bugün dördüncü testimi yaptrdım..
bu kez baya yukseldi neyse ki :)
61,5 -----9 şubat
136,9----11 şubat
476,7----15 şubat
2101,3---18 şubat
acaba bugün görebilir miyiz ki keseyi?
canımmm öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. alttan ultrasonla gözükebilir minnak keseciğin :)
bu kadar arttığını gördüm ya nasıl rahatladım anlatamam gerçekten de bekleyemiyorum ya sen nasıl bekledin 9 şubattan beri :)
bence de ölçtür değerlerinle git hem ona göre bişey der doktorun da.. inşallah güzel güzel görürüz bebişlerimizi ...
benim çok fazla atmazdı 30 31 32 günde falan olurdum. uzun sürceksede lekelenme şeklin de gösterirdi kendini. ama kaç gün oldu ne gelen var ne giden. hiç ağrı sancı yok. hafiften göğüslerim acıyo. oda bi iki gündür. ne yapsam bilemedim. sen kanda baktırdınmı
canım.
inş tatlım ya ...gidiyorummmmm
canım sat 14 ocaktı ben 10 şubatta yaptırdım ilk testi..sat a göre 3 haftanın ortasındaydı. sat a göre cuma günü yani keseyi gördüğümüzde 4+1 di ama ultrasonda 5 hafta 1 günlük kese yazıo onu bende anlamadım açıkcası ama öğrendiğime göre ultrason kese boyuna göre hafta hesaplıomş..
ben bugun kan testı yaptırdım 11.90 cıktı reglıme 4 gun var sızce normalmı 2 gun sonra bır daha test verdı
doktor 2 gun sonra bir daha test dedi zaten benim 4 gun var iyimi yani sonucum kimyasal gebelik diye biseyde dedinormal tatlım bnm de adet olacağım gün 28 çıkmıştı ( 31 0cakta çıktı bu değer , son adet tarihim de 8 ocaktı.) bgün de 4000 lere yükselmiş ..2 günde bi 2 y katlarsa değer güzel gidiyordur ..rahat ol , artacaktır ..hayırlı olsun..
evet ılk bebegımız daha oncede dusuk felan olmadıtatlışım drlar emin olmak için kimyasal(yalancı)gebelik olabilleceğini söylüyorlar..Şüpheciler ya , tam emin olmak için tkrr kan testi sonucunu istiyorlar ...Alahın izniyle artacak ve büyüyecektir bebişin..Hele ki ilk gebeliğinse ve talihsiz bi hikayen yok ise(düşük vs gibi) hiç tasalanma ...Daha yeni dölleniyordur ...Benim 28 çıktığında ebe arkadasım, belkide ilk dölllendiği günler gitmişsin kan vermeye dedi ..Sonrada 28-79-270....bugüne ulastı ...Diyeceğim şu ki testini yap ve ona göre folik asite başla ...Tkrr hayırlı olsun ...
evet ılk bebegımız daha oncede dusuk felan olmadı
slm bende uzun zamandır takıp edıyorum bu siteyi amaa yazmak yenı nasıp oldu. arkadalar benım sat 1 şubat ben bu ay cook umutluydum dayanamadım ve test yaptırdım kanda negatif cıktı sızce erkenmı bunun kesınlesmesı ıcın... moralım bozuldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?