bugün tekrar tahlil yaptırdım beta hcg 29.49. her gün ikiye katlasaydı 38-40 arası çıkmalıydı diye düşünüyorum. sizce bu sonuçlara göre gebeliğim devam eder mi ?
Arkadaşlar 5 haftalık hamileyimmm artık :) Rabbim olmayan herkese bu duyguyu nasip etsinnnn
benım de sat 28 şubat adetıme 2gun falan var ama idrarda pozitif çıkınca kanda da baktırdım bugun ve değerim > 1000 çıktı yani binden daha büyük bir sonuç ara değerleri göstermıyor sanırım makıne. doktor hamile olduğumu söyledi cumartesi ultrasonda bakılacak. daha 4 haftalık bile değil sata gör ama değerim binden yüksek anlamadım doktor yorum da yapmadı varmı böyle birşeyle karşılaşan
merhaba kızlar bende yeni üye oldum benim adetimde 3 gün geçti kan testi negatif çıktı ama hala adet olmadım acaba bişeyler varmıdır
merhaba arkadaşlar ben 7.5 yıllık evliyim bizim cocuğumuz olmadı tedaviler asılama tüp bebek vesaire hersey denendi kısmet işteeee ben en son 20 subatta adet oldum adetimden 3 gün gecince kan tahlili yaptırdım ama sonuc 0.19 çıktı negatif dedi doktor kendi halime bıraktı adetimi bekliyorum 10 sonra gidecem ama daha adet olmadım ilk defa bu kadar gecikti neden bilmem inşallah gec döllenme olmuştur tekrar tahlil yapılacak eğer adet olmassam ah ah artık anne olmak istiyoruummmm böyle önce negatif çıkığ hamile olanları okuyunca seviniyorum acıkcası
merhaba arkadaşlar ben 7.5 yıllık evliyim bizim cocuğumuz olmadı tedaviler asılama tüp bebek vesaire hersey denendi kısmet işteeee ben en son 20 subatta adet oldum adetimden 3 gün gecince kan tahlili yaptırdım ama sonuc 0.19 çıktı negatif dedi doktor kendi halime bıraktı adetimi bekliyorum 10 sonra gidecem ama daha adet olmadım ilk defa bu kadar gecikti neden bilmem inşallah gec döllenme olmuştur tekrar tahlil yapılacak eğer adet olmassam ah ah artık anne olmak istiyoruummmm böyle önce negatif çıkığ hamile olanları okuyunca seviniyorum acıkcası
meraba arkadaşlar yazıp yazmama konusunda cok karasız kaldım ben rahatsızlandım ve gece acile gittim adetimde gecikmişdi beta kanım 18.84 cıktı ve hamilesin müjdemi isterim dedi ertesi gün ben gene doktora gittim bu haberi alınca adetim 5 gün gecikmişdi sevinçle doktor bu deger cok düşük hamile oldugun kesin değil bida kan ver dedi öğle sonudu bida verdim bu sefer deger 20 cıktı doktor gene belli olmaz hamile diyemem dedi salı günü gel tekrar bakalım dedi aklım cok karışdı ve canımda cok sıkkın
1 gün var tam bi günde sayılmaz
gece 2 de verdim bide öğle sonu 2 de verdim
canım ben 2 gün önce verdim doktor ısrarla bugün almadı kanımı. pazartesiyi bekleyelim dedi. 2 günde belli olmaz dedi. sen de bozma moralini zaten iki günde bi katına çıkması gerekiyomuş. az bekle bakalım daha çok erken. Allahın izniyle ikimizin de değeri yükselecektir.
canım ben 2 gün önce verdim doktor ısrarla bugün almadı kanımı. pazartesiyi bekleyelim dedi. 2 günde belli olmaz dedi. sen de bozma moralini zaten iki günde bi katına çıkması gerekiyomuş. az bekle bakalım daha çok erken. Allahın izniyle ikimizin de değeri yükselecektir.
canım sende belirtiler varmı hamile olduguna dair peki
valla canım özellikle bugün midem çok bulandı. biraz tuslu bişeyler yedim de anca bastırdım. belim ağrıyo bi de böyle kasıklarımda sani adet olucakmışım gibi bi ağrı var. ama adet olduğumda çok ağrı oluyo, bu öyle değil ondan daha hafif bi ağrı.
göğüslerim şişmedi, ağrı sızı da yok onlarda. herkesin farklı oluyo diolar artık bilemiorum ki.
sende durumlar nasıl?
Arkadaslar herkes sorular sormus benimde sorum var lutfen cevap verin son adet tarihim, 27 subat bugun kan tahlili yaptirdim 219.86 cikti, bu nedemek oluyor sonuc pozitifmis oyle dediler yorumlarinizi bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?