Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

düşükmü...??? arkadasım hayırlı olsun canını sıkma mutluluğun tadını çıkar...inş. bi sonraki testlerindeki sayılar kat kat katlanır...tebriklerrr..

merhaba arkadaslar
tahmini batım25-26 şubattı.. 26sında kahverengi lekeler gelmeye başladı ara ara halen kahverengi lekeler devam ediyor henüz kırmızıları görmedim zaten görmekte istemiyorum.. 22 şubatta kan tahlili yaptırmıştım. 1.20 çıkmıştı. yarın halen daha kırmızı bişey görmezsem test yapmayı düşünüyorum tabii evde idrar testi..? sizce bu durumda hamile olabilirmiyim? ihtimal varmı yaniii? yardımmmmmmmmmm acilllllll((((((((

ıyı dileklerin için çok tesekkur ederım. ben soyle soylıyım sana hamılelık olasılıgın hala var. cunku benım bat 2 marttı. ben 24 subatta test yaptırdıgımda negatıf sonuc aldım. dayanamadım 2 gun varken bugun baktırdım ve pozıtıf yukselmıs. ins allah sızede nasıp eder. bakalım artık yukselmesını beklıcem ıns bır sıkıntı cıkmazda bebegım benımle kalır

Arkadaşlar adetim 8 gün geçti kan tahlili verdim bugün meğer hcg hormonunu düzeyini ölçerek yapmamışlar nasıl bir yöntem anlamadım ama kanı süzerek idrar testi gibi bir uygulama yapıyorlarmış 1 saat sonra aradı benim testiniz negatif gibi değil ama çok küçük bir pozitiflik var 2 gün sonra gelin ayrıntılı olarak bakalım dedi.Bu hormon hamilelik dışında da yükselebilir dedi çok sinirim bozuk araştırıyorum kanser ıvır zıvır da yükseliyor diyo.Bu nasıl iş kan tahilinde kesin sonuç alama gerekmiyo muydu? Yani gebelik başında bile kanda görünmüyor mu ?Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

canım benim de kan testimde hcg 1.2 negatif çıktı haftya tekrar gel kanda gebeliğe bakıcaz dedi doktor.evde yaptığım testlerle 1 pozitife yakın 2 negatif sonuç aldım. bu testlari de kan tahlilimden sonra yaptm bi de bugün son adetimden bu yana 45. gün(adet başlagıcından beri)... tekrar kan vericem yarın baklaım ne olacak... ben de kanda belli oluyo diye biliyordummm

Ama bana kandaki değerden hiç bahsetmedi canım bu kan testini değer ölçümüne göre yapmadık dedi yani sonucun pozitif ama çok küçük bir pozitifli dedi.Kafamı iyice karıştırdı ortada değer yoksa neye göre pozitif diyor anlamadım ki.

lütfen yardım edin.
en son adet tarihim 21 ocak.evde test yaptım pozitif çıkıyor.iki kez kan testi yaptırdım.ilki 59 ikincisi 52 çıktı.bugün tekrar doktora gittim.pazartesi tekrar test yaptır gelşdış gebelik olabilir dedi.dış gebelikte değerler azalır mı.adet de olamıyorum.kadınlıktan nefret eder oldum.benim gibi yaşayan var mı.dış gebelik mi yoksa kimyasal gebelik mi

Dışarı çıkmadan önce evde bir test yapmak istedim ve sonuç 2 çizgi Allahım nolur hastalık olmasın çocuk olsun...

cnm dışgebelik te olabilir..kimyasal gebelikte..ama dışgebelikte değer yükselişe geçebiliyor ben öyle biliyorum.yine de doktorlar temkinli davranıyor bu konuda..ama inşallah kimyasal gebeliktir..geçen ay bende yaşadım..değerin sıfırlanınca regl olucan cnm..ama biraz yoğun ve ağrılı geçebilir..ben iki gün izin kullanmıştım..
pazartesi değerin düşmüşse kimyasaldır..aman sakın ihmaletme cnm..

test yaptırdım hcg 13.5 çıktı pozitif diyor ama niye bu kadar düşük 1 haftalık yazıyor bir sıkıntı mı var ki yine kafam karışık

test yaptırdım hcg 13.5 çıktı pozitif diyor ama niye bu kadar düşük 1 haftalık yazıyor bir sıkıntı mı var ki yine kafam karışık

cnm reglin geçti mi?kaçıncı gün bu gün? çok erken gebelik olabilir..bence iki gün sonra yine aynı yerde ve aynı saatlerde tekrar yaptır..artışa bak ve doktorunla irtibata geç cnm..şimdilik stres yapma..arkadaşımızın regle 4 gün kala 7 çıkmıştı değeri..maşallah hamileliği devamediyor

Her ay adet görürüm o anlamda düzenli ama gün olarak düzenli değilki en son 22 ocakta regl oldum 35 günde bir gibi hasa olurum ben bu ay 26 sı gibi bekledim 5 gün geciktim hcg değerim de 13.5 çıktı ilk defa çocuk düşünüyorum böyle stresli olacağını hiç hesap etmedim negatif olsa bu kadar üzülmezdim bu ay olmadı derdim ama böyle arada çıkınca çok korktum niye olurki böyle

cnm stresten falan geç yumurtlamış olabilirsin..yumurtlama gününü anlıyabiliyormusun?insan hemen ilk ay olsun istiyoır seni çok iyi anlıyorum..inşallah geç döllenmedir ondan değerin düşüktür..iki gün sonra artışa bakmak gerek..ama muhakkak doktoruna git cnm..o seni daha iyi yönlendirir..bazen de döllenme oluyor fakat bebiş yerleşemezse değerin düşüp adet kanaman başlıyor..şimdiiki gün stres yapma olurmu..dualarım seninle..

sağolasın cevap için.

slm kızlar adetim 10 gün gecikti bugün test kan testi yaptırdım sonucum 1,34 cıktı aranızda bilenleriniz varsa hamıle mıyım degılmiyim? yardımcı olursanız sevinirim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…