Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bugün dördüncü testimi yaptrdım..

bu kez baya yukseldi neyse ki :)
61,5 -----9 şubat
136,9----11 şubat
476,7----15 şubat
2101,3---18 şubat
acaba bugün görebilir miyiz ki keseyi?

canımmm öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. alttan ultrasonla gözükebilir minnak keseciğin :)

canımmm öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. alttan ultrasonla gözükebilir minnak keseciğin :)

aminn canım tesekkur ederim.. rabbim ne kadar isteyen,bekleyen varsa herkese sağlıklı bebişler versin tez zamanda :) birazdan gidicem bakalım ne diycek doktor...

inş tatlım ya ...gidiyorummmmm

valla canım ben hapımı bıraktıktan sonra düzensizleşti açıkcası her ay 4-5 gün atardı bak bugün 48. gün aheln bişi yok
42.gün kan yaptırdım negatif çıktı haftasonu yine doktora gittim doktor varsada göremem ama adet olcakmışsın gibi gözüküyo dedi ama halen bşi yok olmazsan tekrar test yap dedi bugünüde geçirip öyle yapıcam kan testi tekrardan

merhaba kızlar,

Benim ilacı bırakalı 3 ay kadar oldu normalde 32-35 gün arasında adet görürdüm ancak bu sefer 50 gün oldu hala bişey yokk :18:
2 hafta önce idrar testi yaptım geçen haftada kan testi yaptırdım beta hgc 0, sonuç negatif yazıyor. Olmamış dedim kısmet dedim ama 50 gün oldu hala bişey yok sizce ne yapmalıyım?? böyle durumla karşılaşan varmı??

bugün doktordan geldik ultrasonda keseyi gördüm 1.13cm yazıyordu sat a göre 6 hafta olması lazm ama ultrasonda 5+3 yazıyordu benimde. kesenin alt taraflarında keseye çok yakın olmayan bir yerde kanama alanı görüldü doktor folik asit ve progestn verdi endişeleniyorm bişey olur die şu ana kadar hiç kanama lekelenme olmadı korkuyorum

Merhaba kızlar benim adetime 4 gün var(Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim)....

Bu ay yumurtlama günümüde yakaladık.Bende mide yanması karnımda şişkinlik,göğüslerde hassasiyet herşey vardı.

Adetime 4 varken kanda B-HGC'ye baktırdım negatif çıktı.Bu şekilde olup hamilelik olan var mı?Yoksa bu ay ümidi kesmelimiyim

Ablam bir arkadaşında olduğunu söyledi sizede sormak istedim...

ben bugun kan testı yaptırdım 11.90 cıktı reglıme 4 gun var sızce normalmı 2 gun sonra bır daha test verdı

normal tatlım bnm de adet olacağım gün 28 çıkmıştı ( 31 0cakta çıktı bu değer , son adet tarihim de 8 ocaktı.) bgün de 4000 lere yükselmiş ..2 günde bi 2 y katlarsa değer güzel gidiyordur ..rahat ol , artacaktır ..hayırlı olsun..

Son düzenleme:
doktor 2 gun sonra bir daha test dedi zaten benim 4 gun var iyimi yani sonucum kimyasal gebelik diye biseyde dedi

tatlışım drlar emin olmak için kimyasal(yalancı)gebelik olabilleceğini söylüyorlar..Şüpheciler ya , tam emin olmak için tkrr kan testi sonucunu istiyorlar ...Alahın izniyle artacak ve büyüyecektir bebişin..Hele ki ilk gebeliğinse ve talihsiz bi hikayen yok ise(düşük vs gibi) hiç tasalanma ...Daha yeni dölleniyordur ...Benim 28 çıktığında ebe arkadasım, belkide ilk dölllendiği günler gitmişsin kan vermeye dedi ..Sonrada 28-79-270....bugüne ulastı ...Diyeceğim şu ki testini yap ve ona göre folik asite başla ...Tkrr hayırlı olsun ...

günaydın arkadaşlar karmaşık duygular gecedir uyuyamadım
son adt tarihim 8ocak 11 gün adetim gecikti 14 şubatta test yaptırdım yani adetimin bir hafta geçtiğinde ne idrarda ne kanda hiç bir şey çıkmadı dün testi tekrar istedik BetaHCG 0.41 1hafta gebelik yazıyor ama adetim 11 gün geçti nasıl iş anlamadım bi yardımcı olun nolur (

adetime 4 5 gün kala benim değerim 12 çıkmıştı. bugün adet günüm tekrar yaptırdım sat 16.00 da alacam sonucu ne olur acaba

evet ılk bebegımız daha oncede dusuk felan olmadı

hiç merak etme bana da kimyasal gebelik olabilir dediler ama onlar garantiye almak için yapıyorlar ....kızlarrr hamileyim bugün adet günüm 120 çıktı hcg gulsah34cım hiç dert edinme onlar özellikle ümit vermek adına yapıyorlar

Son düzenleme:
evet ılk bebegımız daha oncede dusuk felan olmadı

slm bende uzun zamandır takıp edıyorum bu siteyi amaa yazmak yenı nasıp oldu. arkadalar benım sat 1 şubat ben bu ay cook umutluydum dayanamadım ve test yaptırdım kanda negatif cıktı sızce erkenmı bunun kesınlesmesı ıcın... moralım bozuldu yaa

çıkmaması normal ..hamile olmuş olsan bile adetinden 4 gün önce falan çıkıyor en erken..bence 26 sından sonra baktır.

bende yardım istiyorum kızlar
6 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz bütün taramalarımı yaptırdım bende hiç bir problem yok.. bu ay adetim 4 gün gecikti bütün belirtiler var 2 gün önce kan tahlili yaptırdım bhcg 0.15 çıktı hala adet olmadım hala mide bulantım devam ediyor sizce gebelik olbilir mi yani bir arkadaşımın da 0.20 çıkmıştı sonra gebelik anlaşıldı .. hiç böyle bir deneyim yaşayan var mı??

bat ım 25 şubat ama ben dayanamadım kan tahlili yaptırdım. hamilelik adına herhangi bir belirti yok sadece bel ağrım var o kadar.
kan değerim 1 çıktı. hamilelik ihtimalim sıfır dımı kızlar. 19 şubatta yaptım tahlil 7 gün var bu yedi günde bir şeyler değişirmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…