selam herkese,adetıme 2 gun var ıdrar testınde ıkıncı cızgı sılık cıktı bugun kan testı yaptırdım 79,5 cıktı.ilk gebeliğim düşük olmustu( krkuyorum.ılk gebelıgımde gogus hassasıyetım coktu busefer goguslerımde hıc hassasıyet yok 1 haftayı gectı belım ve kasıklarım agrıyor,fıkır verın lutfen.........
Kande Hcg ne zaman yapılmalı arkadaşlar,regl günü geçmeden yapılsa çıkar mı
sağol ınan boyle bır morala ıhtıyacım vardı.kan testımı aldım geldım hemen sıteye gırdım.değişik bır ruh halındeyım.ılk gebelıgımde okadar sahıplenmıstım kıı sonucunda dıbe cakıldım o yuzden korkulardayımm hala.ınsallah Allah ın ıznıyle guzel olacak,ısteyen herkesın olsun...
merhaba arkadaşlar ben ayın 19unda hamile olduğumu öğrendim:)) sat ocak 25ti henüz günüm geçmemişti 4 gün vardı bhcg 98.71 .çıktı daha sonra da tekrar kan testi yaptırmaya fırsat bulamadım pazartesi tekrar yaptıracağım ama sizce çıkan bu kan değeri normal mi
sonunda öğrendim arkadaşlar sonucu dediğim gibi 19unda 98.71di 25inde yapılan tahlile göre 1610 olmuş bana sonuçlar güzel gibi geldi:)) sizce nasıl? birde cuma günü doktora gideceğim ve o gün tam 5 haftamız dolmuş olacak sizce kesesini görüp kalp atışlarını duyabilirmiyim??
bende dün yaptırdım değerim 273,6 çıktı.sence bu değer nasıl benimkide yükselirmi.yardıcmcı olursan sevinirim.
rica ederim cnm bikaçgündür girememiştim bende..yoksa elimden gelikçe cvp yazmaya çalışıyorum bende kızlar gibi..
bazı insanlar 14. gün yumurtlarken bazısı 20. gün yumurtluyor cnm..yumurtanın çatlamasyla döllenmesi yerleşmesi arasında da 5 gün falan sürüyormuş.belki sen de geç yumurtlamışsındır ve inşallah gelir bebişin..hamilelikteki sizlamalar regldekine benziyor ama bence biraz daha farklı yani böyle yumurtalıkta rahi,mde falan seğirmeler oluyo..zaten anlıyo insan daha önce yaşamadığın tarzda kasılmalar oluyor
çok teşekkür ederim çok sağol.. ben ovü.tetsi yaptım 14-15-16. günler çift çizgiyi yakaladım o günlerde çalıştık.. yani ondna sonra bikaç gündede çalışma oldu.. ama yumurtlamam sanırım düzenli.. bu gun kahverengi leke geldi sanırım yakında kırmızılarda gelecek gibi.. olmadı mı olmuyor allah ne zaman hayırlıysa o zaaman verecek herhalde..inş.isteyen herkese verir bizede o günleri gösterir.. yine bu haftadan sonra eşimle çalışmalar sonra foruma girilip hamile kalma testleri hakkında bilgi araştırma sonrada kan testleri başlayacak gibi hep tekerrür hep tekerrür..((
çok teşekkür ederim çok sağol.. ben ovü.tetsi yaptım 14-15-16. günler çift çizgiyi yakaladım o günlerde çalıştık.. yani ondna sonra bikaç gündede çalışma oldu.. ama yumurtlamam sanırım düzenli.. bu gun kahverengi leke geldi sanırım yakında kırmızılarda gelecek gibi.. olmadı mı olmuyor allah ne zaman hayırlıysa o zaaman verecek herhalde..inş.isteyen herkese verir bizede o günleri gösterir.. yine bu haftadan sonra eşimle çalışmalar sonra foruma girilip hamile kalma testleri hakkında bilgi araştırma sonrada kan testleri başlayacak gibi hep tekerrür hep tekerrür..((
ya karışmak gibi olmasın ama ben de şu kahverengi lekeyi yaşadım normalde her adetten 1 2 gün önce olurdu ama bu sefer baya erken oldu hatta bende kahretsin erken hasta olacağım diye düşündüm sonra bi araştırma yaptım kese rahme yerleşirken bazı kadınlarda oluyomuş böyle şeyler nitekim bende de oldu şuan 5 haftalık hamileyim inşallah allah size de nasip etsin aynı şeyi yaşadığım için sizinle paylaşmak istedim ümitsizliğe kapılmayın:))
ya karışmak gibi olmasın ama ben de şu kahverengi lekeyi yaşadım normalde her adetten 1 2 gün önce olurdu ama bu sefer baya erken oldu hatta bende kahretsin erken hasta olacağım diye düşündüm sonra bi araştırma yaptım kese rahme yerleşirken bazı kadınlarda oluyomuş böyle şeyler nitekim bende de oldu şuan 5 haftalık hamileyim inşallah allah size de nasip etsin aynı şeyi yaşadığım için sizinle paylaşmak istedim ümitsizliğe kapılmayın:))
estağfurullahhh..tecrübelerimizi paylaşmak en güzel şey burada..
oyy maşallahhhhhsağlıkla kucağıan al bebişini inşallah cnmm
evet bende okuyorum herkeste olmuyo ama yerleşme kanaması ve üzerine regl görme yaşanan şeylerrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?