Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

evet 13,14 martta olmam gerekiyodu.cok rahatsız ve tedirginim suan.insallah güzel haberlerle dönücem yarın.kimyasalda değerim 17 idi.çok tedirginim şimdide değerim çok yüksek çıkınca acaba ters bişeylermi var diyorum.kalp atışlarını da duyabilirmiyim acabaa yoksa daha erkenmi?

kızlar merhaba ben bu ay asılama yaptım bugun asılamamın 10, gunu adetım nisanın 5, de olucak doktorun ıstegıyle bugun beta hcg yaptırdım sonuc 3,76 cıktı referans 5 daha adetıme 10 gun var artarmı sızce ne olur cevap verırmısınız

merhabalar kızlar ben de bugün tahlil yaptırdım beta hcg 9.42 çıktı. Çok düşük olduğunun farkındayım. Ama sat 28 şubat yani daha adetime 3 gün var. Değerim yükselir mi ki? Doktoruma henüz ulaşamadım o erken baktırmamı istemişti eğer bebek varsa kan sulandırıcı iğneye başlayacağız. Bundan önce bir düşük bir de kürtajım vardı. pıhtılaşma sorunu çıkmıştı.
Neyse sondan başa doğru anlattım ama siz anladınız onu ..

arkadaslar merhaba bende bugun kan tahlili yaptırdım adetime bi gün vardı. sonuç 76,44 çıktı.hamdolsun..allah tüm isteyenlere nasip etsin inş....

Arkadaşlar en son 15 şubatta adet oldum 18 martta hcg 195, 20 martta 265, 25 marttada 785 olmuş. Doktor bugün keseyi görür gibi oldu ama benim aklımda şüpheler var hcgnin bu kadar az artması normalmi sizce.. 10 gün sonra kalp atışlarına bakalım gel dedi

merhaba arkadaslar bende dun adetıme 2 gun kala kanda test yaptırdım 13 cıktı cok mu dusuk bı deger yarın tekrar yaptırıcam ne olur benım gıbı olanlar bi cvp yazsın

Canım ben de geçen ay adetimi 2 gün geçmişken yaptırdım 13.5 çıkmıştı doktor hamilesiniz ama oran çok düşük takip edelim demişti.1 hafta sonra düşmeye başladı önce 9 oldu sonraki gün 7 iki sonra 5 sonra da adet oldum doktor kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi.Umarım senin öyle değildir çünkü bu forumda değeri 19 olup bebeğini kucağına alanlar olmuş

yaa hıc mı kımse yok arkadaslar biri bana cevap versin .boyle benim gibi olan arkadaslar yok mu hıc yarın tekrar bakılıcak iki katına cıkacak mı diye

kızlar lutfen bana yardımcı olurmusunuz park yatak mı alsam yoksa mobilyamı çok kararsızım kullananlardan fikirlerini bekliyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben adetıme 2 gün kala kan testi yaptırdım 25 çıktı doktor çok küçük sen Nisan'ın ilk haftası gel dedi bende onu bekliyorum şimdi ama forum da degerleri okuduğumda degerler yüksek geldi bana . Benım degerım çok mu düşük suan adetımı 4 gün gectı test te yaptırmadım bi şah ne yapsam beklesem mi bu beta hgc değerli çok önemli mi lütfen yardım.....

benım de sat 28 şubat adetıme 2gun falan var ama idrarda pozitif çıkınca kanda da baktırdım bugun ve değerim > 1000 çıktı yani binden daha büyük bir sonuç ara değerleri göstermıyor sanırım makıne. doktor hamile olduğumu söyledi cumartesi ultrasonda bakılacak. daha 4 haftalık bile değil sata gör ama değerim binden yüksek anlamadım doktor yorum da yapmadı varmı böyle birşeyle karşılaşan

merhaba kızlar bende yeni üye oldum benim adetimde 3 gün geçti kan testi negatif çıktı ama hala adet olmadım acaba bişeyler varmıdır

yokmu bilen duyan

Arkadaşlar en son 15 şubatta adet oldum 18 martta hcg 195, 20 martta 265, 25 marttada 785 olmuş. Doktor bugün keseyi görür gibi oldu ama benim aklımda şüpheler var hcgnin bu kadar az artması normalmi sizce.. 10 gün sonra kalp atışlarına bakalım gel dedi

bugün tekrar tahlil yaptırdım beta hcg 29.49. her gün ikiye katlasaydı 38-40 arası çıkmalıydı diye düşünüyorum. sizce bu sonuçlara göre gebeliğim devam eder mi ?

kımse kımseye cevap vermniyor kımse birşey bilmıyor aynı şeyleri yaşayan varmıdır diye yazayım dedim ama nafile!!!

kımse kımseye cevap vermniyor kımse birşey bilmıyor aynı şeyleri yaşayan varmıdır diye yazayım dedim ama nafile!!!

Haklısın kimse kimseye cevap yazmıyor. Bu da burada birşeyler paylaşmayı anlamsızlaştırıyor.
Ben daha önceki 2 gebelik tecrübeme dayanarak sana cevap vereyim. beta hcg nin 1000'in üstünde olması güzel ama gününden önce olması bana çoğul gebeliği düşündürdü.. Ailende var mı bilmiyorum. Ama şu sonucuna göre bence kesin hamilesin. Tabi başka birşey yoksa.. İnşallah da yoktur ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın.

amin canım içime su serptin allah razı olsun inşallah öyledir. benim kuzenlerim ikiz eşiminde kuzenleri ikiz benım ailemde daha da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…