Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

cnm 5 ve üzeri hamile oldugunu gösterir hayırlı olsun sag saglim kucagına al inşallah.

merhaba değer 7 çıktığında adetin kaç gün geçmişti benim adetim geceli 4 gün oldu 26 çıktı beta

ben 1 aydır olmuyorum ikinci test 17,50 çıktı doktor olumsuz konuşmadı gebelik var bi haftaya testi yineleyelım sonra kontrole başlarız dedi dikkat et dedi ama yinede korkuyorum işte olmaz die
bu ikinci bebeğim olacak kısmet olursaa

ben adetime 6 gün kala ve 4 gün kala kan tahlili yaptırdım sonuç ikisindede 1.20 çıktı, geçtiğimiz aylarda iki kerede hep 0,1 çıkmıştı.. yani biraz yükselmiş değerim..şimdi adetime 2 gün kaldı 26 şubatta olmam gerekiyor..sizce yükselme ihtimali olabilirmi? sizce değerim daha da yükselebilirimi bu günlerden sonra?böyle bişey hiç duydunuzmu?((şimdiden cvplayan herkese çok teşekkür ederim..cvplamayanlarada tabii:)

hayırlı uğurlu olsun allah kucağınıza almannızıda nasip etsin..inanın ki okurken gözlerim doldu.. ayrıca daha bile anlatsaydınız okurdum.. mesela yumurtaları nasıl topluyorlardı merak ettim.. bide verdiğiniz bilgiler içinde çok teşekkür ederim. inşallah sizin sayenizde verdiğiniz doktor isimlerinle şifa bulacak hastalar, anne ve babalar size duacı olur..haberlerinizi bekliyoruz...

adetim gecikti. en son 15 ocakta adet görmüştüm. sadece 25-26-27 ocakta eşimle birlikte oldum. geri çkilme yöntemini kullanmıştık(ne kadar koruyosa o da artık) evde test yaptım negatifti. kan testi de yaptırdım o da <12 negatif çıktı sonuç. doktorum adet olmazsan 10-15 gün sonra tekrar gel bazen gebelik olsa bile geç belli olabiliyor dedi... hiç hamile gibi değilim...
eğer hamileysen yaklaşık 3-4 haftalıktır o zamn da. belli olmaz mıydı kan tesinde??? psikolojik olarak mı geçikiyorum yoksa???

ben bu siteden çok faydalandım birsey olsun açıp hemen buradan bakıyorum zaten o yüzden üye olup yaşadıklarımı anlattım. ben nasıl faydalandıysam insanlarda benim yaşadıklarımı okuyup faydalansınlar istedim. bizi bizden başkası zaten anlamaz ki. soruna da cevap vereyim. genel anestezi altında yumurtalar toplanıyor. eşimin söylediğine göre yaklaşık yarım saat sürüyor. tabi bunun içinde hazırlık kısımlarıda var. yani hiçbirsey anlamıyosun. sadece uyandığında adet sancıına benzer hafif bir sancın oluyor yani çok kolay bir aşama. 3 4 gün sonrada transfer oluyor. transfer saatinde 1,5 2 litre su içiyorsun mesane şişip rahimi bastırsın ve rahim daha net gözüksün ki embriyolar istenilen yere rahat koyulsun.. ama siz siz olun benim gibi hemen ayağa kalkmayın ben 10 dakka sonra dayanamadım kalktım tabi hemen geri yatırdılar niye kalktın diyede başta eşim olmak üzere epey kızdılar. ama rabbim istedikten herşey bahane bebiş hayırlısı ile tutundu ama tabi ki tedbiri elden bırakmamak lazım... işte süreç böyle.. Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yaşatsın...

Arkadaşlar malum bu iğneyi bebek tutunsun diye herkese veriyorlar ama benim çok kötü oldu...morluklar ve şişlikler var.bugün iğneyi yapan hemşire beni baya bir korkuttu...eğer apse yaparsa o kısımları kesip temizlemek zorunda kalırlar böle devam edemezsin dedi ama iğneye nisana kadar devam etmem lazım...sizlerde durum nasıl...bu iğne kötü bir şey yapıyor mu???

biri benim için de bieşy desinnn

biri benim için de bieşy desinnn

ya inan cvp beklediğini bilerek bişey yazamamak çok kötü oluyor biliyorum
ama ne yazıcam bilemedim istemediğin için allah gönlüne göre versin
bence zor bişey millet neler deniyor
ama olmaz da denmez ki olanlar var
bence beklemekten başka çaren yok zor olsada ihtimal var tabi

merhaba bugun adet olmam gereklıydı.Grıp oldugum ıcın doktora gıttım acıle doktora durumumu anlattım once kan testı yapalım ona gore ılac verelım ozaman dedı kan testı yaptık beta hcg 40,87 çıktı doktor bı hafta sonra gel tekrar yapalım test dedı sızce hamıle mıyım bole olan var mı

tebrik ederim cnm.benim adet günümü bir gün geçe yaptırdığım test sonucu 413 tü.şu anda 10.haftadayım şükür.çok normal seninki.inşallah 2 ye katlar.

çok teşekkür ederim ben de sizi tebrik ediyorum:)) bakalım yarın tekrar test yaptıracağım inşallah güzel çıkar sonuçlar

bu değere göre hamilesin cnm haftaya tekrarlat muhakkak değerin artışına bakılsın..ama bence kadındoğumcuna da gitmende fayda var..o seni yönlendirir..hayırlı olsunnnnnn..
bu arada ilaçsız atlatman gerekecek gribi..geçmiş olsun ayrıca

cnm bazen geç döllenmede böyle düşük çıkabiliyor ama seni umutlandırmak istemem.. 5 ten yukarısı gebelik diyor testler çünkü..inşallah gelir bebişin

yani cnm belki de başka bir sebepten gecikiyorsun..psikolojik te olabilir..kafana takmışsındı..hele bebiş düşünmediğiniz bi süreçse seni etkilemiştir..
ama bence bi kaç gün sonra tekrar baktır kanda çok ihtimal vermiyorum hamile olmana..ama Allahın işine de karışılmaz dimiii

cnm bazen geç döllenmede böyle düşük çıkabiliyor ama seni umutlandırmak istemem.. 5 ten yukarısı gebelik diyor testler çünkü..inşallah gelir bebişin

ilk önce cvpladığın için çok teşekkür ederim 22sinden beri bekliyorum cvplanmasını..yarın adet tarihim şuan herhangi bi adet ağrım yok sadece sızlama var.. inşalllah hastalanmam diye dua ediyorum tabii bhcg de yükselir diye dua ediyorum.. çok teşekkür ederi tekrar umarım geç döllenmedir.. hoş bu geç döllenmeyide anlamıyorum ama inş. diyelim..:)))))

rica ederim cnm bikaçgündür girememiştim bende..yoksa elimden gelikçe cvp yazmaya çalışıyorum bende kızlar gibi..
bazı insanlar 14. gün yumurtlarken bazısı 20. gün yumurtluyor cnm..yumurtanın çatlamasyla döllenmesi yerleşmesi arasında da 5 gün falan sürüyormuş.belki sen de geç yumurtlamışsındır ve inşallah gelir bebişin..hamilelikteki sizlamalar regldekine benziyor ama bence biraz daha farklı yani böyle yumurtalıkta rahi,mde falan seğirmeler oluyo..zaten anlıyo insan daha önce yaşamadığın tarzda kasılmalar oluyor

dun ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı anlamadım ama beta hcg 40 cıktı pazar gunu bakalım yarın saglık ocagında kan vercem yukselme olmustur ınsallahhh dua edın lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…