynı saatlere getirmeye çalış..arada 48 saat olsun diyorlar

206 ve 353 lük değer çanakkale anadolu hastanesinde 406 olan değer devlet hastanesinde en son bu değer pazartesi saat 11 gibi verdim sence yarın sabahki değer kaç olmalı.=((

206 ve 353 lük değer çanakkale anadolu hastanesinde 406 olan değer devlet hastanesinde en son bu değer pazartesi saat 11 gibi verdim sence yarın sabahki değer kaç olmalı.=((

yarınkini yine devlet hastanesinde vericen sanırım..3 gün geçmiş olacak üzerinden..inşallah şöyle 900 leri falan görürsün cnm..tam bilemiyorum ama eğer değerin yine 400 yada 500lerde çıkarsa sorun olabilir..sakın ihmaletme olurmu..ama inşallah çok güzel bir değerle gelirsin..şimdilik içini ferah tut..ne gelirse Rabbimden..boynumuz kıladan ince..dualarım seninle

yarın hem devlette hem özelde tahlil yaprıp 2 dr ye göstericem sonuçları....

Günaydın benım tahlil sonucum yavaş yüksel iyor ilk 132 ikinci 192 bi kaç gün sonra 295,8 olmuş 1000 li bişi bekliyordum hayal kırıklıgına ugradım ınşallah bir sorun yoktur benım gibi olan var mı aranızda başlarda az yükselip sonradanmı hızla artacak doktorum 4000 olunca keseyi görebiliriz demişti

merhaba canım değerlerin bence olumlu.. ben de adetim iki gün geciktiğinde yaptırdım 61.5 cıktı
iki gün sonra 136.9 çıktı.. doktor ilk değerde olumsuzdu ama ikinci de iyi dedi
yarın tekrar test yaptırcam bakalım nasıl bir ilerleme olacak.. sende sıkma canını inş değerlerin yükselir =)

kızlar ben adetten önce öğrendim hamile olduğumu..normalde adet tarihim bugün.adetten 2 gün önce 1420 çıkmıştı değerim.dün doktor kese görünmeyeceğini söyledi yarın için çağırdı.normalmi sizce yani kese kaçta gözüküyor

merhaba kızlar benimde en son adet tarihim 7 ocak dün doktora gittim ultrasonda baktı keseyi göremedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi kan testi yapıldı hcg değeri 3350 çıktı 2 gün sonra bir daha yaptırcam ama korkuyorumm dış gebelik diye

selam,

8scorpıons ' a kesinlikle katılıyorum.doktorun olumsuz konuşmasının nedeni 2 günde bir 2 ye katlaması gerektiği için.ama suan ümitsizliğe kapılmak için erken.tam 2 gün arayla olması eb sağlıklı takip olucaktır.ben de 6 +2 haftalık hamileyim.adetim 3 gün geciktiğinde 3.02.2013 te ilk değerim 21,84 tü. 2 gün sonra 5.02.2013 te tekrar yaptırdım. 45,95 ti.sonra 1 hafta kadar bekledim 13,02,2013 te yaptırdım değer 1382 çıktı.doktorumla hesapladığımızda 13,02,2013 e kadar 2ye katlayarak arttığını düşünürsek min 700-800lerde olması gerek demişti.benimki biraz daha fazla çıkmış.dokturum süper dedi.fazla çıkması problem değilmiş. sana yardımcı olması için paylaştım canım.inşallah bi problem yoktur.sen güvendiğin bi hastanede daha sıkı takip etmelisin bence.
rabbim hayırlısını nasip etsin. inşallah bebişin seninledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…