Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

2 katına çıkınca normal gebelik diyorlar

bazen 2 katına yakın bazen de 3 katı gibi çıkıyor

inşallah normal gebeliktir

arkadaşlar önceki halim yukarıdaki gibi dün yani çarşamba günü yaptığım test 1505 çıktı doktor 2 katı artmamış dedi

ben de dedimki ikincide nerdeyse 3 katı arttı dedim sonra vajinal ultrasonda baktı kesemi gördü

daha çok küçük dedi 1 hafta sonra gel kesen büyümüşmü bakayım dedi

progestronum 8.37 çıktı

arkadaşlar bu dokor acaba söktürücü verdi diye mi bana kesin hamilesindir demiyor

offff her zaman olumsuz konuşuyor

bunlar hamile olduğumun belirtisi değil mi

ben ilk çocuğumu 8 seneden sonra buldum

ilk çocuğumu doğuralı 5 sene oldu

ben şubatın 10 da adet oldum buğun martın 21 2 önce hamilelik testi yaptırdım 1.20 çıktı neğatif ama ben hala adet olmadım 11 ğün ğeçiktim ıneden olabilir acaba bu durumda 40 ğündür adet olmamış oluyorum çok karıştı kafam yardım lütfennnn

dünadetimin 29 günüydü test yaptırdım beta 61,8 cıktı bugün yaptırdım 72 cok az artmiş iki günde bi riki katı diyolar yarın inşaallah 120leri görür ama değerler az geldi kimyasal gebelik geç,rd,m daha önce sizce normal mi

neden her gün yaptırıyorsun

2 günde bir yaptırman lazım

normal gebelik demek için bence çok erken

istersen biraz daha bekle sonra doktora git kan testi yaptır

inşallah normal gebelik yaşarsın

neden her gün yaptırıyorsun

2 günde bir yaptırman lazım

normal gebelik demek için bence çok erken

istersen biraz daha bekle sonra doktora git kan testi yaptır

inşallah normal gebelik yaşarsın

biliyorum canım iki günde bir yapılacağıı hastanede çalışıyorum duramadım verdim yine kan ilkinde düşüse geçtiği için kimyasal olduğu için pazartesi yapıcam artık bi doktorla görüştüm pazartesi 200 küsürlerde olması gerek dedi

bhcg sonucum 447 çıktı. adet günümden 2-3 gün gecikme var. sizce hamilemiyim arkadaşlar????? Bu sonuç ne anlama geliyor???

henüz 4+3 gnlük hamileyim ve beta hcg 4005.89 değere göre çoğul gebelik olabilir dedi dr ama forum okumaktan gözleirm yanmaya başladı.henüz çok minik yada minikler ultrasona girsem bile gözükmezler bir daha ne zaman yaptırayım testi? ve çoğul gebelik varmıdır acaba,çook ama çok merak ediyorum :S:S:S

cnm 4000 den 2 gün sonra tekrar yaptırdın mı bhcg tahlili..artışa bakılması gerekir..
çoğul gebelik olabilir..ama bikaçgüne de gözükür yani ultrasonda..doktorun nezaman çağırdı ekrar..
vajinal ultrasonlamı bakmıştı ayrıca

arkadaşlar sat'ım 13 subat 3 gün önce ve 2 gün önce evde gebelik testi yaptım ikiside pozitif.bugün kan testi yaptırdım sonuç 12079 bu değer nasıldır?
salı günü randevum var ama bekleyemedim.hastanede hemşirelere sordum bin'in üzeri çıkmış değerleriniz yani iyi dediler.ama sizede sormak istedim.6 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım.acil cevap lütfeeeen.

Merhaba bundan önce düşük yapmıştım mart'ın 15 inde adet görmem gerekiyordu görmedim 2 gün sonra test aldım silik cıktı. birde testi sabah yaptım belirgin çıktı. hemen kan değerlerime baktırdım. beta HCG 411,8 çıktı ama kese gözükmedi. Dr net birşey söylemedi. Salı güni ikinci kan testimi alacagım. Sizce hamilemiyim kese niye gözükmedi birde düşük ihtimaline karşı Dr Progestan verdi benim durumumda olan var mı ?

arkadaslar bi cevap verin yaaa kafayı yemeküzereyiiiim

cnm bu değerle kese vajinal de olsa gözükmez..salı günü değerin katlanmış olur anca ozaman gözükebilir..hamilesin tatlım bu değer onun göstergesi ama tabi yükseliş değeri de önemli..o yüzden doktorlarımız kesin konuşamıyor..inşallah değerin katlanmıştır ve bebiş geiyordurrrrr

öncelikle alakan için teşekkür ederim canım.henüz adetimee 2 gün var iken evde yaptığım test pozitif çıkınca,4+3 te sağlık ocağına gidip kan verdim.4+3 teki değerim oydu ve ona göre çoğul gebelik olabilir dedi.ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için açıkçası 6 hafta olmadan ultrasona girmek içimden gelmiyor.bu gün tam 5 haftalık hamileyim yarın yeniden beta hcgmi ölçtürsemmi?beklemek insanı darlandırıyor.

cnm herhalde normalde 13 martta falan regl olman gerekiyordu...11 gün geçmiş üzerinden.kan değerin çokgüzel..ultrasonda görünür bebiş..hatta bu değerle ikiz bile çıkabi,lir yani bilemiyorum
ben de iki ay önce kimyasal yaşadım..biliyorsun kimyasalda böyle yükselmiyor değer..benim bugün reglimden 8 gün geçti..kan değerim 2000 civarı..tabi erken döllenme geç döllenme bunların da etkisi çok değerlere..içini ferah tut cnm güzel haberlerle geleceksin inşallahhh

rica ederim cnm..bende bir kimyasal yaşadım..seniçok iyi anlıyorum..bugün 5+0 dayım salı doktora gidicem..sabrettim ya değerim yükselmezse diye 2 günde bir tahlil yaptırdım:44:
canım sen yarın tekrar yaptır..bakalım ne çıkacak..sonra da bekleme doktoruna git..başa gelen çekiliyor tatlım..kaçamıyoruz elden de bişey gelmiyor..inşallah bebişin yada bebişlerin seninle inan buna..

ayy sanada büyük geçmiş olsun..inşallah sıkıntısız bir şekilde alırız kucagımıza bebişlerimizi.yarın gidip bir beta hcg ölçtüreyim bu haftanın sonundada ultrasona gireyim bakalım yarınkli değer nasıl çıkacak.ikiz gebelik yaşayan kuzneiminde 400lerde çıkmış benimle aynı haftalardayken.sonra bir hafta sonra 7000lerde çıkmış fakat o zamna ultrasonda tek kese gözükmemiş o nedenle acele etmiyorum ultrason için sadece değeri takip ediçem bu haftayıda atlatınca giderim artık.hakkımızda hayırlısı olsun.o kadar çok takma diyorlar ama elde değil insan oturduğu yerde karıştırıyor kurcalıyor.bide benim troid problemim var 6 aydır dengelenemeyen tsh değerleirm var yani.şimdi hapımı 1 doza çıkardı dr..elimedne geleni yapıorum herşeyi dengeli yemeye içmeye özen gösteriyorum gerisi Allahtan artık..Allah hepişmize hayırlı olanı versin inşallah.

kızlar slmlar benim sonucum 788.89 çıktı kaç sanrım 10 günlük sizce değer normalmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…