kızlar kanda beta hcg değerim 144 çıktı. son adet günüm 28 subattı sanırım 3 hafta oluyor ilk ilişki tarıhınden itibaren acaba bu deger yüksek midir,dr a tel actım 2 gun sonra tekrar kan testı yaptır dedi acaba deger 2 katına çıkınca normal gebelik oldugunu anlıyacagız...heyecan yaptım cokk
benim SAT 20 ocak
ama 2 hafta sonra lekelenmem oldu
sonra 2 hafta geçince tekrar lekelendim
doktora 26 şubatta gittim hcg değerim 0.100 çıktı
doktor adet söktürücü verdi hap bitince 10 gün içerisinde adetin sökülülür dedi
adetin 4. günü gel rahim duvarı kalınlığı ve hormaon tahlilleri yapıp çocuk için tedaviye başlıyacaktı
10 gün sonra lekelenmem oldu ben adet başladı sandım yine 2 gün birkaç damla lekelendim bitti
geçen cuma yani 15 martta doktor gitttim rahim duvarı kalınlığım 23 çıktı hcg değerim 269.6
doktor bu oran düşük dedi dış gebelik olabilir dedi
bugün tekrar test yaptırmamı istedi hcg değerim 813.2 çıktı
doktor çarşamba günü tekrar gelmemi istedi kesin hamilesindir demedi
çarşamba günü oran yine yükselirse kesin birşey söyleyecek
benim hcg değerim nerdeyse 3 kat yüksemiş bu normal mi
ama 3 gün sonra test yaptırmış oldum
şimdi 2 gün sonra test yaptracağım
sizce hamile miyim
dünadetimin 29 günüydü test yaptırdım beta 61,8 cıktı bugün yaptırdım 72 cok az artmiş iki günde bi riki katı diyolar yarın inşaallah 120leri görür ama değerler az geldi kimyasal gebelik geç,rd,m daha önce sizce normal mi
neden her gün yaptırıyorsun
2 günde bir yaptırman lazım
normal gebelik demek için bence çok erken
istersen biraz daha bekle sonra doktora git kan testi yaptır
inşallah normal gebelik yaşarsın
bhcg sonucum 447 çıktı. adet günümden 2-3 gün gecikme var. sizce hamilemiyim arkadaşlar????? Bu sonuç ne anlama geliyor???
henüz 4+3 gnlük hamileyim ve beta hcg 4005.89 değere göre çoğul gebelik olabilir dedi dr ama forum okumaktan gözleirm yanmaya başladı.henüz çok minik yada minikler ultrasona girsem bile gözükmezler bir daha ne zaman yaptırayım testi? ve çoğul gebelik varmıdır acaba,çook ama çok merak ediyorum :S:S:S
arkadaşlar sat'ım 13 subat 3 gün önce ve 2 gün önce evde gebelik testi yaptım ikiside pozitif.bugün kan testi yaptırdım sonuç 12079 bu değer nasıldır?
salı günü randevum var ama bekleyemedim.hastanede hemşirelere sordum bin'in üzeri çıkmış değerleriniz yani iyi dediler.ama sizede sormak istedim.6 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım.acil cevap lütfeeeen.
Merhaba bundan önce düşük yapmıştım mart'ın 15 inde adet görmem gerekiyordu görmedim 2 gün sonra test aldım silik cıktı. birde testi sabah yaptım belirgin çıktı. hemen kan değerlerime baktırdım. beta HCG 411,8 çıktı ama kese gözükmedi. Dr net birşey söylemedi. Salı güni ikinci kan testimi alacagım. Sizce hamilemiyim kese niye gözükmedi birde düşük ihtimaline karşı Dr Progestan verdi benim durumumda olan var mı ?
cnm 4000 den 2 gün sonra tekrar yaptırdın mı bhcg tahlili..artışa bakılması gerekir..
çoğul gebelik olabilir..ama bikaçgüne de gözükür yani ultrasonda..doktorun nezaman çağırdı ekrar..
vajinal ultrasonlamı bakmıştı ayrıca
arkadaşlar sat'ım 13 subat 3 gün önce ve 2 gün önce evde gebelik testi yaptım ikiside pozitif.bugün kan testi yaptırdım sonuç 12079 bu değer nasıldır?
salı günü randevum var ama bekleyemedim.hastanede hemşirelere sordum bin'in üzeri çıkmış değerleriniz yani iyi dediler.ama sizede sormak istedim.6 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım.acil cevap lütfeeeen.
öncelikle alakan için teşekkür ederim canım.henüz adetimee 2 gün var iken evde yaptığım test pozitif çıkınca,4+3 te sağlık ocağına gidip kan verdim.4+3 teki değerim oydu ve ona göre çoğul gebelik olabilir dedi.ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için açıkçası 6 hafta olmadan ultrasona girmek içimden gelmiyor.bu gün tam 5 haftalık hamileyim yarın yeniden beta hcgmi ölçtürsemmi?beklemek insanı darlandırıyor.
rica ederim cnm..bende bir kimyasal yaşadım..seniçok iyi anlıyorum..bugün 5+0 dayım salı doktora gidicem..sabrettim ya değerim yükselmezse diye 2 günde bir tahlil yaptırdım:44:
canım sen yarın tekrar yaptır..bakalım ne çıkacak..sonra da bekleme doktoruna git..başa gelen çekiliyor tatlım..kaçamıyoruz elden de bişey gelmiyor..inşallah bebişin yada bebişlerin seninle inan buna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?