Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bugün tekrar tahlil yaptırdım beta hcg 29.49. her gün ikiye katlasaydı 38-40 arası çıkmalıydı diye düşünüyorum. sizce bu sonuçlara göre gebeliğim devam eder mi ?

benim de iki gün önce 17,6 çıktı. doktor çok düşük, kimyasal gebelik olabilir dedi. bugün tekrar kan vericem. umarım yükselmiştir.
bence yükseldiği sürece sıkıntı yok senin. hem kişiden kişiye göre değişiyor diye biliyorum ben. moralini bozma yükselicektir allahın izniyle..

dogrudur o zamn.her hastane farklı sonuc verır.sonucta bı deger cıkmıs bu da hamıle oldugunu gosterıyorr..

merhaba kızlar bende yeni üye oldum benim adetimde 3 gün geçti kan testi negatif çıktı ama hala adet olmadım acaba bişeyler varmıdır

canım aynısını ben de yaşadım hem de adetimin üzerinden 20 gün geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim. geç döllenme olabiliyor sakın ilaç falan kullanma. yaşadıklarımı burda özetledim bak istersen. umarım faydası olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...iktiysa-hemen-adet-sokturucu-kullanmayin.html

merhaba arkadaşlar ben 7.5 yıllık evliyim bizim cocuğumuz olmadı tedaviler asılama tüp bebek vesaire hersey denendi kısmet işteeee ben en son 20 subatta adet oldum adetimden 3 gün gecince kan tahlili yaptırdım ama sonuc 0.19 çıktı negatif dedi doktor kendi halime bıraktı adetimi bekliyorum 10 sonra gidecem ama daha adet olmadım ilk defa bu kadar gecikti neden bilmem inşallah gec döllenme olmuştur tekrar tahlil yapılacak eğer adet olmassam ah ah artık anne olmak istiyoruummmm böyle önce negatif çıkığ hamile olanları okuyunca seviniyorum acıkcası

Allahım gönlüne göre versin inşallah güzel haberi alırsın en kısa zamnda

Canım ben de onlardan biriyim. Adetim 13 geçmişti hem idrar hem kan negatifti. 20. gün sonunda kanda 17,6 çıktı ve 21. gün idararda ikinci çizgiyi gördüm. gerçi doktor biraz düşük buldu değeri ama umarım güzelce yükselir.
Darısı başına canım inş hamiş haberlerini verirsin..

meraba arkadaşlar yazıp yazmama konusunda cok karasız kaldım ben rahatsızlandım ve gece acile gittim adetimde gecikmişdi beta kanım 18.84 cıktı ve hamilesin müjdemi isterim dedi ertesi gün ben gene doktora gittim bu haberi alınca adetim 5 gün gecikmişdi sevinçle doktor bu deger cok düşük hamile oldugun kesin değil bida kan ver dedi öğle sonudu bida verdim bu sefer deger 20 cıktı doktor gene belli olmaz hamile diyemem dedi salı günü gel tekrar bakalım dedi aklım cok karışdı ve canımda cok sıkkın

canım inşallah bebeğin tutunur sana. değerinin yükselip yükselmediğine bakıcaklar. ben de aynı durumdayım. değer 17,6 çıktı ctesi günü tekrra kan vericem bakalım. senin iki tahlil arasında kaç gün var?

gece 2 de verdim bide öğle sonu 2 de verdim

canım ben 2 gün önce verdim doktor ısrarla bugün almadı kanımı. pazartesiyi bekleyelim dedi. 2 günde belli olmaz dedi. sen de bozma moralini zaten iki günde bi katına çıkması gerekiyomuş. az bekle bakalım daha çok erken. Allahın izniyle ikimizin de değeri yükselecektir.

bizi bırakmıycak inş

canım sende belirtiler varmı hamile olduguna dair peki

canım sende belirtiler varmı hamile olduguna dair peki

valla canım özellikle bugün midem çok bulandı. biraz tuslu bişeyler yedim de anca bastırdım. belim ağrıyo bi de böyle kasıklarımda sani adet olucakmışım gibi bi ağrı var. ama adet olduğumda çok ağrı oluyo, bu öyle değil ondan daha hafif bi ağrı.
göğüslerim şişmedi, ağrı sızı da yok onlarda. herkesin farklı oluyo diolar artık bilemiorum ki.
sende durumlar nasıl?

ben sık idrara cıkıyorum koku oluyor uyku var sürekli canım hiç bişi yemek istemiyor bazen midem bulanıyor arada agı bilemiyorum cunkü kum döküyorum onun agrısı cok parfum kokusu cok kötü yaıyo birde zeytın yiyorum cok yazdım sanki

merhaba arkadaşlar az önce yeni üye oldum siteye ilk defa yazıyorum. benim adetlerim düzensizdir ama herhangi bir hastalığım yok doktora gittim herhangi birşey çıkmadı bazen 50 güne yakın bazen 30. günde hasta oluyorum bu seferde 50 güne yaklaştı pazartesi günü kanamam oldu hasta oldum dedim o gün çok şiddetli ağrım oldu normalde ilk gün biraz ağrım olur ama bu kadar hiç olmamıştı ertesi gün yani salı günü parça geldi korktuk dr gittik test yaptık ve b hcg 831 çıktı sonuçtan sonra tekrar dr a gittik dr perşembe bir daha test yapalım dedi şuan ultrasonda gözükmez dedi bugün ise b hcg 318 e düştü ilk defa böyle oldu üzüldük

Arkadaslar herkes sorular sormus benimde sorum var lutfen cevap verin son adet tarihim, 27 subat bugun kan tahlili yaptirdim 219.86 cikti, bu nedemek oluyor sonuc pozitifmis oyle dediler yorumlarinizi bekliyorum :))

Arkadaslar herkes sorular sormus benimde sorum var lutfen cevap verin son adet tarihim, 27 subat bugun kan tahlili yaptirdim 219.86 cikti, bu nedemek oluyor sonuc pozitifmis oyle dediler yorumlarinizi bekliyorum :))

hayırlı olsun sonucunuz pozitif ama ihmal etmeyin doktorunuz ne dediyse yapın kendinizi yormayın
rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…