Karamel cokk saol, insallah hayirli olur pazartesi doktora gidicem bakalim ne diycek, merak ettigim bu deger nasil iyimi birde kac haftalikl
Karamell sagol ya sevinsem mi ne yapsam bilemedim henuz kimseyede solemedim, kafamda cok soru var insallah tutunur.. Bende iyi bir doktor bulmak istiyorum insallah hayalimdeki doktoru bulurum :) sanada coook gecmisler olsun insallah sende bebisine kavusursun
Merhaba
Sat'ım 02 Mart, bir öncesi de 31 Ocak idi. Adetime 4-5 gün kala, 27 Martta kan testi yaptırdım. beta hcg değerim 37,56 çıktı, gebelik var mıdır sizce,
Tşkler
Cnm benim 22.4 dü hamileydim ama tutmadı malesef5.0 ı geçince hamilesin demektir. Yani hamilesi:) tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Âmin inşallahhh yaa, yani deger dusuk ama daha 5 gün var dıye umutlandım ben de. Ctesi yine yaptırıp yükselip yukselmediğine bakayım diyorum. Bu degerler de herkeste farklılık gösteriyor korkuyo insan...
Selam
benim 3. haftamda 98 cikti bu deger normal degilmi
kızlar selam. ben de kimyasal gebelik korkusu içerisinde yaşıyorum 2 gündür. Doktorum kafamı çok bulandırdı. salı gükü kan testim 17,6 çıktı ve doktor kimyasal gebelik bu düşer dedi. ama ctesi kanaman olmazsa tekrar gel kana bakalım dedi. bugün cuma ve kanamam falan olmadı. benim sormak istediğim kimyasal gebelikte kaç gün içinde kanama oluyor? tecrübe edenler cevap yazarsa çok sevinirim. teşekkürler şimdiden..
arkadaşlar kesinlikle size tavsiyem kan tahlili için bile adetinizin en az 1 hafta geçmesini bekleyin sonra cok sıkıntılı günler geciriyoruz birde ilk gebeliklerde düşük olayı cok yüksek oranlarda oluyormuş rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine biz ve bizim gibi bebek hasretiyle yanan anne aday adaylarının kucaklarını boş koymasın inşallah
ben bir buçuk hafta geçince kan verdim negatif çıktı. doktor adet söktürücü verdi on üç gün içmedim. hala adet olmadım diye doktora gittim doktor iç dedi. içim rahat etmedi ve tekrar kan verdim sonuç 17,6 pozitifti. doktor değer düşük kimyasaldır dedi. ben de salıdan beri beklemedeyim. yarın yükselip yükselmediğini görücem. kimyasal gebeliği araştırdım biraz genelde herkesin kanaması olmuş, adet görmüş ama daha sancılısıymış.
allahım hepimize hayırlısını nasip etsin. isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, amin.
Canım ben de geçen ay yaşadım kimyasal gebelik adet kanamam evet daha sancılı oldu normal günümden11 gün geç başladı kanamam
bugun kan testi yaptırdım 5 gun adetım gecıktı kı kolay kolay benım adetım gecıkmezdı sonuc 0.26 ? nedir sizce yok demi
canım malesef negatif ama hala adet olmadıysan bi umut vardır. sakın söktürücü falan kullanma. benim adetim 13 gün geçti çımadı. 20 gün sonra idrar negatif kan pozitifdi. bi gün sonra idrar da pozitif çıktı..
çok üzgünüm 2 3 gundur kusmalar bilmem neler doktor dedi enfeksiyon var idrar da dedi.şimdide 0.26 cıkınca cok kotu olduk eşim daha kötü oldu. Ama neden bu iştahsızlık gecikme halsizlik çok var bende.Bilmiyorum çok umutusuzum cevabın beni ümitlendirmelimi arkadaşım hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?