arkadaşlar merhaba geçen havfta çarşamba bursada doktora gittim tebrikler dedi 1 ay sonra yine gel dedi biz cumartesi çanakkaleye döndüğümüzde özel hastaneye gittik ultra sonla baktı göremedim dedi birde test yapalım dedi cumartesi akşam 3 te değerimiz 206 çıktı dr muza gösterdiğimizde dış gebelik olabilir dedi pazartesi sabah erken gelin bakalım dedi pazartesi saat 8:30 da kan verdiğimizde sonuç 353 çıktı dr çok olumsuz konuştu perşembe yine gelin nasıl alacağımıza karar verelim dedi... Hemen aile hakimimize gittik birde ben bakayım dedi saat 10:45 kan verdik sonuç 406 çıktı. bu dr muz hiç bir sorun gözükmüyor her şey normal dedi.
Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan varmı 3 gündür ne uykumuz kaldı maf volduk...
kızlar banada yardımcı olun lütfennn
adetim 3 gün gecikti beta degerim 90 çıktı
doktor olumlu yada olumsuz hiç birşey demedi
2 gün sonra tekrar çagırdı
degerimin 2 ye katlarsa saglıklı gebelik dedi
sizlerdende böyle degeri az olup hamileligi ilerleyen varmı
206 ve 353 lük değer çanakkale anadolu hastanesinde 406 olan değer devlet hastanesinde en son bu değer pazartesi saat 11 gibi verdim sence yarın sabahki değer kaç olmalı.=((cnmm hepsi farklı merkezlerdemi oldu bu tahlillerin..hastanelerin makineleri değişiklik gösterebilir diyorlar..sen 10:45 te kan verdiğin yerde yeniden kan ver ..ama arada tam 2 gün olsun..bugün 10:45 te verdiysen cuma 10:45 te yine ver..bak bakalım artış ne çıkacak..2 katına yakın olmalı..700-800 gibi bi, değer görmelisin.
şimdi aile hekimi dahiliye uzmanı oluyo sanırsam..en güvenilir yer kadındoğumcu..şöyle birşey var allah korusun dış gebelikte de kese görünmeyip değer hafif hafif artabiliyor..sen güvendiğin bir kadındoğumcuya git cnm..
206 ve 353 lük değer çanakkale anadolu hastanesinde 406 olan değer devlet hastanesinde en son bu değer pazartesi saat 11 gibi verdim sence yarın sabahki değer kaç olmalı.=((
yarınkini yine devlet hastanesinde vericen sanırım..3 gün geçmiş olacak üzerinden..inşallah şöyle 900 leri falan görürsün cnm..tam bilemiyorum ama eğer değerin yine 400 yada 500lerde çıkarsa sorun olabilir..sakın ihmaletme olurmu..ama inşallah çok güzel bir değerle gelirsin..şimdilik içini ferah tut..ne gelirse Rabbimden..boynumuz kıladan ince..dualarım seninle
yarın hem devlette hem özelde tahlil yaprıp 2 dr ye göstericem sonuçları....
merhaba canım değerlerin bence olumlu.. ben de adetim iki gün geciktiğinde yaptırdım 61.5 cıktıkızlar banada yardımcı olun lütfennn
adetim 3 gün gecikti beta degerim 90 çıktı
doktor olumlu yada olumsuz hiç birşey demedi
2 gün sonra tekrar çagırdı
degerimin 2 ye katlarsa saglıklı gebelik dedi
sizlerdende böyle degeri az olup hamileligi ilerleyen varmı
iyi olur cnm..inşallah hayırlı haberlerle dönersin..
ve güzel haber sonuç 1300 çıktı keseyide gördük isim vermiyeyim ama Çanakkale özel hastane dr bize 5 günü zindan etti....
selam,
yarın ben de kan testi yapıcam,çok heyecanlıyım:))
Cnm cokk sevindimmm.Rabbim saglikla kucagina almayi nasibetsin
cnmm hepsi farklı merkezlerdemi oldu bu tahlillerin..hastanelerin makineleri değişiklik gösterebilir diyorlar..sen 10:45 te kan verdiğin yerde yeniden kan ver ..ama arada tam 2 gün olsun..bugün 10:45 te verdiysen cuma 10:45 te yine ver..bak bakalım artış ne çıkacak..2 katına yakın olmalı..700-800 gibi bi, değer görmelisin.
şimdi aile hekimi dahiliye uzmanı oluyo sanırsam..en güvenilir yer kadındoğumcu..şöyle birşey var allah korusun dış gebelikte de kese görünmeyip değer hafif hafif artabiliyor..sen güvendiğin bir kadındoğumcuya git cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?