cnm herhalde normalde 13 martta falan regl olman gerekiyordu...11 gün geçmiş üzerinden.kan değerin çokgüzel..ultrasonda görünür bebiş..hatta bu değerle ikiz bile çıkabi,lir yani bilemiyorum
ben de iki ay önce kimyasal yaşadım..biliyorsun kimyasalda böyle yükselmiyor değer..benim bugün reglimden 8 gün geçti..kan değerim 2000 civarı..tabi erken döllenme geç döllenme bunların da etkisi çok değerlere..içini ferah tut cnm güzel haberlerle geleceksin inşallahhh
Selam
benim 3. haftamda 98 cikti bu deger normal degilmi
benım de sat 28 şubat adetıme 2gun falan var ama idrarda pozitif çıkınca kanda da baktırdım bugun ve değerim > 1000 çıktı yani binden daha büyük bir sonuç ara değerleri göstermıyor sanırım makıne. doktor hamile olduğumu söyledi cumartesi ultrasonda bakılacak. daha 4 haftalık bile değil sata gör ama değerim binden yüksek anlamadım doktor yorum da yapmadı varmı böyle birşeyle karşılaşan
merhabalar kızlar ben de bugün tahlil yaptırdım beta hcg 9.42 çıktı. Çok düşük olduğunun farkındayım. Ama sat 28 şubat yani daha adetime 3 gün var. Değerim yükselir mi ki? Doktoruma henüz ulaşamadım o erken baktırmamı istemişti eğer bebek varsa kan sulandırıcı iğneye başlayacağız. Bundan önce bir düşük bir de kürtajım vardı. pıhtılaşma sorunu çıkmıştı.
Neyse sondan başa doğru anlattım ama siz anladınız onu ..
kımse kımseye cevap vermniyor kımse birşey bilmıyor aynı şeyleri yaşayan varmıdır diye yazayım dedim ama nafile!!!
Haklısın kimse kimseye cevap yazmıyor. Bu da burada birşeyler paylaşmayı anlamsızlaştırıyor.
Ben daha önceki 2 gebelik tecrübeme dayanarak sana cevap vereyim. beta hcg nin 1000'in üstünde olması güzel ama gününden önce olması bana çoğul gebeliği düşündürdü.. Ailende var mı bilmiyorum. Ama şu sonucuna göre bence kesin hamilesin. Tabi başka birşey yoksa.. İnşallah da yoktur ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?