bende yardım istiyorum kızlar
6 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz bütün taramalarımı yaptırdım bende hiç bir problem yok.. bu ay adetim 4 gün gecikti bütün belirtiler var 2 gün önce kan tahlili yaptırdım bhcg 0.15 çıktıhala adet olmadım hala mide bulantım devam ediyor sizce gebelik olbilir mi yani bir arkadaşımın da 0.20 çıkmıştı sonra gebelik anlaşıldı .. hiç böyle bir deneyim yaşayan var mı??
çıkmaması normal ..hamile olmuş olsan bile adetinden 4 gün önce falan çıkıyor en erken..bence 26 sından sonra baktır.[/QUO
cesaretım kırıldı benım yaa artık gunum gecene kadar baktıramam sanırsam...
arkadaslar yardımcı olurmusunuz;
ben transferden 12 gun sonra kan testi yaptım 119 cıktı doktorum bıdaha yapmana gerek yok dedi,tabı ben dayanamayıp 15.gun bıdaha yaptırdım 1375 cıktı.10 gun sonra doktora gıdıcem ama bu degerler normal mı cok merak edıyorum.
merhaba yardımcı olursanız sevinirim.bugün kan testi yaptırdım sonuç 7.77çıktı ne anlama geliyor gebelik varmı yokmu yoksa bi kaç gun sonra tekrar mi test yaptirmalıyım
gebelik için 11.00 ve üstü olması gerek diye biliyorum ama sen tekrar yaptır istersen adet tarihin ne zaman bilmiyorum ama belkide geç döllenmedir :44:
Merhaba kızlar benim adetime 4 gün var(Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim)....
Bu ay yumurtlama günümüde yakaladık.Bende mide yanması karnımda şişkinlik,göğüslerde hassasiyet herşey vardı.
Adetime 4 varken kanda B-HGC'ye baktırdım negatif çıktı.Bu şekilde olup hamilelik olan var mı?Yoksa bu ay ümidi kesmelimiyim
Ablam bir arkadaşında olduğunu söyledi sizede sormak istedim...
benimde son adet tarihim 31 ocak adetime 5 gün var ve kan tahlilinde hcg 0,1 çıktı bende anlamıyorum acaba erkenmi yaptırdım
merhaba arkadaşlar ben ayın 19unda hamile olduğumu öğrendim:)) sat ocak 25ti henüz günüm geçmemişti 4 gün vardı bhcg 98.71 .çıktı daha sonra da tekrar kan testi yaptırmaya fırsat bulamadım pazartesi tekrar yaptıracağım ama sizce çıkan bu kan değeri normal mi
iki gün önce yaptırdığım testte 7.77çıkmıştı sonuç bugün yaptırdığım da ise 17.50doktor pozitif olduğunu ama daha küçük olduğunu dikkat etmemi söyledi bi hafta sonra tekrar gel bi test daha yapalım bakalım dedi hiç olumsuz konusmadi ama bazı yorumları okuyunca icime korku düştü sevinemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?