Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Karamel cokk saol, insallah hayirli olur pazartesi doktora gidicem bakalim ne diycek, merak ettigim bu deger nasil iyimi birde kac haftalikl

Karamel cokk saol, insallah hayirli olur pazartesi doktora gidicem bakalim ne diycek, merak ettigim bu deger nasil iyimi birde kac haftalikl

ben 5 gün önce düşük yaptım hala devam ediyor benimde değerlerim iyiyimiş hatta düşmesine rağmen hala yüksek eşim doktorla konuşmuş önemli olan sağlıklı olması doktorunun dediklerine uy dikkatli ol çok yeni henüz değerlerin iyi inşallah tutunur bebeğin sana sanırım 3-4 haftalık bu değerlere göre
pazartesi gittiğinde aklına takılan ne varsa sor umursamaz seni anlamayan bir doktorsa iyi bir doktor bul
artık seni takip edecek devamlı bir doktorun olmalı
inşallah iyi bir hamilellik geçirir sağlıcakla kucaklarsın yavrunu

Karamell sagol ya sevinsem mi ne yapsam bilemedim henuz kimseyede solemedim, kafamda cok soru var insallah tutunur.. Bende iyi bir doktor bulmak istiyorum insallah hayalimdeki doktoru bulurum :) sanada coook gecmisler olsun insallah sende bebisine kavusursun

önce doktoruna görün inşallah hiç sorunsuz geçer sonrasında gönlünce sevin tedbirli olmakta fayda var
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Merhaba
Sat'ım 02 Mart, bir öncesi de 31 Ocak idi. Adetime 4-5 gün kala, 27 Martta kan testi yaptırdım. beta hcg değerim 37,56 çıktı, gebelik var mıdır sizce,
Tşkler

Merhaba
Sat'ım 02 Mart, bir öncesi de 31 Ocak idi. Adetime 4-5 gün kala, 27 Martta kan testi yaptırdım. beta hcg değerim 37,56 çıktı, gebelik var mıdır sizce,
Tşkler

Cnm benim 22.4 dü hamileydim ama tutmadı malesef 5.0 ı geçince hamilesin demektir. Yani hamilesi:) tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

Cnm benim 22.4 dü hamileydim ama tutmadı malesef 5.0 ı geçince hamilesin demektir. Yani hamilesi:) tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

Âmin inşallahhh yaa, yani deger dusuk ama daha 5 gün var dıye umutlandım ben de. Ctesi yine yaptırıp yükselip yukselmediğine bakayım diyorum. Bu degerler de herkeste farklılık gösteriyor korkuyo insan...

Âmin inşallahhh yaa, yani deger dusuk ama daha 5 gün var dıye umutlandım ben de. Ctesi yine yaptırıp yükselip yukselmediğine bakayım diyorum. Bu degerler de herkeste farklılık gösteriyor korkuyo insan...

Haklısın cnm kan testini yap bildiğim kadarıyla 1 haftalık fln olabilir zaten 2 gün aralıklarla 2 ye katlaması lazımmış o değerlerde. Değeri öğrendikten sonra doktorunu ara sor mutlaka bizlerede hbr ver hayırlısı olsun şimdiden

kızlar selam. ben de kimyasal gebelik korkusu içerisinde yaşıyorum 2 gündür. Doktorum kafamı çok bulandırdı. salı gükü kan testim 17,6 çıktı ve doktor kimyasal gebelik bu düşer dedi. ama ctesi kanaman olmazsa tekrar gel kana bakalım dedi. bugün cuma ve kanamam falan olmadı. benim sormak istediğim kimyasal gebelikte kaç gün içinde kanama oluyor? tecrübe edenler cevap yazarsa çok sevinirim. teşekkürler şimdiden..

canım arkadaşım kimyasal gebelikte değerler azar azar artar normal gebelikte ikiye katlama olarak yüksek artış olur illa kanam olacak diye bişiy yook keseyi gördüyse sorun yok acele etme kürtaj falan olma şayet dış gebelik olursa çaresine bakarsın senin bebek inşallah yavaş yavaş yükselenden dir sıkıntı olmaz inşallah önemli olan keseyi görmen bebeği görmendir

arkadaşlar kesinlikle size tavsiyem kan tahlili için bile adetinizin en az 1 hafta geçmesini bekleyin sonra cok sıkıntılı günler geciriyoruz birde ilk gebeliklerde düşük olayı cok yüksek oranlarda oluyormuş rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine biz ve bizim gibi bebek hasretiyle yanan anne aday adaylarının kucaklarını boş koymasın inşallah

ben bir buçuk hafta geçince kan verdim negatif çıktı. doktor adet söktürücü verdi on üç gün içmedim. hala adet olmadım diye doktora gittim doktor iç dedi. içim rahat etmedi ve tekrar kan verdim sonuç 17,6 pozitifti. doktor değer düşük kimyasaldır dedi. ben de salıdan beri beklemedeyim. yarın yükselip yükselmediğini görücem. kimyasal gebeliği araştırdım biraz genelde herkesin kanaması olmuş, adet görmüş ama daha sancılısıymış.
allahım hepimize hayırlısını nasip etsin. isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, amin.

Canım ben de geçen ay yaşadım kimyasal gebelik adet kanamam evet daha sancılı oldu normal günümden11 gün geç başladı kanamam

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 27 martta kan testi yaptırdım 432,62 çıktı adetimden üç gün geçmişti sizce değerim nasıl normal mi

bugun kan testi yaptırdım 5 gun adetım gecıktı kı kolay kolay benım adetım gecıkmezdı sonuc 0.26 ? nedir sizce yok demi

bugun kan testi yaptırdım 5 gun adetım gecıktı kı kolay kolay benım adetım gecıkmezdı sonuc 0.26 ? nedir sizce yok demi

canım malesef negatif ama hala adet olmadıysan bi umut vardır. sakın söktürücü falan kullanma. benim adetim 13 gün geçti çımadı. 20 gün sonra idrar negatif kan pozitifdi. bi gün sonra idrar da pozitif çıktı..

çok üzgünüm 2 3 gundur kusmalar bilmem neler doktor dedi enfeksiyon var idrar da dedi.şimdide 0.26 cıkınca cok kotu olduk eşim daha kötü oldu. Ama neden bu iştahsızlık gecikme halsizlik çok var bende.Bilmiyorum çok umutusuzum cevabın beni ümitlendirmelimi arkadaşım hiç bilmiyorum

canım valla ben de negatif çıkınca çok üzülmüştüm. bu kadar gecikti kesin pozitiftir diye düşünmüştüm. doktor stresten veya mevsim dönüşündendir dedi. adet belirtilerim yoktu çünkü adet olmadan göğüslerim şişer ve ağrırdı. bu sefer olmayınca ve hamile de değilsem başka bi rahatsızlığım mı var diye düşünmeye başlamıştım. ama mucizem annesinden saklanıyormuş meğer. gerçi doktor değeri düşük buldu kimyasal olabilir dedi. benim hala umudum var bebeğimden. annesine tutunacaktır, inanıyorum detaylı anlatmıştım burda. bak istesen ve benim gibi başkaları da var. http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...iktiysa-hemen-adet-sokturucu-kullanmayin.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…