Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm kızlar adetim 10 gün gecikti bugün test kan testi yaptırdım sonucum 1,34 cıktı aranızda bilenleriniz varsa hamıle mıyım degılmiyim? yardımcı olursanız sevinirim ...

cnm 5 ten yukarı değerlerde hamileli,k oluyor..o da regl gelmeden 3-4 gün önce çıkacak değer genellikle..
doktoruna git bence..eğer hiç gecikme yaşamıyorsan muayene olmanda fayda var..bazen stres bazen kistler pko falan gecikme yapabiliyor Allah korusun

Son adet tarıhıme göre 5 haftalık hamıleyım bugun kan değerim 5161 çıktı nolur aydınların beni nasıldır bu deger bilgilerinizi benımle paylaşırmısınız lütfen (

Adet günümden 3 gün önce Cuma günü HCG 24 çıkmıştı.Bugün adet günüm ve HCG 88 çıktı.İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir.Arkadaşlar bu durum gebe olabileceğimi gösterir mi?.

Adet günümden 3 gün önce Cuma günü HCG 24 çıkmıştı.Bugün adet günüm ve HCG 88 çıktı.İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir.Arkadaşlar bu durum gebe olabileceğimi gösterir mi?.

bence göstermiş göstereceğini
hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah

Ay çok heycanlıyım bende.5buçuk aylık evliyim. Daha acelesi yok diye düşündüğüm için pek takip etmiyordum yumurtlama dönemimi falan. En son 30 Ocakta adet oldum. senede 1 ya da 2 kez 1hafta adetimin geciktiği olur diye önemsememiştim. Dün dayanamadım test alıp yaptım anında pozitif çıktı ama inanamadım tabi. Emin olmak için bugünde kan testi yaptırmaya gittim. hormon testleride olduğu için sonuçları yarın 3te alabilirsiniz dediler. Tabi heycandan dayanamadım deminden beri internet sitesinde sayfayı yenileyip Beta-HCG değerimin onaylanmasını bekliyordum. Şu an onaylanmış. 10314,61 çıkmış. Bu Hamile olduğum anlamına geliyor di mi kızlar?

o nasıl sonuç öyle
ben öyle bir değer görmedim şimdiye kadar kaç gün geçmiş oluyorki bu değer çıkıyor 10 gün geçse bile çok değilmi bu değer yahu :44:
neyse bilen biri yorumlar hamilesin orası beli de ben değere taktım tebrik etmeyi unuttum tebriklerrr sağlıcakla kucağına alırsın inşalllahhh

kızlar merhaba

bende bugün aldım bhcg 2101,17 bu hamileyim demek onu anladım fakat ne kadarlık sağlık ocağı doktoruda bişey söylemedi.son adet tarihim 29/ocak/2013 tahlil tarihim 06/mart/2013 sizce bu değerler normalmi yardımcı olursanız sevinirim

slm kızlar,benim de adteim 15 gün geciktiği için test yaptım ve çift çizgi çıktı.bugünde jkan tahlili yaptırdım,106,50 çıktı.2 ya da 3 haftalık hamilesin dedi dr. ama çok korkuyorum ,hani çok yeni ya o yüzden düşürecekmişim gibi bir korku var içimde

kızlar özel bi hastanede gebelik için kan tahlili ne kadardır? kaç tl yani? bi de aynı kanla bikaç değeri de ölçtürebiliyor muyuz? mesela kolesterol,trigliserit falan. çünkü ben roaccutane ilaç kullanıyorum ve gebe kalmamam lazım gebe kalmış olmaktan çok korkuyorum. adetim daha gecikmedi daha zaman var ama pimpirikliyim işte :/ ilişkiden sonra daha 1 hafta geçti ama karnımda özellikle sağ yumurtalığımın o taraflarda gaz varmış gibi bi kıpırtı ve ince bir ağrı var 3 gündür. bu gebelik belirtisi mi yoksa 1 haftada böyle bi belirtinin olması imkansız mı? tam bi birleşme de değildi aslında bizimkisi ama endişeleniyorum.

Son adet tarıhıme göre 5 haftalık hamıleyım bugun kan değerim 5161 çıktı nolur aydınların beni nasıldır bu deger bilgilerinizi benımle paylaşırmısınız lütfen (

cnm değer nqsıldır bilemem ama bu zamanda zaten bhcg ye gerek kalmaz ultrasonda kesen gözükür.takılma bhcg ye bence

cnm ben muayene dahil 25 tl ye yaptırmıştım özelde zaten çoğunlukla muayene kaydı açmadan yapmıolar. ama muayene olman şart değil.diğer testler beraberinde yapılırmı bilemem. ben adetime 9 gün varken hamileliğimi öğrenmiiştim ama herkezde farklı olabiliyor bu durum

ben 9 gün önce beş günlük bir tane embriyo transferi oldum.transferden 1 hafta sonra çatlatma iğnesini tekrar ettirdi dokrorum.dün akşam betahcg ölçtürdüm 190 çıktı.acaba benim gibi çatlatma iğnesinden 2-3 gün sonra gebelik testi yapan var mı,varsa değerleriniz kaçtı?allahım ne olur hamile olayım,bozulmasın bu rüya.

çatlatma iğnesi bhcg hormonunu yükseltir inşallah hamilesindir doktoruna sordunmu?

merhaba
ilişki üzerinden 1 hafta geçtikten sonra kıpırtı ya da gaz varmış gibi bir hamilelik belirtisi yaşamanız neredeyse imkansızdır :) özel hastanelerde fiyatlar değişiyor ama sağlık ocaklarında ücretsiz yapıyorlar, aynı kan üzerinden birkaç teste bakmıyor özel hastaneler.. ek olarak ücret ödemelisiniz farklı konularda baktırmak için..

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım

merhabalarben 51 gün önce kist ameliyatı oldum doktorum 1 en geç 2 ay içinde hamile kalabileceğimi söyledi en son şubat 9 da regl oldum. 8 martta test yaptım sonuç negatif bugün kan testi yaptırdım 0.10 çıktı ama hala regl olmadım 4 5 gün önce regl olcakmışım gibi ağrım vardı ama şimdi öyle bir agrımda yok belirti de hamile olma olasılığımvar mı sizce bana yardımcı olurmusunuz?

arkadaşlar ben yeni üye oldum hepinize merhabalar.size sormak istediğim şey şu:kafam çok karıştı ben bir aydır korunmuyordum ve adetimi 1 gün geçince evde idrar testi yaptım negatif çıktı.aynı gün hamile değilken dr.gidip hamilelik öncesi tesleri yaptırayım dedim dr.her ihtimale karşı hcg testi yaptı ve sonuç negtif 0,1 çıktı.idrarda da iltihap çıkınca antibiyotik verdi 10 gün kullandım bu arada hala adet olmadım adetim 12 gün gecikince evde yine idrar testi yaptım hemde 3 tane 3ü de pozitif çıktı apar topar aynı doktoruma gidince kan tahlili yaptı hcg 440 çıktı.hamilesin 1 haftalık falan dedi.sizce 1haftalık hamilelik idrarda çıkarmı ve adetimi 1 gün geçtiğinde yaptığım kan testi neden negatif çıktı?çok uzattım kusura bakmayın.adet döngümde 33 gün sürüyor.şimdiden tşk.iyi akşamlar hepiniz.

Günaydın.. Deneyimli arkadaşlar size bir sorum var pazar günü yani transfer sonrası 12.gün kan değerim 148 çıktı salı ise(14.gün) 183.. Normalde doktorum bunun ikiye katlaması yada iki katına yakın bır sayı cıkması gerekıyodu dedı bu yuzden perşembe tekrar kan verıcem.. Kendimi strese sokmamaya çalışıyorum ama elimde değil ne olur biri cevağp versin bu değerler o kadar mı kötü_???

bende yeni katılanlardanım adetime 5gün var dün yaptım 2.38 çıktı olabilme ihtimali varmı acaba gülerde geçmio bi türlü

lütfen beta hcg testi düşük ıkıp hamile kalan deneyimli arkadaşlar yardımcı olsun

bence yok çünkü olsa şuan 5haftalık die bakar doktor ve en az 200-300 olmalıydı stres yapmışsındır ee bide çocuk düşünüyosan psikolojik yanı=( üzgünüm canım bende hiç gecikmezdi geçen ay acaba dedim çünkü çok istiyorum bekledimde 3 gün kanı verdim sonucu aldım negatif 1 saat geçmedi yaaaa düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…