Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah tutunurda güzel haberlerini buradan alırız. Ben hiç birşey düşünemiyorum kısmet artık 5 gun sonunda 0.26 sen 13. gün gittim diyorsun değilmi ? bakalım umarım olur yaa

aynen canım 13. günde negatifti 0,23. 20. günde çıktı bebişim. umarım senin de geç döllenmedir. üzme kendini sakın..

merhaba serapcım yaa bende senin gibiyiim hayatımda ilk defa adetim bu kadar gecti 7.5 yıllık ta veliyim cocuğumuzda olmadı henüz ben 20 subatta adet oldum enson 22 martta olmam lazımdı subat 28 cekiyoya ama olmadım 25 martta yani 3 gün gecince kanda baktırdım 0.19 cıktı ama doktor bekleyelim 10 daha dedi söktürücü vermedi folik acid coraspin verdi inşallah senin yazını olıkuyunca sevindim biraz olurmu dersin her ay kinden farklı göğüslerim ağrımıyo normalde adet öncesi cok ağrılı olurlar birde tam adet olmam gereken günlerde kasığımda batmalar ağrılar sanki rahimde bişeyler vardı baskı yapan ne bileyim akıntım coğaldı yumurta akı kıvamında sürekli ıslağım belim çok ağrıyoor ve gözlerim kapanıyor uykuluyum sürekli tansiyonumda düşük

yanlız canım soyle bırsey var bana ılac verdı dedı kı bu ıltıhabın ıcın dedı bendekı ıltıhaptan dolayı olmus olabılır mı bu ? yanı o ılacı ıltıhap ıcınmıs ne yapmam lazım anlamadım bende

merhaba arkadaşlar benim adetlerim düzensizdir ama herhangi bir hastalığım yok doktora gittim herhangi birşey çıkmadı bazen 50 güne yakın bazen 30. günde hasta oluyorum bu seferde 50 güne yaklaştı pazartesi günü kanamam oldu hasta oldum dedim o gün çok şiddetli ağrım oldu normalde ilk gün biraz ağrım olur ama bu kadar hiç olmamıştı ertesi gün yani salı günü parça geldi korktuk dr gittik test yaptık ve b hcg 831 çıktı sonuçtan sonra tekrar dr a gittik dr perşembe bir daha test yapalım dedi şuan ultrasonda gözükmez dedi bugün ise b hcg 318 e düştü ilk defa böyle oldu üzüldük

canım vala bilemiyorum ki. ama iltihap varsa tedavi edilmesi gerekir bence. sen doktorun dediğini yap o zmn. çünkü bende başka bi sıkınıt yoktu stresten demişti

Çok geçmişolsun, sebebi neymiş arasaydınız doktoru keşke..

kızlar yardm lütfen adetm 8 gün geckti kan testnde 0.21 çıktı hemen adet söktürücü verdi ama ben hala umut ediorum beklemelimiyim kanda cıkmaması gebelk ihtimalini yok sayar mı

canım çok geçmiş olsun. allah hayırlısını versin hepimize.
peki canım hamile olduğunu öğrendikten kaç gün sonra oldu?
şöyle anlatayım canım 22 ocaktı en son adet görmem 25 şubatta görmeyince test aldım pozitif çıktı 26 şubatta kan tahlili yapıldı önce 13.5 çıktı işte 7 gün sonra da kanamam başladı ben öğrendikten sonra

canım bende sen gibiyim 27 martta olmam lazımdı olmadm adet 2 tane idrardan test yaptım negatif kandan yaptırdım yok değer 1 çıktı doktor direk hamile değilsin dedi ama hala adet olmadım belirti de yok kafam karıştı baş dönmem akıntım kasık batmam herşey var serapın yazısını okuduktan sonra beklemeye karar verdim 1 hafta daha beklicem devlette vericme kanı bu sefer bide kadın doğumcuyu gidicme ben zaten düzenli kontrole gidiyorum hiç problemimde yoktu

canım kimyasal gebelikte bu değerler kendiliğinden düşer ve kanaman olur. kaçıncı gün olacağı belli olmaz ama mutlaka kanaman olur. bunu yaşamış biri olarak söylüyorum ve genelde herkeste de böledir. ama korkma belli olmaz. hani sadece bir değere bakıptA kimyasal demek zor. tahliller tekrarlanacak ve ona göre yorum yapılacak cnm. bu değerlerle zaten kürtaj falan allah korusun onlara da gerek yok zaten. kimyasal demek kendiliğinden düşmesidir yani olumsuz bir gebelik oluşuo ve vücut bunu sonlandırıo. çoğu kadın bunu farkında bile olmadan yaşarmış. regl gördüğünü zannederlermiş..yani kürtajın bu olayla alakas yok

Son düzenleme:

canım cevabın için teşekkürler. benim sadece bi kere bakıldı daha ve o da 17,6 çıktı. doktor hemen kimyasal olabilir dedi. ctesi gel tekrar kanı tekrarlayalım ama o zmna kadar kanam olur, düşer dedi. şimdi başka bi hastaneden geliyorum. doktor alttan baktı. rahim duvarın kalınlaşmış, gebelik var gibi dedi.sağ yumurtalığımda bişey gördü. o da kesedir muhtemelen hamileysen dedi. kan verdim. sonuçları bekliorum saat birde çıkıcakmış. salı günkü değere göre bugün 70 ile 100 arası olması gerek dedi. heyecanla bekliyorum ben de

inşallah rabbim yüzünü güldürür. ben şimdi 11 haftalık hamileyim.haberlerini bekliyorum.. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...

Merhabaa,
Bugün tekrar test yaptırdım beta hcg 237,10 çıktı canım
27 Mart 36,52
30 Mart 237,10

İnş herşey normaldirrrr

Merhabaa,
27 Mart 36,52
30 Mart 237,10

İnş herşey normaldirrrr

valla bende değer 1 çıktı canım 3 gün geçti adetimden 1 gün geçince kandan test yaptırmıştım
inşallah bende sen gibi olurum yükselir değer ya mide bulantısı baş dönmesi mide kalkmam var artık nolduğunu bilsem pazartesi bi daha kan testi yaptırıcam

inşallah rabbim yüzünü güldürür. ben şimdi 11 haftalık hamileyim.haberlerini bekliyorum.. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...

canım şimdi geldim doktordan. allahıma şükürler olsun değerim 147,23 olmuş. doktor haftaya gel ulrasonda görülür dedi, 8 nisana randevu verdi. allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, aminn

Herkeste farklı bu değerler, hayırlısı olsun senin için de. 5 in üzerinde olması gerekiyormuş pozitif diyebilmek için.

Merhabaa,
27 Mart 36,52
30 Mart 237,10

İnş herşey normaldirrrr

canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyür ve kucağına alırsın.. bence değerle harika.. çok da fazla yaptırıp kan testi aklını karıştırma. bana da doktorum 2 defa yaptırmıştı.. inşallah keseni gör bundan sonra ve kalp atışlarınıda. haftası son regl tarihinin ilk günü baz alınarak hesaplanıyor. doktorlarda öyle hesaplıyor. 2 günde 2 ye katlamas lazım bhcg nin bak ne güzel senin artmış normal şekilde.. 1500 lere çıkıncada inşallah keseni görürsün 10 gün sonrasındada kalp atışlarını..

canım şimdi geldim doktordan. allahıma şükürler olsun değerim 147,23 olmuş. doktor haftaya gel ulrasonda görülür dedi, 8 nisana randevu verdi. allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, aminn

çok şükür rabbime... çok sevindim senin adına canım :) inşallah görürsün bebeğini. önce kesen gözükür ve sonra minnacık bi parça. sonrasındada kalp atışlarını görür ve dinlersin. sonra kendisini de görürsün inşallah. benimki şimdiden kollarını ayaklarını oynatıyor. hatta en son gittiğimde uyuyord ben onu gördüm ve gülünce sıçradı uyandı. doktord şaşırdı :) rabbim yüzünü güldürsün size bağışlasın yavrunuzu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…