Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ben daha öncede yazmıştım reglime 3 gün varken bhcg 720 çıktı.2 gün sonra yani dün birdaha yaptırdım 1420.15 çıktı. normalmi?

slm canım

değerin gayet normal sağlıklı bi gebelikte 2 günde bir değerinin 2 ye katlanarak artması lazım .

arkadaşlar tecrübesi olan arkadaşlarımdan bilgi istiyorum. adetimin üzerinde 41 gün geçti. salı günü kanda bakıldı 1-0 çıktı ve hala olmadım. doktorda geçikme sağlayacak hiçbişey yok dedi. sizce tekrar baktırayımmı kanda. hiç böyle bişey yaşayan oldumu.

bende aynı durumdan müzdaripim ((( normalde 4-5 gün atardı geçen ay 39. günde oldum bu ay 45. gündeyim halen biş yok 2 gün önce kan yaptırdım negatif çıktı demin idrar yaptım oda tek çizgi yarına doktordan randevu aldım acaba geç döllenme olabilirmi diye..başından hamilelik geçen kiminle konuşsam 10 gün bekle diyolar yani daha 5-6 gün var beklemem için geç döllenme ancak çıkıyomuş..

merhaba kızlar..
ben bugün 3. kez test yaptırdım değerim 476,7 çıkmış
ilk test 9şubat 61,5
ikinci test 11 şubat 136,9
üçüncüsü 15 şubat 476,7.. sanki biraz yavas artıyo gibi geldi.. sonucta artıyo ama ben daha yüksek bekliyordum..
neyse sonuca online baktım birazdan doktora gidicem bakalım o ne diycek... Allahtan hayırlısı inşallah..

HBRDAR ET Tatlım ......Aşağıdan kontrol edebilir hadi bakalım :))

benim çok fazla atmazdı 30 31 32 günde falan olurdum. uzun sürceksede lekelenme şeklin de gösterirdi kendini. ama kaç gün oldu ne gelen var ne giden. hiç ağrı sancı yok. hafiften göğüslerim acıyo. oda bi iki gündür. ne yapsam bilemedim. sen kanda baktırdınmı
canım.

HBRDAR ET Tatlım ......Aşağıdan kontrol edebilir hadi bakalım :))
canım ya dr. alttan falan bakmaya tesebbus etmedi hiç teklif daahi etmedi
yavas artıyo ama artıyo biraz daha takip edelim dedi pazartesi tekrar bakıcak degerlere eger 1000i gecerse persembe de ultrasonla bakıcak inş..
sende durumlar nasıl canım?

merhaba kızlar

Ben adetime 3 gun varken kan testi yaptırdım 0.100 gibi bir deger cıktı dr hamılelık yok dedı. bu ay ilk denememiz ama ben çok umutluydum yumurtlama dönemim de 29 ocak 3 subat arası görünüyordu yaptıgım hesaplamalarda.Sizce kan testinde yanılma payı olabilir mi geç döllenme felan olmuş olabilir mi? Yarın adet olmam gerekiyor ama ben hıc adet olmak istemiyorum içimde hala bir umut var basına böyle bir şey gelen var mı??

cnm en kesin sonucu kan testi verir..senin soonucun 0 a çok yakın..yani adetin bukadar yakınken değerin yüksek çıkması gerekirdi..tabi yine de herzaman olasılık vardır geç döllenme olur yada reglin çok düzenl değildir vs..
ama sana tavsiyem..ben 7 deneme ayındayım..ilk ay hemen olur zannediyor insan ama olmazsa da sakın yıkılıma üzülme..bak ben geçen ay kimyasal gebelik yasadım..9 gün sonra attı vucudum embriyoyu..sonuçta önemli olan hamile kalmak değil..hamileliği sağlıkla devam ettirirp sağlıklı bir evlat sahibi olmak..o yüzden herşeyin hayırlısının dileyelim .Allahtan..sen eğer reglin geçerse yeniden kan testi yaptır..inşallah güzel sonuç alırsın..

Çok dogru dedin ilk denememiz ve ben bu ay kesın hamıle olurum deyıp ne hayaller kurdum. Kan testı sonucu boyle cıkınca umudumu yıtırdım ama bazı yorumları okuyunca umutlandım bır umut ıste ne bıleyım. Herseyın hayırlısı olsun saglıklı evlatlar alalım kucagımıza ınsallah ama yınede kendıme engel olamıyorum. ( Cevabın ıcın tesekkur ederım. umarım sende guzel ve ıstedıgın haberı alırsın..

merhaba benim reglime 5 gun var kanda cikarmi sizce bende belirti olarak 5 gundur goguslerim cok sis ve sizliyo buyudu dunde felaket bir bas agrisi vardi

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sat 4ocak 11 subatta kan testim 934 çiıktı ondan öncede idrarda çift çizgiyi net görmüştüm yarın tekrar doktora gideceğim kontrole ve testi tekrarlamaya bebeğimi ne zaman göreceğim...

merhaba.. öncelikle hayırlı olsn.. benim ilk değer 720 ikinci değer 48 saat sonr 1420 çıktı. doktor göremeyeceğimizi söyledi. 2 gün sonra çağırdı keseyi görebildik ama ozaman kan testini bir daha tekrarlamadım. haftaya da inşallah kalp atışlarını duycağız. rabbim hayıırl hamilelik sağlıklı evlat nasip etsin

amin canımmm rabbim tüm isteyenlere hayırlısını versin inşallah. seninde gözün aydın kaç haftalık bebişin?? bende ilk testten sonra daha kan vermedm bugün gideceğim inş.720 çıktığnda kaç haftalıktı canım?

bugün dördüncü testimi yaptrdım..

bu kez baya yukseldi neyse ki :)
61,5 -----9 şubat
136,9----11 şubat
476,7----15 şubat
2101,3---18 şubat
acaba bugün görebilir miyiz ki keseyi?

merhaba benim reglime 5 gun var kanda cikarmi sizce bende belirti olarak 5 gundur goguslerim cok sis ve sizliyo buyudu dunde felaket bir bas agrisi vardi

ya canım beninm yarın adet olmam gerekiyor ayın 15inde yani 5 gün öncesinde kan testi yaptım 12 çıktı yarın geen yaptıracam bakalım 4 5 gün önce cıkıyor dedi doktor ve cıktı..

bugün dördüncü testimi yaptrdım..

bu kez baya yukseldi neyse ki :)
61,5 -----9 şubat
136,9----11 şubat
476,7----15 şubat
2101,3---18 şubat
acaba bugün görebilir miyiz ki keseyi?

ayyyh canım benim maaşallah ............çok sevindim.görürsünn bence ,persembeyi bekleyemiyorsun di mi=)
ya ben bıraktığın gibiyim en son 9 şubatta 270 idi ..Acaba ben de bi ölçtürüp öyle mi gitsem çarsamba dr ye ....................Değere göre karar verir? Hı ne dersin?

bu kadar arttığını gördüm ya nasıl rahatladım anlatamam gerçekten de bekleyemiyorum ya sen nasıl bekledin 9 şubattan beri :)
bence de ölçtür değerlerinle git hem ona göre bişey der doktorun da.. inşallah güzel güzel görürüz bebişlerimizi ...

canım sat 14 ocaktı ben 10 şubatta yaptırdım ilk testi..sat a göre 3 haftanın ortasındaydı. sat a göre cuma günü yani keseyi gördüğümüzde 4+1 di ama ultrasonda 5 hafta 1 günlük kese yazıo onu bende anlamadım açıkcası ama öğrendiğime göre ultrason kese boyuna göre hafta hesaplıomş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…