Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

mrb bende aranıza yeni katıldım. 11 martta kan testi yaptıdım adetime 1 hafta vardı yaptırdığımda yani 17 martta adet olmam lazım ve kan sonucu hcg 1.2 çıktı doktor adetin gelmesse tekrar gel şuan erken dedi. siz ne diyosunuz lütfen fikirlerinizi paylaşın..

arkadşlar yardm edin lütfen kafm çok karştıı yada umutsuzluğa kaplmk istemyrm ayın 8inde çatlatma iğnesi oldm bugun 8. gün dayanamayp kan tahlili yaptrdm beta 4.9 çıktı sizce umutsuz vakamıı

Arkadaşlar bugün adetimin günü geçeli 2 gün oldu. doktora gittim. Ultrasonla baktı küçük kese benzeri birşey görüyorum %90 hamilesin dedi. Bir de kana bakalım dedi B- hcg 13,64 çıktı. Kimyasal gebelik de olabilir. bebek birkaç güne kadar rahime tutunabilir de dedi. Birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptır eğer yükselirse hamilesin yükselmezse adetinle atarsın zaten dedi. Açıkçası sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

canım moralini bozmak istemem ama çatlama iğnesinden kaynaklanıyo olabilir o değer.çünkü adetine 9 gün varken yapılan test çok sağlıklı değil.sen adet günün geçince tekrarla mutlaka

canım değer adetin 2 gün geçmesine göre düşük bir değer ama geç döllenmede olabilir o ihtimalde var ve inşallah öyledir.2 günde bir kan değerinin iki katına çıkması lazım yada en az % 70 oranında artması gerek.istersen kan testini tekrarlat ona göre sevin :)

canım moralini bozmak istemem ama çatlama iğnesinden kaynaklanıyo olabilir o değer.çünkü adetine 9 gün varken yapılan test çok sağlıklı değil.sen adet günün geçince tekrarla mutlaka

teşekr ederm yorum yazdğnz için. evet bende öle düşndm ama genelde yorumları okyunca 1-2 arası çıktğını öğrendm . hayırlısı bakalım yaa bekleyeymm biraz dahaaa

Tekrar yaptıramadan öğrenemezsin ki canım 2 günde bir iki katı kadar artması lazım.İnşallah da öyle olur.

benim SAT 20 ocak
ama 2 hafta sonra lekelenmem oldu
sonra 2 hafta geçince tekrar lekelendim
doktora 26 şubatta gittim hcg değerim 0.100 çıktı
doktor adet söktürücü verdi hap bitince 10 gün içerisinde adetin sökülülür dedi
adetin 4. günü gel rahim duvarı kalınlığı ve hormaon tahlilleri yapıp çocuk için tedaviye başlıyacaktı
10 gün sonra lekelenmem oldu ben adet başladı sandım yine 2 gün birkaç damla lekelendim bitti
geçen cuma yani 15 martta doktor gitttim rahim duvarı kalınlığım 23 çıktı hcg değerim 269.6
doktor bu oran düşük dedi dış gebelik olabilir dedi
bugün tekrar test yaptırmamı istedi hcg değerim 813.2 çıktı
doktor çarşamba günü tekrar gelmemi istedi kesin hamilesindir demedi
çarşamba günü oran yine yükselirse kesin birşey söyleyecek
benim hcg değerim nerdeyse 3 kat yüksemiş bu normal mi
ama 3 gün sonra test yaptırmış oldum
şimdi 2 gün sonra test yaptracağım
sizce hamile miyim

değerinin yükselmesi hamile gibi duruyor ama kesin sonuç son yapıcan tahlilde belli olur senin için hayırlısı olur inşallah benim 8 gün gecikmişti beta hcg değerim 1859 çıkmıştı rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızlar bişe sorcam lütfen yardım edin dün kan testi yaptırdım 3 gün gecikti diye 1.20 negatif çıktı ama doktor iki gün sonra gel dedi tekrar bakalım dedi bugün 4. gün hamile olma ihtimalim var mı sizce 2 günde pozitif olur mu değerim

kızlar adetime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu kan tahlilim 17,77 çıktı yumurtlamadan sonraki 11.gün yani sizce normal mi dr iki gün sonra tekrar tahlil istedi

arkadaşlar merhaba. dün sol kasığımda aşırı derecede ağrı vardı hiç dinmeyen. bebek istiyoruz fakat henüz gecikmedim. sat 20 şubat tahmini adet günüm 27 mart çünkü 35 günde bir oluyorum hemen hemen. dün test yaptılar değer " 0 " çıktı. ultrason da da kese gözükmedi. acil deki dr büyük ihtimalle adet olacaksın olmamış çünkü yumurtlamadan 8 gün sonra bu değerin yükselmesi gerekir dedi. sizce erken bir teşhis bi bu yoksa adet olacakmıyım gerçekten.

kızlar hala adet olmadım 4 gün oldu perşembe veya cuma tekrar kan tahlili yaptıracam sizce hamile olma ihtimalim varmı pzt yaptırdığımda 1.20 çıktı dr 2 gün sonra tekrar gel dedi 6 martta döllendiğini düşünürsek daha belli olmaz dedi

arkadaşlar kürtaj olalı 38 gün oldu 6 haftalıktı. dün kan testi yaptırdım hcg seviyem 8 çıktı sizce hamile olabilir miyim yokse sonlalan gebeliğin hormonları halen duruyo olabilir mi?

kızlar kanda beta hcg değerim 144 çıktı. son adet günüm 28 subattı sanırım 3 hafta oluyor ilk ilişki tarıhınden itibaren acaba bu deger yüksek midir,dr a tel actım 2 gun sonra tekrar kan testı yaptır dedi acaba deger 2 katına çıkınca normal gebelik oldugunu anlıyacagız...heyecan yaptım cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…