yani cnm belki de başka bir sebepten gecikiyorsun..psikolojik te olabilir..kafana takmışsındı..hele bebiş düşünmediğiniz bi süreçse seni etkilemiştir..
ama bence bi kaç gün sonra tekrar baktır kanda çok ihtimal vermiyorum hamile olmana..ama Allahın işine de karışılmaz dimiii
açıkcası benimde çok bi bilgim yok ama yanılmıyorsam testi ne zaman yaptığın çok öneml yani günün geçmeden önce mi yoksa bi iki gün sonra mı yaptın bu zaman aralığında yaptıysan iyidir diye biliyorum aynı zamanda takip etmek gerekiyormuş istersen testini bi tekrarla ve ne kadar arttığına bi bak eğer katlanıyosa sorun yok demekmiş
ya karışmak gibi olmasın ama ben de şu kahverengi lekeyi yaşadım normalde her adetten 1 2 gün önce olurdu ama bu sefer baya erken oldu hatta bende kahretsin erken hasta olacağım diye düşündüm sonra bi araştırma yaptım kese rahme yerleşirken bazı kadınlarda oluyomuş böyle şeyler nitekim bende de oldu şuan 5 haftalık hamileyim inşallah allah size de nasip etsin aynı şeyi yaşadığım için sizinle paylaşmak istedim ümitsizliğe kapılmayın:))
sen de benim gibisin bende 14-16 arası yumurtluyorum..ovu testleri de kesinlikle doğru yönlendiriyor.çünkü ben her ay yumurtamın çatladığını ve hangi taraftan çatladığını ağrılarla anlıyorum ve aynı gün ovu test pozitif veriyor..ben testi ilk kullandığım ay bebişi tutturdum daaa kimyasalla uçtu gitti işte
hem sen öyle düşünme cnmmm..sıra bize de gelecek..inşallah hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz..sağlıklı uzun ömürlü olsunlar başka şey istemem..
inan hiç ummadığın anda hamileolursun da ruhun duymaz..öyle belirtilere de çok aldanma..kahverengi lekeyi takipet cnm..bazen yerleşme kanaması oluyormuş..hatta diğer topikten bir arkadaşımız iki ay az regl olmuş doktor kontrolünde öğrendi hamiş olduğunubiz de habire belirtiarıyoruz..insan dayanamıyo işte beklemek te çoookzorrrrrrrrr
bide bişey sormak istiyorum bu kahverengi leke kaç gün geldi?
bende pko var geç yumurtlamış olabilirim adet geçtikten 9 gün sonra yaptırdım.değer çok düşük diil ama bilmiyorum artık.senin nasıl gidiyo hamileliğin.
ya inan cvp beklediğini bilerek bişey yazamamak çok kötü oluyor biliyorum
ama ne yazıcam bilemedim istemediğin için allah gönlüne göre versin
bence zor bişey millet neler deniyor
ama olmaz da denmez ki olanlar var
bence beklemekten başka çaren yok zor olsada ihtimal var tabi
bugün evde test yaptım 2.çizdi silik çıktı:S bu testin yanlış olma ihtimlı var mı?
arkadaşlar benim adet tarihim 19 ocak.19 şubatta evde test yaptım pozitif çıktı.ama bugün kan testimde hcg 59 çıktı,doktor düşük haftaya tekrar gel dedi.kafam çok karışık,adet olmuyorum idrarda pozitif çıkıyor
adı:)cnm idrar testinde bir dürü çelişkili laflar söyleniyor kan tahlili yaptır eğer test doğruysa zaten kandada çıkacaktır aklında soru işareti kalmaz bizede güzel haberlerle dön inşallah
zaten burdaki bir çok arkadaşın testi silik çıkıyor sonra tekrarlıyorlar koyulaşıyor belki seninki için daha erkendir kan tahlilinden sonra sevincini bizimle paylaş inşallah
hcg 59 ve düşük öylemi
doktorlar çok daha iyi bilir tabi ama burda sonucu 11.00 çıkan bile vardı arkadaş gayette güzel hamileydi yani
neyse vardır bir bildikleri elbet ama bize düşennnnnnn hayırlı olsunnnnndemek
Öncelikle merhaba,sürekli siteyi takip etmeme karşın ilk defa yazıyorum...Durum kısaca şöyle, pazartesi akşam üstü aniden kulağım tıkandı,temizlemeyle geçer diye umut ettim ama maalesef dr. ani kulak tıkanması diye bir rahatsızlık olduğunu ve kortizon tedavisiyle geçeceğini söyledi.Ancak şu var ki, bebek istiyoruz ve korunmuyoruz...hamile olabilirim diye bugün kan testi yaptırdım, reglime 6 gün var ve sonuç 0,1 çıktı...Biliyorum bu negatif ama acaba ilerleyen günlerde artabilir mi? Hemen tedaviye başlayıp bebek olursa da istemeden ona zarar vermek istemi yorumNe yapacağım şaşırdım, bi akıl verin lütfen...Sizce hamile olabilirmiyim?
Kızlar adetlerım duzensız 15ı yada yırmısınde fAlan adet oluyorum son sat 18 ocak subat20 de beta hcg sonucum 245.5 cuktı 27subatta 1065.48 cıktı doktor cok dusuk dedı sızce nasıl yardımcı olun lutfen
Ama dusuk degıl dımı hergun 100 den fazla yukselmıs 4 martta tekrar gel dedı kese bakıcak gorunurmu sızce
merb arkadaslar bugun adetıme 2 gun varken kan testı yaptırdım ve sonuc 88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?