Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bu sabah evde test yaptım 2.çizgi çok siliki:SSS
napıcam ben yaa

bende pko var geç yumurtlamış olabilirim adet geçtikten 9 gün sonra yaptırdım.değer çok düşük diil ama bilmiyorum artık.senin nasıl gidiyo hamileliğin.

benimde 25inde adet olmam gerekiyordu ama olmadım test yaptırdım bi sonraya negatif kan testide yaptım sonuç 0. ama hala adette olmadım ama bugün lekelenme tarzında çamaşırım kirlenmiş adet mi oluyorum yoksa bebek tutunduğunda kanamadan lekelenmeden bahseden arkadaşlar olmuş forumda. sizce ne olabilir. bana da moral kızlar yaa.. bi daha ki testi ne zaman yapıyım daha 3 geçti adetimden

bide bişey sormak istiyorum bu kahverengi leke kaç gün geldi?

biraz kendimi tutabilsem regli geçtikten sonra kan tahlili yaptırsam iyi olacak ama ben başlıyorum 7-8 gün önceden baktırmaya. 2 kere baktırdım en son baktırdığım tarih 22.şubat oda 1.20 ydi.. belki geç döllenmedir falan dediler ama kendimi kaptırmakta istemiyorum...zaten işten güçten de düşünmeye fırsat bulamıyoruz allahtaann...bgun hala kahverengi lekeler geliyor ama ben her ihtimale karşı yine tedbirimi aldım regli olabilirim diye ama olmakkkk istemmiyorummm :))))hayırlı haberlerimizi bizde inş. burdan birbizimize duyururuz inş....aminnnn

bende pko var geç yumurtlamış olabilirim adet geçtikten 9 gün sonra yaptırdım.değer çok düşük diil ama bilmiyorum artık.senin nasıl gidiyo hamileliğin.

Evet geç yumurtlama da olabilir herşeyi iyi dusunmek lazim. Benim su an için her şey iyi görünüyor ama daha ilk kez bu cuma doktora gidicegim çok heyecanlıyım kasik ağrısı haricinde hiç biseyim yok bakalım artık cuma günü öğreniriz herşeyi inşallah görebilirim bebegimi

bugün evde test yaptım 2.çizdi silik çıktı:S bu testin yanlış olma ihtimlı var mı?

arkadaşlar benim adet tarihim 19 ocak.19 şubatta evde test yaptım pozitif çıktı.ama bugün kan testimde hcg 59 çıktı,doktor düşük haftaya tekrar gel dedi.kafam çok karışık,adet olmuyorum idrarda pozitif çıkıyor

bugün evde test yaptım 2.çizdi silik çıktı:S bu testin yanlış olma ihtimlı var mı?

cnm idrar testinde bir dürü çelişkili laflar söyleniyor kan tahlili yaptır eğer test doğruysa zaten kandada çıkacaktır aklında soru işareti kalmaz bizede güzel haberlerle dön inşallah
zaten burdaki bir çok arkadaşın testi silik çıkıyor sonra tekrarlıyorlar koyulaşıyor belki seninki için daha erkendir kan tahlilinden sonra sevincini bizimle paylaş inşallah

hcg 59 ve düşük öylemi
doktorlar çok daha iyi bilir tabi ama burda sonucu 11.00 çıkan bile vardı arkadaş gayette güzel hamileydi yani
neyse vardır bir bildikleri elbet ama bize düşennnnnnn hayırlı olsunnnnn demek

Öncelikle merhaba,sürekli siteyi takip etmeme karşın ilk defa yazıyorum...Durum kısaca şöyle, pazartesi akşam üstü aniden kulağım tıkandı,temizlemeyle geçer diye umut ettim ama maalesef dr. ani kulak tıkanması diye bir rahatsızlık olduğunu ve kortizon tedavisiyle geçeceğini söyledi.Ancak şu var ki, bebek istiyoruz ve korunmuyoruz...hamile olabilirim diye bugün kan testi yaptırdım, reglime 6 gün var ve sonuç 0,1 çıktı...Biliyorum bu negatif ama acaba ilerleyen günlerde artabilir mi? Hemen tedaviye başlayıp bebek olursa da istemeden ona zarar vermek istemi yorum Ne yapacağım şaşırdım, bi akıl verin lütfen...Sizce hamile olabilirmiyim?

adı:)

bu sabah tekrar test yaptm 2. çizgi çıkmadı:) biz bu ara bebek düşünmüyoruz daaa
. allah herkesin gönülüne göre verir inş

Kızlar adetlerım duzensız 15ı yada yırmısınde fAlan adet oluyorum son sat 18 ocak subat20 de beta hcg sonucum 245.5 cuktı 27subatta 1065.48 cıktı doktor cok dusuk dedı sızce nasıl yardımcı olun lutfen

Kulağınızdaki tıkanıklık fazla rahatsız etmiyorsa ve günlük hayatınızı aksatmıyorsa bence tedavi için adetinizin gelmesi bekleyin.

Kızlar adetlerım duzensız 15ı yada yırmısınde fAlan adet oluyorum son sat 18 ocak subat20 de beta hcg sonucum 245.5 cuktı 27subatta 1065.48 cıktı doktor cok dusuk dedı sızce nasıl yardımcı olun lutfen

Moralinizi bozmayın hemen, test yaptırmaya devam edin.

Ama dusuk degıl dımı hergun 100 den fazla yukselmıs 4 martta tekrar gel dedı kese bakıcak gorunurmu sızce

Oh oh keyıflendırdın benı ısallah keseyıde goruruz de rahatlarım allah ısteyen herkeze tez zamanda versın ısallah

merb arkadaslar bugun adetıme 2 gun varken kan testı yaptırdım ve sonuc 88

tebriklerrr hayırlı olsun sevincinizi bizimle paylaştığııınız ve bizide mutlu ettiğiniz içinde teşekkürlerr... allah kucağınızada almayı nasip etsin inş..tüm anne olmak isteyenlere allah bu mutluluğu yaşatsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…