slm kızlar adetim 10 gün gecikti bugün test kan testi yaptırdım sonucum 1,34 cıktı aranızda bilenleriniz varsa hamıle mıyım degılmiyim? yardımcı olursanız sevinirim ...
Adet günümden 3 gün önce Cuma günü HCG 24 çıkmıştı.Bugün adet günüm ve HCG 88 çıktı.İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir.Arkadaşlar bu durum gebe olabileceğimi gösterir mi?.
Ay çok heycanlıyım bende.5buçuk aylık evliyim. Daha acelesi yok diye düşündüğüm için pek takip etmiyordum yumurtlama dönemimi falan. En son 30 Ocakta adet oldum. senede 1 ya da 2 kez 1hafta adetimin geciktiği olur diye önemsememiştim. Dün dayanamadım test alıp yaptım anında pozitif çıktı ama inanamadım tabi. Emin olmak için bugünde kan testi yaptırmaya gittim. hormon testleride olduğu için sonuçları yarın 3te alabilirsiniz dediler. Tabi heycandan dayanamadım deminden beri internet sitesinde sayfayı yenileyip Beta-HCG değerimin onaylanmasını bekliyordum. Şu an onaylanmış. 10314,61 çıkmış. Bu Hamile olduğum anlamına geliyor di mi kızlar?
o nasıl sonuç öyle
ben öyle bir değer görmedim şimdiye kadar kaç gün geçmiş oluyorki bu değer çıkıyor 10 gün geçse bile çok değilmi bu değer yahu :44:
neyse bilen biri yorumlar hamilesin orası beli de ben değere taktım tebrik etmeyi unuttumtebriklerrr sağlıcakla kucağına alırsın inşalllahhh
Son adet tarıhıme göre 5 haftalık hamıleyım bugun kan değerim 5161 çıktı nolur aydınların beni nasıldır bu deger bilgilerinizi benımle paylaşırmısınız lütfen(
kızlar özel bi hastanede gebelik için kan tahlili ne kadardır? kaç tl yani? bi de aynı kanla bikaç değeri de ölçtürebiliyor muyuz? mesela kolesterol,trigliserit falan. çünkü ben roaccutane ilaç kullanıyorum ve gebe kalmamam lazım gebe kalmış olmaktan çok korkuyorum. adetim daha gecikmedi daha zaman var ama pimpirikliyim işte :/ ilişkiden sonra daha 1 hafta geçti ama karnımda özellikle sağ yumurtalığımın o taraflarda gaz varmış gibi bi kıpırtı ve ince bir ağrı var 3 gündür. bu gebelik belirtisi mi yoksa 1 haftada böyle bi belirtinin olması imkansız mı? tam bi birleşme de değildi aslında bizimkisi ama endişeleniyorum.
ben 9 gün önce beş günlük bir tane embriyo transferi oldum.transferden 1 hafta sonra çatlatma iğnesini tekrar ettirdi dokrorum.dün akşam betahcg ölçtürdüm 190 çıktı.acaba benim gibi çatlatma iğnesinden 2-3 gün sonra gebelik testi yapan var mı,varsa değerleriniz kaçtı?allahım ne olur hamile olayım,bozulmasın bu rüya.
kızlar özel bi hastanede gebelik için kan tahlili ne kadardır? kaç tl yani? bi de aynı kanla bikaç değeri de ölçtürebiliyor muyuz? mesela kolesterol,trigliserit falan. çünkü ben roaccutane ilaç kullanıyorum ve gebe kalmamam lazım gebe kalmış olmaktan çok korkuyorum. adetim daha gecikmedi daha zaman var ama pimpirikliyim işte :/ ilişkiden sonra daha 1 hafta geçti ama karnımda özellikle sağ yumurtalığımın o taraflarda gaz varmış gibi bi kıpırtı ve ince bir ağrı var 3 gündür. bu gebelik belirtisi mi yoksa 1 haftada böyle bi belirtinin olması imkansız mı? tam bi birleşme de değildi aslında bizimkisi ama endişeleniyorum.
cnm ben muayene dahil 25 tl ye yaptırmıştım özelde zaten çoğunlukla muayene kaydı açmadan yapmıolar. ama muayene olman şart değil.diğer testler beraberinde yapılırmı bilemem. ben adetime 9 gün varken hamileliğimi öğrenmiiştim ama herkezde farklı olabiliyor bu durum
SElammm hosgeldiin! iliskiden sonra 12. gün yaptir bence. benim 9. günde cikti deger düsüktü 10 du. bence 12. günde yaptir. en dogru sonuc o zaman cikar bence. gerci benim arkadas adetine 6 gün kalami ne yaptirmisti negatif cikmisti hamile oldugu halde.
en iyisi iliskiden sonra 12. günü kan testi yaptirmak. ne zamandir istiyorsun bebis canim?
lütfen beta hcg testi düşük ıkıp hamile kalan deneyimli arkadaşlar yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?